Hidraulicne cijevi,ko moze da napravi po uzorku u cg? Kod koga poslati
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ljudi, treba mi info iz prve ruke, znaci neko ko je vozio vec ili vozi jos:
Ford Mondeo 2017/8god 2.0/110kw business paket..kakvo je auto generalno, cijena odrzavanja npr unporedjenju sa WV, Merc...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Taj motor je u Land Rovera, cuveni 2.0 110kw ingenium, SMECE nad Smecima!
Ovaj je 2017 pezoov motor, sa automatskim menjacem, imam solidnu ponudu za njega pa ne znam sto da radim, pojedini od vas sto serviseri sto vozaci imate direktna iskustva...
2.0 ako je odrzavan je ok, al problemi sa ad blue itd, uz standarni dpf. Ako je uparen sa pezo menjacem, ne treba ti to.
Moja greska onda, i dobro je sto ne ide taj motor.
zar ne ide u njih aisin menjac koji je zapravo top?Originally Posted by Dutch;[URL="tel:6276372"
edit: nije izgleda nego fordov powershift koji je nesto kao dsg i treba mu servis svakih 60k (mokro kvacilo)
Last edited by Laz; 18-04-26 at 20:03.
Od 2010-2011 se ugrađuje powerShit.... Do 2009 je Aisin monstrum. Motor ko motor je ok. Ako je održavan poslužiće bez problema. Menjač, džaba mu održavanje i mijenjanje ulja i sve.... I posle kompletne reparacije nisi siguran kad će da krepa. Imao sam S max 2014 sa tim menjačem , tako da vjeruj mi na riječ .
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Jedna stvar, ovo oko odrzavanja, kazes ako je odrzavan posluzice bez problema. Zanima me sta znaci odrzavanje i kako ce to odrzavanje da utice na motor i komponente motora?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima li ko kakav promo kod za CarVerical ili neki slicni alat relevantan?
Đe potražiti presvlake za sjedišta, malo kvalitetnije? Oni univerzalno što prodaju svuda odmah đeca razderu i razvuku.
A zavjesice za zadnje prozore? Po mogućnosti da nijesu na ono vakum lijepljenje?
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kažu ljudi da si dobar majstor/mehaničar....ne mogu da prihvatim da ti ne znaš odgovor na ovo pitanje....
Ali eto ukratko, redovno mijenjanje ulja na 10 000km, naravno kvalitetni filteri, i odgovarajuće kvalitetno ulje za taj motor. To je za početak.
Moram li da pišem kako npr utiče na komponente motora kad se umjesto antifriza sipa voda kao rashladna tečnost?
Ili kad se ne mijenja antifriz na vrijeme?
Ako jedna dizna nije dobra, naliva više nafte nego što treba , eventualno šta se dešava ako se to zanemari itd
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Слиједи лекција.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pod odrzavanje spadaju zamjena ulja, filtera, antifriza, glicerina i drugih potrosnjih djelova (diskovi, plocice).
Popravka dizne nije odrzavanje vec kvar/popravka, stope od motora su kvar/popravka, zamajac je kvar/popravka, usisna grana je kvar/popravka, EGR je kvar/popravka, vakum pumpa je kvar/popravka, zamjena mjenjaca ili zamjena solenoida ili lamela spada pod kvar/popravka, pucanje bregaste, hladnjak od ulja……to su kvarovi i ako sve to radis za 2-3 godine uz sve servise i to bome onda taj auto te nije sluzio nego te je zakopao.
Prema tome, šta da ti kažem?
Zna li neko možda neku radnju đe imaju keyless ključeve spremne za kodiranje na stanju? Djeluje mi da slabo ko ima to, makar ovo malo što sam se raspitivao
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks