Treba mi za PG, nemam metar uzbrdo, u tri kilometra imam svaki dan po 5 nekih gluposti od nekih kao obaveza, ja ne znam ni sta je to..
Skuter mi se ne kupuje a na trotinet ne bih stao nema tih para.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Kaze drugar oce to kod skupih lanaca, laksi ali krhki. :/
\\OFL•GIC
Je li u sred voznje?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
A koji su to prodavci polovnih bicikala koje pominjete?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bogami sam odustao od prodaje bicikla i uložio u njega još dosta para, sad da se počne aktivno voziti, možda čak i nešto ozbiljnije bude za godinu-dvije.
Predlažem da se ime teme prebači u Biciklizam
Zavrseno
До кад ради Бајкерај, пар пута сам око 7 дошао до њих било затворено?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pisem odgovor od vlasnika Bajkeraja
'Do 19, ali par puta smo Brajan i ja imali privatno obaveze, zato je bilo zatvoreno, a i renovirali smo shop ovih dana, tako da nismo radili'
Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk
Zadnjih mjesec dana 850km pređenih sa biciklom koje sam htio da prodam (A prodaću ga jer mi treba neki gravel ili drumaš). Za moje potrebe mi ne treba ovo što sad trenutno vozim, a evo i da se javimo sa nekoliko mjesta
![]()
Svaka čast sa km :-)
Oduševio si me :-)
Ja bih nekako da krenem kao ti - da prelazim mnogo mnogo i sve više i više ali nikako da krenem.
Po malo sa djecom i drugarima ali nikako da krenem na duže relacije.
Nije baš za djecu na duže relacije, jer je opasno. Đeca se uspaniče pa ne mogu baš pravac da drže a i ima svakakvih nesoja kroz saobraćaj. Stvarno nisam imao problem kad krenem neđe izvan grada. Držim se svojeg pravca uz kraj trake i to je to. Obično svirnu samo da znam da su tu, mada ih čujem, nosim samo jednu slušalicu (obično desnu da bih na lijevo čuo). Imam jednog drugara s kim vozim, mada opet lako je naći društvo za bicikizam. Manje-više đe god na Stravu (aplikaciju) uđeš imaš da se učlaniš u svakakvim klubovima i da se prate na nekim vožnjama. Mada druga politika ide kad su đeca uključena.
krenule su subvencije od opstine Podgorica ...
kakvo je iskustvo sa ovim tipom bicikla ? ne svidja mi se nikako ali razmisljam sa prakticne strane drzanja u stan i zato sto moze u lift da stane lagano ... a ovaj model ima u tri verzije 10/20/30
naravno za voznju po gradu tuda cisto rekreacije
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mali tockovi i losa ergonomska pozicija. Ne treba ti ovo u zivotu.
\\OFL•GIC
Godinu dana imam polar practic 10, odlično me služi a taman mogu s njim đe ‘oću po gradu. Nije baš predviđeno da ga non-stop preklapaš niti je to lako radit’ svako malo kao što izgleda, ali što se tiče svega ostalog - možeš se svuda provuć’, skroz ok za grad i laganu vožnju. Najbolje pođi pa isprobaj, ja pričam iz ugla krajnjeg korisnika koji se ne razumije u bicikla.
Last edited by SpellStealer; 14-04-26 at 20:40.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Sto se tice smjestanja u lift svaki bicikal podignut na zadnji tocak i postavljen dijagonalno u kabinu lifta staje lagano u istu.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks