Ja The Madison gledam na SkyShowtimeu.
Ja The Madison gledam na SkyShowtimeu.
Last of us
Da li pocinjat to uopste
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Druga sezona je toliko teško sr*nje da zahtjeva često gašenje viših moždanih funkcija da bi "progutao" ono što gledaš na ekranu.
A strah me da će predstojeća treća sezona biti još gora, jer ako budu pratili dešavanja iz druge igre onda su već iskoristili 2/3 tog materijala, ako ne i više, tako da ne znam sa čim će popuniti cijelu sezonu.
Last edited by Bor1s; 12-04-26 at 16:20.
Necemo onda
Ozark je meni top pao
Za moj pojam, Ozark je prećerano dug.
Razvukli su priču bez ikakve potrebe.
Svakako se može gledati, ali mi je predugo trajala.
Jes. Prvih par sezona baš dobro a kasnije prešlo u dosadu. Slično kao i billions
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Kakvi ste hejteri.... tačno ne znam šta da počinjem poslije Homelanda, za koju jedva čekam da se završi![]()
Justified, skoro pa moderna verzija Deadwooda. Ako hoćeš neku sci-fi onda The Expanse. Isto ogromna preporuka za Mr Inbetween i The Penguin, ako voliš krimi serije.
Fargo jesi gledala?
To mi je u top 3 serije svih vremena.
There be dragons here.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
https://www.imdb.com/title/tt5952634/?ref_=ext_shr
Sest epizoda. Po istinitom dogadjaju.
Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Krimi ništa, toga sam se izdovoljila... Ma govorila sam ja Al-u da me ne opuča da počnem Homeland, ali on zapeo ko sivonja![]()
Vidjeću nešto od ovoga ostaloga... Hvala, moNci![]()
Under Salt Marsh, Kelly Reilly glavna uloga (Yellowstone).
Ozark je ok prve 2 sezone. Počela 3-ću, prvu epizodu batalila, ni ne odgledah je do kraja. Dosta su mi ponekad moji snovi a ne da me serije kastigaju i neki tamo likovi.
Uzmi pročitaj nešto, pametnije je![]()
Ja nw mogu orezalit sto sam gledao do zadnjih 10 epizoda how i met your mother
Na kraj nikad ne saznah koga je ozenio onaj raspad od momka
Talodje neka glupost burn notice
Cak i peaky blinders ne zavrsih
Ja sam odgledao i opet se ne sjećam koga je oženio. Toliko su odužili seriju i potencirali taj susret sa fakin žutim kišobranom svako malo, da bi na kraju toj osobi ispod kišobrana posvetili nekoliko epizoda svega koliko se sjećam.
PS: Evo sad pogledah, ipak je igrala u 25 epizoda od 208 koliko ih je bilo, pojma nemam đe su provlačili tu ženu i u tih 25 epizoda, ne pamtim je
Svakako, vrijedi pogledati, Neil Patrick Harris kao Barney Stinson je uloga života.
Last edited by BiTrAtE; 17-04-26 at 10:49.
Radi njega sam i gledao
Malo su koju seriju srozali kao californication
Bas se raspala kasnije ili sam bio mlad pa mi je prijala a mozda je vazda smece bila
O jeee pocela cetvrta sezona From, bice sale i zeza.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
E kunem vam se ovi kreatori "From" su iskopirali svoj šablon onomad kad su pisali za "Lost", samo malo promjenili likove i zlikovce i to je to.
Opet će cijelu sezonu samo da zapetljavaju i ništa neće razriješiti. Prodali su nam isto sr*nje dvaput.
Jedva čekam da saznam da je ovo selo neka vrsta "Čistilišta" i da su bili svi mrtvi od početka.
Vi što još imate živaca da je gledate, javite na kraj sezone jel se išta bitno desilo ove sezone, ako vas ne mrzi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks