Imas Apple international garanciju prvih godinu dana od aktivacije. I mozes da nosis direktno u iCentar/Integra.
Za uredjaje kupljene kod ovlascenih prodavaca bi trebala da vazi standardna garancija u drugoj godini. Ali ona vazi samo u CG. I pretpostavljam da i tada mozes direktno da nosis na servis u iCentar/Integra.
Bar je tako u Srbiji. Cak ni fiskalni ne treba, jer imaju podatke o svim legalno kupljenim uredjajima.
Male radnje koje nisu iz zvanicnog uvoza = krpljenje kod njih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Sale; 16-04-26 at 20:59.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Što sam propustio, na prethodni sam plaćao mjesečno Apple Care, gift card i novcem sa naloga.
Sad ne hoće, zna li se koji mu je? Imam još 5-6 dana do isteka 2 mjeseca
Sad mislim da treba da imas cjelokupni iznos na kartici, ne moze mjesecno, jedino ako imas nekoga i US pa da ti napravi na njihov nalog paypal i preko njih da placas mjesecno..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ne može ni ako imaš full iznos..
Probaj da napravis wise virtuelnu karticu na ameriku i stavi da si cg dezavljanin. I da verifikujes.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zanimljivo ako ima neko da se bavi video kontentom...Evo nova aplikacija dozvoljava internal snimanje 4k open gate apple prores 2 raw i na starije modele ajfona koji nisu pro...
Zaobilazi kompletan apple video procesing pajplajn i vuce direktno raw fajlove sa senzora od telefona...Rezultat?
Iphone 13 mini ne izgleda ni 10% gore od Iphona 17 pro max...
Razlog? Kamera hardver jeste napredovao, ali nije napredova ni blizu koliko procesing moc novih telefona...Pa ovi novi 16-17 pro mogu da guraju interno mnogo jace i bolje algoritme za kolor korekciju, izostravanje, stabilizaciju itd pa dobijete super snimak direktno u galeriju.
Medjutim bilo ko ko se ozbiljnije bavi videom i provlaci fajlove kroz davinci, adobe premier, capcut, sony vegas ce to svakako rucno uradit...
Tako da se od starih telefona moze dobit zanimljiva "cinema" kombinacija za malo para
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks