To su gazde!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Био је много јачи једно вријеме него пола министара у Влади. Није био водитељ, али је био власник јединог нацистичког гласила у Црној Гори Црногорског књижевног листа.
Какав црни водитељ, ведрио је и облачио, сва опозиција и појединци ДПС који се замјере Милу само су чекали шта ће бити објављено у том нацистичком листу који је излазио два пута недељно.
Ђе убаци муслимане?
Crnogorski knjizevni list (jedino) nacističko glasilo u crnoj gori?
Pa dobro,i ja sam onda nacista. Heil Jevrem 😂
Jevrem je kritikovao velikosrpsku politiku i borio se za crnogorski identitet,ne znam dje je tu mržnja prema srbima.
Crnogorski nacionalizam je za razliku od srpskog,hrvatskog,albanskog odbrambeni,jer ne prisvajamo tudje teritorije uprkos tome sto znamo šta je sve pripadalo crnoj gori/zeti/duklji.
Mozda bi i crnogorci da nas je više i da smo jači,kao oni koji su jurišali na Dubrovnik čemu se i jevrem protivio,ali mislim (kao sto je i on mislio) da je to bila pogresna politika i da je vrijeme da se prestane sa prekrajanjem granica.
I da je sreće da se ni krajem osamdesetih nije razmišljalo o tome,nego da se vode oni ratovi koji su sve nas u bivsoj jugoslaviji unazadili i stvorili mržnju koja nažalost još postoji.
Stoji mirno kad pominjes Jevrema Brkovica.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
У фашистичком гласилу Црногорски књижевни лист. Да си прочитала било који број тога поганлука не би се чудила.
Штитили су га ови из УДБЕ за коју је деценијама радио. Они су га филовали информацијама. Па је тако добио инфо да је један мој некадашњи пријатељ једва жив остао јер је појео воће на које је алергичан. Ја нисам знао а сваки дан смо се чули. Он је и крио то, није хтио да му се зна. И шпијунчина сазна за то и објави текст у фашистичком ЦКЛ уз "пригодну" спрдњу на његов рачун и наравно дао му надимак Јагодњак јер је на њих био алергичан.
За кога му УДБА каже кога да блато, па то ти никад на ум пало не би. Такве болештине никада нису, а ако Бог да, никада више неће бити писане.
А кад их је пребио отац овога дјетета нико није хтио да се мијеша јер је прво ријеч о честитом човјеку, а друго нико, па ни УДБА није хтјела да заштити свога информатора због те болештине што је написао
@Адо да било ко други пише, а не Јеврем па шта да се ради. Човјек био велико српски националиста, сви су били минорни у односу на њега. А вјерујем да је то радио на рачун УДБЕ. Као и све друго. Причо је давно Пеђа Ристић да су он, Дадо Ђурић и остали знали почетком 50-их да је Јеврем шпијун, али им био нешто симпатичан па су га понекад пуштали у своје друштво.
Олош задња.
Da budem iskrena nisam znala ni da postoji samo sam ti direktno pitanje postavila ko je u stanju tako nešto da napiše jer je bolesno prije svega.
Mislim koji novinar.Ako jes istina takav se novinarstvom ne bi smio baviti ikad više.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Блу, није новинар него Јеврем. Потписивао је пар текстова својим именом, остало псеудоними. Један је Глигор Јабукић и тако нека слична имена.
Nešto previše znaš o špijunskim stvarima...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jes, Velibor Marković, ljuckovina i primjer dobrog i nelažljivog čoeka. Inače, ne pričam o tome je li neko bio špijun ili ne, nego baš u detalje i imena neke stvari znat...
Inače, ko ubi njegovog tjelohranitelja i njemu razbi glavu? Neki od onih od kojih je branio dpsovce? Ja bih se zakleo da su dpsovci, ali ajd.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Meni izvini to ne liči na njega volio ga ti ne volio bio je gospodin čovjek ne bi se baš na takve grane spuštao.
Ja mislim da si baš iskarikirao a i pun si safre moraš da iskuliraš.Zbog sebe.
Jer kad je neko pun safre objektivnost ode dođavola.
Ne možeš isto tako bez izvora da čovjeku nakačiš takvu boleštinu.
Last edited by Bluemoon; 18-04-26 at 18:59.
И заболе ме за адвоката. Али није он једини Пипер да то пише о Брковићевој породици.
Cudno da tadanja crnogorska policija nije rijesila taj napad i ubistvo.
Znači jednostavno je pronađi daj dokaz.
Za konkretno što sam te pitala ostalo te pitala nisam iskreno me i ne zanima.Ne možeš tako čovjeka da blatiš bez dokaza mislim možeš svašta se može na internet.Da prepun si safre izvini ali izbija iz tvojih postova.
Pišu svašta i na IN4S i slične medije ali ti si stranu izabrao pa žmuriš na to.Toliko o objektivnosti.
Last edited by biljaneta; 18-04-26 at 19:14.
Једног је политичког противника звао Ђедово дијете. А што? Пише Јеврем да га је правио ђед, а не отац.
Је ли ти у реду да се спрда човјеку који је једва жив остао и зове га Јагодњак?
Зато што је алергичан на јагоде
Блу писало је и све много горе, него што смо сви наравно на дјецу најосетљивији.
Он је деловао тако, висок и маркантна, већ сам цитирао арх.Пеђу Ристића да су он и Дадо Ђурић знали да је шпијун, него им био симпатичан па га пуштали повремено.
Ништа он није радио без мога УДБЕ нити је био велико Србин, нити касније Црногорац без удбашког налога.
A ovi sa druge bande su što se toga tiče čisti?Ako je sad njihov ANB u čemu je frka?Evo Medenicu su ispustili kao slučajno uteka im i sprdaju se s glavama stanovništva Crne Gore.
Još prijete da ako prokomentarišeš nešto ode na saslušanje.To nije fašizam, jel?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks