Ma necu ti reci sto sam u horoskopu, odustani![]()
Ah reci da si Djevica.
Mislim u horoskop.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ma necu ti reci sto sam u horoskopu, odustani![]()
Ja nikad ne odustajem djevica sam u podznak.
A ova tema je zajebancija.
Kako neće bit zajebancija kad je moj drug kojeg gore opisah dupli vazdušnjak ka Bugi.
U šoku sam.Spalite spise o horoskopima motajte kablove o znakovima.![]()
Samo staroindijanski, astečki i vedski horoskop priznajem. Ima i nekih azijskih koje sam slucajno upoznao ali "usput" pa ne znam kako da ih okarakterisem![]()
Hahahaha ti si se baš rasplinuo znači da si neki vazdušnjak, možda.
Moj sin, otac i bivši su muške djevice.Najgore što ovo prepoznajem.
Ma zezam se za ovo iznad. Cus staroindijanski![]()
To su ti ovi s mog sela staroindijanci u plećku su gledali.![]()
Sitting Bull 🤎
Zakolju šilježe i aj to u plećku mu gledaju.
Prisustvovala ka dijete.![]()
Aha znači Vrhovna Sveštemica.
Jok, točak sreće.
Ka ja i još smo oboje vodolije.
Bedak.
Uh što su darkovi sajd kod muške djevice ne osjetim kod bivšeg ni kod oca kao kod sina.
Zato što na njega najviše sam osjetljiva i najviše ga volim na planeti.Kako je samo emotivan a to gleda da racionalizuje.Ali njegovo volim te i dalje traje.Kad kaže volim te to je najljepše volim te kojem sam u životu čula.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
A Blue, da te pitam oko ovoga nešto.
Tvrdoglavost rogatih znakova - obzirom da su zemljani znakovi, a ti vazdušni (mada imaš zemlje u podznaku - djevica reče li) - đe se to tačno "mimoilaziste" kroz život ili "mimolilazite" ti, majka i braća?
Ozbiljno pitam.
Npr. Ova moja mala vodolija je u "fazi" da (naravno, mala je to su tantrumi, nije svjesna što je snalazi, ali ipak vrlo specifični tantrumi, a bojim se da nije karakter takav, pa da vidim da nije do horoskopa)
- ništa od tuđeg viđenja neće da prihvati,
- sasluša jako lijepo, ponovi joj se 20 puta minimum, predoče posljedice, ali jok - nije živa da ne uradi po svom.
I sad ti meni reci, ko je tu tvrdoglav?
I nije problem rizik u koji srlja (dosta puta mi je pokazala da ga može iznijeti pa joj vjerujem), nego mi je problem samo momenat đe gospodična misli da je ok da ne uvaži drugoga, da "maltretira" drugoga jer je njoj do toga, da bude samo po njenom, da su jedino njena pravila ispravna a da tuđa treba "objavit" u novine kao nešto straubalno, da je njeno Ne jedino neupitno a tuđe baš i nije...
Jedino drugo objašnjenje za sve ovo je, naravno, koje je više nego očigledno/jasno, što je - žensko![]()
Moja je dupli jarac.Ništa me ne pitaj.
Lako ću ja za te porodične zafrkancije no muško đe razum gubim.To je već zajebano.
Pa oli reć što čine te razum gubiš i ko fasuje na kraju![]()
Zar niste sve takve![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam, nisam na te strane obrtala :P
A ne shvatih te, ok, no mene ovo porodično ipak više zanimalo
Eto rekla si jedan simptom fasovanja, ne bih oko definicija činjela, svako ima svoju, a i da me život ne pljašti kontrom![]()
blu, ja msm da si ti vec zaljubljena
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam bila grozno dijete mašta ko u đavola samog.Imala sam jednu drugaricu mlađu 4 godine pričala sam joj i svjetovima koji ne postoje.Jedno veče sam joj rekla da spremi stvari da idemo sjutra na mjesec ona ladno majki rekla da idemo na Mjesec.
Majki sam guštera u kuću donosila završio je u njihovu spavaću sobu.Aj sad ti meni kao ženski Bikšto da ti rečem kako je mojoj majki bilo.
Za vikend joj je bilo rečeno "molim te, nemoj da mi se obraćaš, samo me pusti malo". Ali okle.
Posle mi se u neko doba dana pojavila sa pričom "mama, a jesi ti srećna na mene?" I pogledala direkt u oči, prodorno, molećivo, fukarski. I što da joj činim. Samo znam da je taj tamo neki za 20 godina naebo ko žuti![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks