The more things change, the more they stay the same.
Kafa je šampion. Sve što si obukao plus 3 metra kvadratna oko tebe plus zid i plafon, sve poliveno kafom, a nivo u šolji se smanjio tek 2 milimetra
Fizika
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Familija i rodbina jezivo mi idu na nerve kakve sve tu bagre ima i nervira me što moja majka toliko toga im toleriše.Još kad mi veli to ti je rodbina mislim se nek se nose u QK.
Rodbinu ne možeš da biraš, al možeš da je brukaš....
Fast food-ovi i restorani koji uzimaju smrznutu piletinu 1kg u Lakovic 3,00€ ili u veleprodajama za 3,49 a ne stave u sendvic ni 100g no moram hleb da jedem. Pa za tu cijenu koliko je nabavljaju treba 300g da stavi u sendvic, da ne zali
I zene koje odrasle momke i djevojke zovu "sine", ali ono umiljato, zlo od zena u 99% slucajeva. A u 100% je ako uz to i ne radi nista cijeli zivot, no je "domacica"
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kad ljudi upotrebljavaju i gdje treba i gdje ne treba onu frazu 'nije moja šoljica čaja' odnosno not my cup of tea
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Low hanging fruit veli.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Baš ne znam đe bih ovo stavila, pa neka ide na nerviranje, a ozbiljnije je od toga.
Prije uru vremena.
Mi u malom.
Dječija muzička priredba.
Scena 1: Đeca pjevaju himnu, publika ustaje.
Scena 2: Ispred mene dopire glas od žene koja komentariše: Bole ga noge, bole ga noge (ne kontam priču, fokus na đecu).
Scena 3: Žena ispred mene pjeva himnu uporedo s đecom (u sebi se mislim, nismo tebe došli da slušamo kako pjevaš kravo).
Scena 4: Završava se himna, sjedamo, žena ispred mene govori liku ispred nje (koji je, tek sam zbog nje skapirala, sjedio dok su đeca pjevala himnu): Kada budete krenuli da idete, ja ću vam pomoći da hodate, vidim da ste slabi. Treba pomoći slabima, posebno invalidima.
Čovjek odgovara: Ok. Lijepo pjevate...
Žena odgovara: Znam, od srca je.
Ubacuje se u priču druga žena: I ja ću vam pomoći da pomognete čovjeku da izađe.
.
.
.
Đeca su nam super kakvi su im roditelji. Tragedija kakvi smo ljudi. Tragedija kakvih žena ima, koje su pritom i majke. Tragedija kroz kakve nišane jedni druge gledamo. Tragedija je budućnost naše đece.
.
.
.
Namjesti mi se OVO sa citatom iz knjige Vladete Jerotića "Ako ne postanemo bolji, postaćemo gori", parafraziram:
Da li smo tako slabi Ljudi pa nas ugrožavaju drugačiji Ljudi?
Svi narodi svijeta, ne samo Mi, koji nisu stekli kroz vjekove svoje diskontinuirane istorije dovoljno identiteta, osjećaju se ugroženim od bilo koje vjerske ili političke sile.
Sprdnja.
Bolest. Eto.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ti to radiš svaki dan pa te ne prozivamo :P
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
@NHM da te ubacim u roditeljske grupe žemo?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Neko ko svojevoljno želi da uđe u roditeljsku grupu, a nije roditelj? To je laž u koju niko nikad neće povjerovat.
Pa nisam ni ja ušla svojevoljno no prinudno.
Dvoje su se konstantno svađali ovome sin navodno urniše svu đecu on neko vojno lice.Nakači mu se majka jedna i njih dvoje se peru, uključuje se čopor da doda da tvoj sin, tvoj sin.Ja pojma nemam ni ko je lik ni ko mu je sin, ni ko su oni svi đuture.Meni vajber usijao ka da je ratno stanje i to posred fronta.Reko neko obavještenje ali ne.
Taj mali uči sa mojim on se nikad ni na koga i ne žali, a i moja je filosofija rješavaj sam što imaš.Dječje čarke me apsolutno ne zanimaju.
I jedno veče mi je tačno pukao film jer sam imala i viber grupu komisije na poslu a ovo dvoje jedno drugome gotovo prijete.Jebenu komisiju ne mogu da ispratim od notifikacije na vajber od ovo dvoje.E tad sam ispisala sav skupljeni utisak o njihovoj jebenoj grupi od tad su mi na MUTE.![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks