pogledah za uber ali kod njih valjda nesto funkcionise drugacije nego inace , sheruju valjda voznje sa lokalnim taxistima pa ne znam koliko je sigurna opcija
Ja sam taksijem 20e do centra
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
pogledah za uber ali kod njih valjda nesto funkcionise drugacije nego inace , sheruju valjda voznje sa lokalnim taxistima pa ne znam koliko je sigurna opcija
Last edited by Stivi; 14-04-26 at 07:54.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
20e taksista u 1 ujutru da ti da cijenu za 8km voznje je ravno dobitku da loto.
Nama su u Lameziu za 2km voznje nudili 20-30e taksisti ispred aerodroma u to doba. Na kraju smo pjeske posli tih 2km do centra lamecije. Nije strasno, ali ni prijatno.
Evo sto kaze google:
Kljucna rijec je night surcharge
![]()
Last edited by Mojsije; 14-04-26 at 10:31.
Na uber app mozes unaprijed da rezervises i vidis cijenu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja sam išao posle ponoći, taxi, odnosno kombi za nas 7, unaprijed rezervsiao, oko 20e
Samo se sad ne sećam koga sam zvao, našao sam online broj I pisao na wa
Kakav je prevoz sa ovog buve do centra pariza?
kako se zajebah vidim da je 2h udaljen
https://www.aeroportparisbeauvais.co...irport-shuttle
Bus do Mailotta svako malo ide.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nidje veze. Kao da TIV bude Podgorica Tivat
https://www.aerobus.fr/d/aeroport-pa...llot?locale=hr
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
U pariz smjestaj pakao cijene.
Uzeo sam za Malme za praznike, pa reko neka ga pariz za zimu.
Ja nadjoh centar prvi ovaj prsten ili kako ga zovu 850e 5 nocenja. 5 recenzija sve 10
Dako ne bude da ne postoji kad dodjem tamo
Mada vidim neka agencija izdaje sa odlicnim recenzijama
Jbg za 4 nemaaa
Jake su svudje cijene smjestaja ali moramo biti realni da evo sad kod nas kad krenes da rezervises nesto na Zabljak ili u zaliv i ne mozes nac nista krsteno a da nije 100+ noc … i onda koliko god mi ne htjeli da platimo nedje u neku metropolu vise para realno je da moramo
Sto se tice ovog prevoza nasao sam neki privatni taxi za 60e , samo me malo frka od tih takvih resenja da ne bude da se ne pojavi pa sto da radim u 1h na aerodromda sam sam lagano bih ja skroz , spavao sam svojevremeno na aerodrom al sad je situacija malo drugacija
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
To jeste definitivno ali , nije isto poc u Diznilend po kisi i kad pada mrak u 4h ili kad je dug dan … mada sve zavisi od grada do grada
Mi smo bili u Berlin u februar , svih 5-6dana vrijeme nikakvo , sivilo totalno i onda kad uporedis kako izgleda taj grad u proljece to je skroz druga prica . To je jedina losa strana putovanja van sezone
Ali definitivno je tada jeftinije i manja je guzva pa je lakse
Odlican je bus Pariz Buve. Svakih 2 sata ih ima, sat i 20 do sat i 40 vozi. 27e povratna... La Villete ili Port Maillot.
Smjestaj jeste skuplji, ali moze da se nadje malo izvan grada. Metro pici do zadnje stanice do Notr Dama za 25minuta...
Pogledaj Hotel d’ Argenson za Paris.Originally Posted by Mojsije;[URL="tel:6275180"
Probaj sa kompjutera, ili desktop view.
Kakvo je ovo gadjanje sa cijenama karata. Prošle nedelje krenuo da kupim karte PG Tenerife 2 povratne preko Beča 950e
Juče sa službenog lap topa isto sve 550€.
Nakon sat vremena Dolazim kuci 800€ i reko mrs pa te kupih.
Kako se to formira nije mi jasno
Sent from my 25069PTEBG using Tapatalk
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Klikni na tu torbu i potvrdi da li hoces priority sa rucnim prtljagom. Ili zelis da ti ostane samo ranac.
Inace kod Ryan je 30% skuplje ako se naknadno uzima torba. Bolje je prilikom kupovine karte. Ili su digli cijene izmedju datuma kada sam kupio kartu i kada sam htio da dodam torbu.
Mislim da je kod wizz ista cijena.
Nemojte da vam uvaljuju pakete i sjedista. To sve mozete da preskocite
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Wizz mi je za kofer mali dao 20% popusta prilokom check ina, jeftinije nego kad sam kupovao kartu kad je bila opcija.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks