U Fili sve crnci nema bijelog igraca, a u Bostonu totalna suprotnost.
Ima ih u siroj rotaciji, ali ne dobijaju minute.
Malo se prica o tome da se nekako ocekuje od kosarkaskih bogova da nagrade Boston titulom.
Vratia se Tatum prije no iko u poslednjih par dcenija, plus Vuc...
Nagrada ce valjda stic.
Ako ne stigne njima, neka onda budu Lejkersi.
Da mi neke kvotice prodju.
U Fili sve crnci nema bijelog igraca, a u Bostonu totalna suprotnost.
Ima ih u siroj rotaciji, ali ne dobijaju minute.
Boston titulu prije 2 godine, finale prije 4, i konstantno su u finalnim rundama Istoka. Istorijski broj titula da ne pominjemo. Vala ako je ko nagrađen u NBA...
S druge strane, Mazzulla stvarno strašan posao radi (trener godine lagano), a i oni generalno sa svim ovim likovima koje razviju i unaprijede i ničiji odlazak ne osjete. Evo i laganih i očekivanih 20 protiv Phille, neke od ovih serija iz prve runde treba simulirati.
celticsi kad izvedu petorku white i 4 bijelca u bijelim dresovima, KKK pali bakljadu diljem georgije.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ту је пет бијелаца.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kad gledas Tejtuma i Vhajta po njihovoj "bijeloj" strani, a ne "crnoj", Brauna ka genijalca sa Berklija i Ketu Portugalca, sve sa ovih 5-6 potomaka Njemaca u timu, bijeli dresovi, ..., plus istorijski background, ja ne vidim tim za koji KKK moze navijati osim za Boston.
Meksi ej kej ej muva bez glave.
30ppg koji k. ne valjaju.
postoji li iko ko trpa 30 ppg koji icemu valjaju?
To je pouzdan znak pojmaša. Pa još u nba ligi đe svaka budaletina može imati taj prosjek. Da vidim bilo koga od njih u evroligu da postigne takav prosjek.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Maksi bi u EL igrao u Virtusu, i to nakon sto otjeraju Duska.
Maksi je organizator igre koji zbunjuje svoj napad, a ne protivnicku odbranu.
Moze li sto ovaj Portland cinjet nocas?
hoces da kazes da se u NBA ne igra odbrana kao u evropi? pa normalno, iverson je ovamo imao 15 ppg kad su mu tresli konstrukciju po turskoj.
carsen edwards >>> payton pritchard >>> tyrese maxey.
osim sto carsen nije mogao da opepeli u celticsima.
Last edited by moon safari; 19-04-26 at 20:12.
Nije za gledanje utakmica a bojim se i sledeca nece biti pretjerano zanimljiva.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Neka to, no sto vrlo lako i ova sledeca moze bit ovakva...
Nekako je tesko za ocekivati da ce DBook i Green Light imati efikasno sutersko vece s obzirom na svoj stil igre.
Ove 1/8, 2/7 utakmice su za ne trosit vrijeme. Nijedna serija sansi nema sestu utakmicu gledat.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A ne znam za Portland, ako je Dzerami zdrav.
A i na klupi je Tijago Spliter.
Jos da imaju krstenog suters Krejcija zdravog, mislio bih da imaju realne sanse da izbace SAS.
Ko je ovaj momak sto se baci za loptu kod 31 razlike 15s do kraja?
Odmah ga u prvu postavu sledeci mec.
Ajde sad DiBuče demantuj nas sve sto mislimo da ces imat neku neuticajnu 6 od 18 utakmicu.
Hajde DiBuče izbaci tu malu, malu, malu, grupu...
Mislim da je vrijeme da se prebačim na NHL iako pak nikad ne vidim, ali je makar neizvjesno. Ovđe je izvjesno sve jer OKC melje, a Brooks i Green zajedno imaju 6 od 23.
SGA u stilu zemljaka mu sinoc, preko polovine poena sa slobodnih bacanja. bas kako je james naismith zamislio.
brooks sakom u glavu - flagrant 1, hartenstein sakom u glavu - flagrant 1, jokic sakom u glavu - play on.
Орландо мушки. Детроит у шоку.
Skroz previdjeh da je nocas mec.
Ocekivo sam ovo.
Detroit ratnicka ekipa i Orlando koji to bi trebalo da jeste, ali nikako cijele sezone da se pobiju.
Ali PO valjda donosi ozbiljnost pa su svi zategnuli.
Za mi ove kosarkaske znalce sto Bankera proglasise prevarom od igraca, posto je otprilike trebalo 24h i dvije vazne utakmice da se decko usere u to njihovo vec usrano misljenje.
Vembi dosao na mec u odijelo i s debelom knjigom.
On i Lebron zajedno imaju sigurno jednu cijelu gradsku biblioteku listanja knjiga.
Kao sto rekoh ranije, sprema se Jokicu neki jaki vendzans za ono ismijavanje kad je na all star donio knjigu da prelistava.
Мозлију велики плус за његову одлуку да стави Банкера и Франза на Кејда.
Детроит само 6 скокова у нападу, Орландо 11.
Детроит са све 38 слободних бацанја, дупло више од Орл, минус 11 на крају.
Проблем Детроиту је то што Орландо има биггер бојз од њих. Не могу их физички надиграт.
Last edited by avet; 20-04-26 at 02:56.
Deni krenu na ulaz sa 7.5m sa ugla 45 i iznudi kontakt i slobodna.
SGA fata biljeske, ima da prosiri i on svoju zonu foul baitinga.
Wemby is sick.
Isto je zastidje ovaj kriterij koji ima rodjak Alekzander Vokera.
Buker kod svog drugog kosa kontakt i ne dobi ft, mislis bice PO utakmica, a onda na drugoj strani jedno 4 puta smijesni faulovi.
Jedino mi pada na pamet da je LGBT preuzeo NBA, pa guraju svoje.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks