1. Novi senzor.
2. Novi senzor pa vidi stanje DPF-a.
Prema tome, šta da ti kažem?
Društvo, (tiguan 2011 automatik) krajem prošle godine sam vadio dio patosa kod vozača da se malo prosuši jer su mi odvodni kanali panorame puštili vodu, i tom prilikom sam morao maknut i pedalu gasa, nisam je skroz skidao nego samo iz patosa ono izvukao.. ali kako sam je pomjerao lijevo desno vjerovatno se onaj džek ili instalacija malo poremetila i oslabio je kontakt tako da mi stalno iskače check engine greška zadnjih mjesec dana u vezi pedale gasa, ja sam ponovo micao pedalu pa pokušao da ubacim džek ponovo reko možda se malo izvukao džek ali ništa i dalje greška izlazi. Brišem grešku preko neke kineske dijagnostike ali se stalno vraća.. vjerovatno je oslabio kontakt ili instalacija, ima li neko praktično rješenje mrzno mi je gledat check engine lampicu :/
Ne diraj to, bolje ce se prodat kad dodje vrijeme. VW kome ona ne gori je sigurno trop.
Narode, Dacia Stepway Dandero 2019 godiste,
Da li pojas moze da se prebaci na ovu donju rupu, unutra je zvjezdasti saraf ?
Ovako kako trenutno stoji je previsok, zakla mi pojas majku
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
To je samo drzac plastike. Mislim da ne moze. Probaj kakav dodatak iskopati kod Kineza
Ne moze.
Walnut blasting u Crnu Goru? Možda sam pitao već?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Usisne ventile i kanale. Nisam siguran da su sad nešto zaprljani, ali bih svakako volio to odraditi.
Last edited by guvarana; 16-04-26 at 21:38.
Stay salty.
Samo regen i cao.
Radi li ko otvaranje auta. Desinhronizovao mi se ključ pretpostavljam, ne reaguje na komande ali svijetli na pritisak dugmeta. CC 2012. Kolko košta?
Meni je jedan majstor solidno udario auto rikvercom u svoju sopstvenu betonsku ogradu od kuce kad je htio da okrene auto i provoza ga da proba. Malo branik zinuo, ispao katadiopter, kad se to sve rastavilo i sastavilo ostala onako fina frčkica na boju ali reko ok, nisam neki ludak za spoljasnji izgled kola e me cukaju po parkinzima sto vratima sto sa cim po cijeli dan.... Taj dan sam popizdio ali sam brzo ukapirao da je to najbolje nesto sto se tom autu moglo desit. Od sramote mi je sam bez da znam radio te neke takve stvari koje niko nece jer uzimaju dosta vremena majstorima a nisu neki kvarovi![]()
[FONT=Verdana]otvori kuciste kljuca i izvadi "mac", skini zabicu sa kvake vozacevih vrata i otkljucaj auto...Originally Posted by Matematičmar;[/FONT
ako je keyless, prisloni kljuc uz volan i pokusaj start
https://youtube.com/shorts/1-26JazRd...yVTFXaH5e4vsol
Last edited by Laz; 17-04-26 at 20:45.
Nemam mač, evo 2 godine nikako da pođem da ga izradim. Može li ključar samo da ubaci u bravu aparaturu i izvuče šifru za mač, i onda da ga izradi?
vjerovatno pita za bmw...
kod njih egr bas puni usisnu granu, potpuno zacepi MAP senzor i onda znaju da blokiraju klapne usisa, a dizajn je takav da zadnji cilindar onda bude u nedostatku vazduha, pa lazno zna da pokaze na injection correction kao da je neka dizna losa...
kad izvadis 600 grama cadji i resetujes adaptacije, bude nov auto...
I ne, ne radi niko...Ja sam se raspitivao dje kupit ljuske oraha, jer realno treba ti usisivac i kompresor i na 3d stampac da napravis 5-6 adaptera i eto posla
vjerovatno da moze, al kad imas zakljucan nepomican auto trosak drasticno skociOriginally Posted by Matematičmar;[URL="tel:6276129"
![]()
Ja sam sebi odradio tek nakon sto sam remontovao turbo, ugasio egr, i stavio catch can i tako eliminisao 90% stvari koje stvaraju cadj.
I bilo ga je bgm bas dosta, doduse moj je auto tad bio presao 290k.
Mada mozda valja odradit jednom u 200k ako skidanje usisne nije glavobolja
Nije dizel, benzinca sam nekog uzeo, nego nikako da stigne. Ni auto na carinu, ni ja zbroda.
Stay salty.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks