Bez Dončiča gube u 6...
Bez Dončiča gube u 6...
Fali im mnogo Adams.
I play.
Tacno vidim raspad od napada ako bude gusto.
U Lejkersa moze doci do odustajanja i to im je najveci problem.
Na limitu je taj odnos trener igraci, Ejton moz3 kliknut u glavu, Lebron rec to je to, vrijeme za Klivlend.
A ovako na papiru, nisu uopste autsajderi.
Фили плејин и Ембид не игра? Пиши - пензија. Чуш абдомен, а максе.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
slijepo crijevo operisao prije 10-ak dana.
do sad je u karijeri propustio vise utakmica nego sto je odigrao.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Kako njega zabolje ona rabota za sve, pogotovo otkako su mu Siksersi dali produženje ugovora prošlog ljeta bez ikakve nužde.
Posle ove sezone ima još 3 godine, uzeće 180 miliona za to. Sam je izjavio da ne planira da ikad više igra "back to back" utakmice.
Preplakao je da mu se da onaj jedan MVP i sad bukvalno jednom nogom u penziju.
To što Siksersi troše 2/3 seleri kapa na njega i "Podcast P", to nije njihov problem. I apsolutno ih podržavam u tome, svaki dinar nek im uzmu.
Isporucila oba pojacanja sa istoka.
Garland i Maturin.
Ima Fila mesa za prvu rundu.
Ako prodju to nek se prikljuci za 10-15 minuta po mecu.
nije nikad zaigrao u NBA, ali greota da se ne RIP-ne 1 oscar schmidt, jedan od najprofesionalnih trpaca lopte u kos ikada. sa blizu 40 godina je na OI u atlanti trpao 30 ppg, igrao do 45-e u brazilu gdje je trpao laganih 30-35 ppg.
Dobar bio.
Koliko se sjecam nije htio u NBA da bi igrao za Brazil.
Kako pozurise da ispljuvaju Bankera nemaci pojma.
Kakvih je sve tu poredjenja bilo, ko da je Andrija Stankovic.
Nekom je NBA majka a nekom maceha.
Posrase se na nas na socijalnim mrezama o istorijskom Jokicu, pravom MVP, a evo ga pri kraju karijere bukvalno 2nd round ekzit igrac, a Bankera koji ima taj los period i neiskustvo prozvase propalitetom.
Decko izadje nocas i pojede malu đecu.
kaki je lamelo, 23 poena, najvise u timu, rekao bi covjek nije imao sa kim da igra, a ovamo 0 u prvom, 23 u drugom, mislim da nijedan poen nije dao kad su gubili sa manje od 25.
2 u prvom, isilova neki ulaz na samom kraju prvog.
Mucno bilo za gledat.
Mada je trener eksperimentisao u prvom, a utakmica onda ode.
Bilo je dosta minuta u prvom bez glavnih igraca, u utakmici dje ih ne izvodis ako je minus 12.
Tesko je dobit eliminacionu na strani.
ah, jes, brao, zadnji napad.
trener je istu rotaciju pravio kao u prethodnoj protiv miamija. nego je lamelo na vrijeme trebao da potegne banchera za nogu i povrijedi ga, da bi imali sanse da dobiju.
nocas sudili i davis i foster, ako nas liga postedi sjutra u 9.30 tony broa ili zacha zarbe, mozda budemo imali utakmicu.
Isto valjade ovaj green.
Evo ih tu dje su zbog povreda i suspenzija, a sa Kej Dijem ne bi bili ni odje.
win-win trejd. i houston 0 pobjeda vise nego prosle.
Ljudi, dajte neki link, preporuku.. dje da gledamo ovaj Denver??
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
E jadne arene
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlično poluvrijeme, s tim što je rezultat bliži od ovih 7 razlike za Cleveland. Mislio sam da će Cavsi ovo lagano, ne da se Toronto. Najveći spektakl je bio na poluvremenu, safarijeva Red Panda dominirala.
Neđe u bespuću interneta pročitah: Večeras kreće NBA Playoff. Da se ne biste nervirali Amazon Prime daje 6 dana trial period, a nakon toga je mesečna pretplata 6.99€. Za večeras dakle uzmite free trial i gledajte Denver - Minesota. A za posle odlučite da li vredi platiti tih 6.99€, barem dok traje Playoff
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne smijemo da dijelimo linkove po forumu - samo ukucajte u search "nba bite" i nađite sajt koji radi. Domen koji trenutno meni radi je tačka pro. Dakle, puna adresa je nba bite tačka pro i viđećete listu utakmica. Koristite Firefox sa uBlock Origin ili Brave browser. Meni i dalje radi Kodi addon koji se zove Mad Titan Sports.
Opuva Cleveland Toronta u drugom poluvremenu. Cleveland pun igrača, ali nakon prethodnih godina im ništa ne vjerujem dok me ne ubijede u suprotno.
Last edited by To Madeira; 18-04-26 at 20:24.
To valjda onda moze da se koristi i za trgovinu na amazon i koriste one njihove prime cijene.
Bilo kako bilo, vrijeme je da se sut trojke radi s doskokom ispod sebe.
Ovo je vise postalo smijesno, igrac moze da doskoci dje mu k. cef, a ako kojim slucajem s dvije noge ugazi nekog i polomi mu zglob, dobice i dodatni napad za to, ovaj sa slomljenim zglobom flagrant.
Ne znam sto je poenta pustit Jokica da se gega do protivnicke polovine.
Skocio je, odmah ga tu presiraj, nece munja promijesat odbranu.
A ne on skoci, pa nidje nikog, on se gega, skenira teren i baci odlican pas jer igrac koji ga pazi ne pazu nikog drugog, a realno ne pazi ni njega.
Kunem vi se ove timove poput Denvera bih rjesavao s Hoksima.
Oklahoma radi nesto sa realno dobrim timom i nista vise, i niko to da prepise.
Ne moze organizator igre, koji realno je odlican paser, da se gega neometan do protivnicke polovine.
Ja znam da bi ti sve to ozbiljnije i bolje, ali Minesota je odigrala odlicnu odbranu ovu cetvrtinu. Marej i Jokic trepnut ne smiju, koliko puta su ih presjekli.. Gober onomad tri put izbija Jokicu loptu u 3 sekunde.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nisam trener, ne znam baš ništa više od prosječnog čovjeka koji gleda, ali ako je protivnik izašao sa diskutabilnom petorkom Conley, Bones, Dosunmu, Slo Mo i Naz Reid napadi ne smiju da ti budu u sekvenci: izgubljena lopta na trojci, Jokić uručenje Hardawayju za tri (cigla), Bruce Brown zidanje i ulaz (lomi tablu). Minnesota trebala da vodi 20 ovu četvrtinu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks