Ne kazem da au cvecke i uvijek u pravu.
Nisam bio prisutan pa ne znam detalje. Svakako 30 sa kamionom ako dobro citam prekoraciti u gradj je kriminal i taman za hapsenje.
Sto Dutch rece znajuci koja im je papirologija i muka raditi oko privodjenja, siguran sam da fali nesto u prici.
Ja sam prekoracio u Meterize dje je ogranicenje 60 isao sam 90. Niti mi je ko blicao niti sam se sjetio da su tu cesto. Drace i krsi nemam koga da ugrozim nema prikljucnog puta 3 trake su. Ali nisam ni priveden, niti sam zvao advokata. Platio na licu mjesta kaznu jer sam kriv. Ne izigravam ludilo i ne izbjegavam odgovornost. Kriv sam, da platim i idemo dalje
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ček lik je vozio kamion?
Izvini @NetworkMaster ako je vozio kamion mašala, ali mašala moga je neko putničko auto da satre.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ma jok skodu fabiu iz zete se vracao put zlatice, jedan sat posle ponoci... nego.mozda je tad rutina da privode nista pisanje kazne... mozda i za pojas krene akcija kod sudije...e da nije htio da potpise nalog mozda je i zbog toga otisao
Uglavnom u jun kad bude rociste javljam
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znam da je tamo prije krivine bio mlađi službenik koji je bukvalno sve zaustavljao.Poslije krivine kod carina još ne viđeh patrolu osim sa suprotne bande zato i pitam đe ga je tačno zaustavio.
INA pumpa je sa suprotne strane.
Kod Inpeka.
Preko puta nikad patrole bilo nije.
Tako da mi se sve čini da ga je prije krivine đe su carine onaj službrnik zaustavio.
Slušaj nešto @NetworkMaster nemoj zbog druga ođe da mi mastiš ako ćeš opiši realno situaciju ako nećeš da smo zdravo jer ja tu relaciju savršeno poznajem.
Last edited by Bluemoon; 19-04-26 at 04:51.
Presretac ga je ufatio blu, vozio je izasli su za njim i na radar ga slikali, nije htio da potpise nalog, nije pio nije bio drogiran . Zbog prekoracenja u pritvor kod sudije, i jos tri takva druga jedan djed 67 godina i dva momka. U jun je rociste trazeno jel radar bazdaren ovako izokola ti iz presretaca kad snimaju moraju neko vrijeme da voze iza tebe da bi radar bio tacan, tj da se obracuna brzina auta presretaca i auta koje ce da snimi na radar. E tu se pravi greska jer pandur kad stisne gas ovoga da ufati i snimi tu se pravi greska zbog ubrzanja auta.
Viđi druže ja sam i na crveno stajala i za vrijeme korone kad sam imala dozvolu kretanja 24h a niđe auta nema a pri tom u neke vukojebine đe opet auta nema dajem spontano žmigavac tako da mi je empatija za lika koji vozi devedeset na sat na tu dionicu nula iako mislim da neđe su pretjerali sa privođenjem.Kontam ja tebe sve i tvog druga ali tu se jednostavno ne daje devedest na gas.
Empatija je bila zasto su ga privodili umjesto pisanja kazne ako nije bio u alkoholisanom i narkoticnom stanju.
Loše mu bilo što nije mogao tu u bade mantil no tebi kuka a ti ođe mozak svima otvaraš što je predpava u betonjerku.
Pazi nešto @NetworkMaster kad je moj brat rodeni brat neko ****** napravio u grad sa drugovima policajac je zvao mog oca toga se dobro sjećam i rekao evo tvoj sin ali ću štj je tvoj sin ga pustiti.Moj otac je rekao ako ga pustiš njega ću ubit od batina a tebe ću prijavit.
Tako da je moj brat naučio lekciju te noći u betonjerku dako i taj tvoj drug nauči.
Nema teorije da je priveden zbog prekoracenja od 30km/h…
Do 50 km/h preko, mozes na sud da odes, ali privodjenja nema..
Radari funkcionisu po principu doplerovog efekta, tako da nema teorije da ako je policajac ubrzao da je ovome ocitana uvecana brzina..
I ne treba mu vremena da se namjesti, bukvalno kad pritisne snimanje, dio sekunde kasnije ima brzinu. Lovačke priče. Kad ti vidiš radar, kasno je kočit.
Jes na fiksni al ne na pokretni
Kasno sad kad je jos jedan zivot izgubljen na motoru...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Juče sam bio nešto do urgentnog, za to vrijeme je primljeno troje koji su pali sa motora
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
juce mog komsiju udario lik kolima u sred bijela dana , josh u auto bio sa malim djetetom. Vozac imao 2.5 promila alkohola u krvi i pozitivan na narkotike i ladno pusten kuci posle sat vremena .... no je neki baja i ima para... sta reci sem raspala drzava ...
a neko prekoraci 30kmh i vode ga u betonjerku . Nisu problem kazne no je problem sto nije zakon isti za sve
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks