Śutra idem put tamo pa da vidimo.
Ne znam kako mogu ovako da obavjestavaju naknadno?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ima li neki sajt gdje covjek moze da provjeri da li ima aktivnu kaznu u Albaniji? Oni su počeli sa ovim od ove godine?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Śutra idem put tamo pa da vidimo.
Ne znam kako mogu ovako da obavjestavaju naknadno?
Instaliraj aplikaciju posta siptari, registruj se, lupiti broj telefona sa pozivnim/mrezom u albaniju, a isoravan email zbog konfirmacionog broja. ides na GJOBA - KERKO FATURE - GJOBA - u polje targa mjetit unesi tablicu, drugo polje prazno.
Nisam ja dobio kaznu. Kazna je na onih 20km autoputa
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Last edited by branko.kotor; 11-04-26 at 19:42.
Mogu vam ja provjeriti, posaljite mi br. tablice.
Skodilak, nemas nijednu.
Last edited by TAKUMI; 11-04-26 at 20:02.
Prema tome, šta da ti kažem?
Daj link prevescemo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ovo znači da nema ništa na te tablice?
Tako je.
Prema tome, šta da ti kažem?
A bojim se da je bez serijskog nepotpun request
Zanimljivo da je fiskalizovano samo 100 leka što znaci da ostalo ide nekom na ruke?
https://efiskalizimi-app.tatime.gov....235&prc=100.00
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
Ovako je davno radio i onaj "policajac" put Pelevog Brijega. Nabavio uniformu i naplaćivao kazne
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Zanimljivo je da je ograničenje na autoputu između Skadra i Tirane 90 ili 130 km (treba paziti), a da se dio od Tirane do Elbasana tretira kao brza cesta sa 110 max. Još zanimljivije da su za nas saobraćaj izmislili i da se na sto vozača nađe jedan koji divlja, dok kod nas taman jedan vozi pristojno.
Onda su se nesto u zadnjih 5-6 godina profinili, prije kad sam do Skadra isao, to je bila jurnjava samo takva. A i gastabajteri im kad ovuda prodju, svaki sijece krivine i ne pusta gas.
Svako je fin kad par puta plati.
Rođaka mi jedna kad se udala u bijeli svijet iz Beograda u početku sve govorila mužu - presijeci ovuda, okreni se ili parkiraj slobodno - nema nikog, pa poslije par čestitki nema šanse više, sem u rod kad se vrati.
Zadnjih 5 godina idem u grcku, obicno sam albaniju prolazio u ranim jutarnjim satim tipa 4ipo krenem a albaniju vec napustam oko 9
Prosle godine pri povratku kako sam bio relativno blizu u sivotu rekoh ajde necemo da zurimo i krenem iz sivote oko 10h.
Ja sam nedje oko 15h u blizini tirane stao 3h da prodje guzva jer sam izbjegao makar 4 udesa u zadnju sec
Prije toga cak i na ovom forumu govorio ma kakvi voze oni odlicno
mlađi i nekako stariji baš nikako
She is only here to annoy herself!
E kakva je dzungla ova tirana. Nisam bio 10 godina u grad. Ko god dodje sa torbom para moze da gradi sto oce. Neka mjesavina Bogote, Gvatemala city i Istanbula.
Saobracaj se regulisao, divalj je ali ne toliko kao prije. Ono smjenjivanje 50 i 80 ogranicenja je pakleno svaki put, leti se, to niko ne gleda.
Pa nemojte tako, Albanija je miljana ispred nas, mi smo nikakvi i ta priča![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
vi ste samo ljubomorni
nothing comes from violence and nothing ever could
Tako je. Dosta su mi oko građevine radili ljudi iz Albanije, pa kad sjedneš sa tim ljudima i ispričaš se vidiš đe su ustvari. Naravno da ima stvari koje idu na bolje ali što kažeš korupcija, kriminal, život ljudi iz manjih mjesta itd. nije mi malo bajan. Pa onda svakakvi zakoni koje Rama donosi, imalo bi se što napisati.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks