Pakao.Što moje oči vide.
Ante Markoviću se pravio desna ruka zabio mu nož u leđa i sklopio pakt sa Tuđmanom.
U državnu bezbjednosti najveću ološ iz podzemlja i sa ratišta povukao.
Kasapnicu obojica napravili na prostore bivše Yuge u pakt i ratni profitirali ka njihovi sadašnji izdanci SNS i HDZ.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ne prosipaj se.
Da HOS-ovci su prije devedesetih evo ti scena koju znam od osobe koju znam kad je dijete bila na Čapljinu došli i lijepo ih puškama iz kuće ispratili.
Odlično se zna ko je kriv za najveći egzodus Srba iz Hrvatske devedesetih Milošević u saradnji sa Tuđmanom za šaku dolara na grčke neke banke.
Koji dio ti nije jasan?Braniš li ti to ratne profitere?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
A jesi ti bila u situaciji da te neko puškom proćera iz kuće?Nisam ni ja ali đe obraz da ovo pišeš.
Srbi sebe izdali veli.
Samo da opravdaš jednog ali jednog čovjeka koji se u to vrijeme udobno i relaksirano sastajao sa istom gnjidom.
Dok su njima granate lećele svima njima ka običnim ljudima.
I ne pišem ovo zbog tebe jer ti blama nemaš no da neko sa strane čitajući ovaj forum ne pomisli da sva ta sranja ođe bilo ko opravdava.
Kad vec o ovome pisemo, sudbina Srba iz Hrvatske moze da bude nauk Srbima u CG. Ako vodis neku svoju borbu zaboravi na Beograd, Vucica, Martu Kos, ove i one. U nikoga vjere do u Boga i u svoje ruke.
To vazi i za ostale 'aktere'.
Aha super.
Ajde da batalimo pisaniju debelo smo u OFF.
@hercules prebaci zadnje postove na temu ratove devedesetih.
Nemaš ti pojma,lupetaš kao onaj vlasnik Informera onoga.
Sad ubacaš u priču krimose,a kako si mislila da se snabdijevalo to sve nego preko tih kanala sa sve 3 strane,nisi valjda mislila da je hrana u Sarajevu padala s neba?
Počela si priču o Slobu,prešla na Admiru i Boška i odmah se prešaltala na rahmetli Juku...haha a vjeruj da sebi ne vjerujem na šta izgubih vrijeme umjesto da odgledah seriju.
...
Imaš pravo bio je u salonu sa Tuđmanom dok su brojali pare koliko će budžet Srbije i Hrvatske da ojade.
A JNA se realno raspala jer JNA nije skovana da ubija sopstvene pitomce mislim među sebe i to na nacionalnoj osnovi.
Nebitno.
@hercules prebaci sve ovo na adekvatnu temu pa možda mada čisto sumnjam tamo nastavimo meni je realno od te teme više muka u želudac.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by biljaneta; 19-04-26 at 23:16.
Aha,sad je ipak Slobo kriv,dobro je,napredak.
E aj sad pojasni kako je tačno pokojni gospodin Zoran Djindjić to htio da naplati...?
...
Nije Sloba predao Đinđić no njegova žena da u zamjenu od kazne što je činjela za Moskvu pošto je njeno dupe spašeno.To zlo je više zla činilo od samog joj muža.
Dil Dil.
Đinđić se samo naša ka izvođač radova.
Izvini molim kako je ta gospođa napustila tek tako državu i od svog sina napravila krimosa tamo usput?U savjetu Evrope tada Rusija nimalo nije bilo naklomjrns prema SCG baj da vej.Mariju na Cetinje da pitamo koju je Crna Gora sklonila jel?A nema koga Crna Gora usput nije sve spašavala od Čanka preko istog Đinđića i Karadžića.
Last edited by Bluemoon; 19-04-26 at 23:24.
Moguce je i to, mada koliku je tada Mira imala efektivnu moc. Bojim se da su Rusi nju izvukli iz njima znanih razloga uz dodijelu povlascenog statusa.
Kako god, Djindjic je zvanicno stojao iza postupka.
Postoji informacija da su Rusi ponudili Slobu da ode iz Srbije zajedno sa Mirom. Odbio je.
There are currently 14 users browsing this thread. (2 members and 12 guests)
Bookmarks