Stvarno ovaj Tudor i uprava pijevaca, ne kapiram sto su ocekivali da ce desi?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
.... ili bilo koga i bilo sta iz calcia.
TUdOr <- citati velika slova sa ove strane.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Stvarno ovaj Tudor i uprava pijevaca, ne kapiram sto su ocekivali da ce desi?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ne vjerujem da je iko normalan htio da se priblizi ovoj fekaliji od tima.
big sam je bio slobodan, ali ne vjerujem da su probali.
Pa najbolji igraci su vam upravo iz te lige. Najveci od svih Lamela, Salah, Donaruma, Tonali, Thiaw s kojim su se sprdali u Milan sad se sali u Njukasl, Reijnders. Da ste ove igrace doveli sad bi se borili za 2 mjesto, zahvalite se skauting sluzbi
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
malo li su nam udogie, vicario, deki, dragusin, bentonja, romero, ne znam jos ko... samo nam jos lamela fali da dodje kao trener.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
skauting sluzba jeste losa - paratici i njegova italijanska *****. glavni dokaz je to sto jednu od kesa koje si pobrojao nazalost jesmo uzeli. otkad je paratici dosao, sve zlo i naopako. pretpostavljam da je tudor njegova ideja, kao i ostali juvetov skart koji je doveo.
City kriminalan, ne mogu da pobijede Forest i West Ham u uzastopnim utakmicama, nemamo o čemu da pričamo dalje. Arsenal opet crnom mađijom do pobjede nakon što ništa nisu napravili, čak je Everton bio bolji ono što sam gledao. Pickford zaplivao u svojih 16, Hincapie mudom primio loptu i proslijedio Gyokeresu koji ima obraza da radi svoje slavlje nakon što je ubacio loptu u prazan gol sa 2 metra... kakav šampion, takva i sezona.
a vala i west ham - 1 korner na utakmici, 1 sut na gol - posle tog kornera i 1 gol za 1 bod vredan opstanka.
prognozirao 1-2 i da gibbs-white daje drugi. i posle ljudi pricaju kako sam pesimista. e, zivote.
Ja sam mislio da poštenom svotom zategnem na Tottenham i samo me dobra riječ moje dobre žene odvratila od te namjere. Mada već sam trećim okom i vidio safarija kako postuje "jesam li vam rekao" i tu sam se definitivno ohladio. Prvo poluvrijeme što sam vidio je još i dobro bilo, ali u drugom bez igre i bez volje, tek na kraju nekoliko šansi. Ima još da se igra i taj meč protiv Leedsa ako ne može da se dobije, onda stvarno...
City i Arsenal očekivano smorili, poluvrijeme bez ičega.
Kepa tradicionalno, ako je finale Liga kupa on će naći način da ga izgubi. Makar je drugi gol Cityja bio iz lijepe akcije. Arsenal je nemoguć, na 0-2 igraju kao da je sve kako treba i ne odustaju od svog smaranja. Pep hvata makar jedan trofej za utjehu, ako mu je stvarno posljednja sezona, i to golovima momka kojeg je City sam napravio.
de zerbi nam je bio potreban kao kanader kerozina na pozar diljem spica u avgustu. pobacace igracke kroz prozor i prije kraja sezone.
Arsenalu se "povrijedilo" 10 igrača u ovom reprezentativnom "prozoru". Svi su već u Londonu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
istrgnuta stranica iz fergiejeve sveske. dobra stvar je sto arsenal ima najjaci medicinski tim, pa ne sumnjam da ce se svi oporaviti za nedjelju dana.
Još samo 6 kola a Spursi su u Championship kako stoje stvari
32 utakmice, 0 penala, ukljucujuci i ovaj danasnji preokrenuti, gdje lik uklizava i prije kontakta sa loptom cisti nogom i tijelom kolo muanija. brobbey zavrsava utakmicu sa faulovima u vrijednosti 3 i po zuta.
na stranu sto smo za championship, ali je sudjenje koje imamo ove sezone za konferenciju.
Msm da nije bio penal, Kolo je gledao korner da iznudi
objasnjenje sudije je bilo da je igrac sunderlanda prvo dosao do lopte, sto je tacno jedino ako zanemarimo da je prvo prosao i nogama i tijelom kroz protivnicnog igraca. pritom je lopta (od igraca sunderlanda, je li) otisla u korner. odluka - nema penala + lopta za sunderland, iako je upravo rekao da je igrac sunderlanda zadnji igrao.
da nije svirao penal, pa da nategnes da je 50/50, pa da je mekano i ne moze da preokrene. ali svirao je, i ovo objasnjenje sa terena je jednostavno laz, i sve i da je mekano, jednostavno ne moze da se okrene.
mada kad je sve ono ostalo tokom utakmice moglo, moze i ovo.
Danso salje ovu ekipu u Championship
Smijeşi se relegation
Forever young, i want to be forever young
Fudbal onako, ali očekivanja u potpunosti ispunjena i premašena, svega je bilo, a ishod najbolji za prvenstvo. Sanjaće Havertzove dvije šanse i Ezeovu stativu. Arsenal je ipak zaslužio makar neriješeno, ali ništa sad. City drži sve u svojim rukama jer čini mi se da Arsenal ne može dati više golova od njih, e sad ovaj City je ipak slabiji od najboljih dana pa da vidimo mogu li da nanižu sve pobjede do kraja.
pulis za sirotinju nek se tornja u everton.
uh, ja sam nesto mislio da city ima mnogo bolju razliku, a oni su tu. bice jurcanja. raspored tu negdje, city ima everton i villu, arsenal newcastle i fulham.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks