Svaka cast, bas lijep hobi imas
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Taman poslah post, 10min prodje zove me drug, veli stigli ti ovi djelovi... Prije cu turbinu zavrsit no vitlo![]()
https://www.instagram.com/reel/DTaJI...ozb3B5MTZyNG45
Ovakav jedan video očekujemo na kraju
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Rastavljena .. da se pere kuciste i da se montiraju novi djelovi....
Sent from my BKQ-N49 using Tapatalk
Polako slazem sve nazad...
Sjutra da namjestim geometriju i da se vrace polako... Drzite mi palceve da ne ode sve kroz interkuler u motor
Turbina sastavljena , vracena
nastelovana prema fabrickom uputstvu i auto nikudj nije moglo, na ler sisti kokoliko moze iz auspuha a obrtaji u voznji ne mogu preko 2000rpm...onda sam je vratio kako je bila prije nego sam je rastavio, a kako je nastelovana na jednog pajera sporta kome je radjena turbina skoro...
nisam puno vozio jer mi je auto rastavljeno zbog montaze vitla pa nema ni farova, ali mi se cini da auto ima dosta ljepsi i konstatniji odziv na nizim obrtajima, jedino sto mi se sad turbina kad saltujem na 2500rpm cuje kao toyota suprane znam umali to kakve veze sa auspuhome jer je bukvalno straight pipe
ili je i dalje geometrija lose podesena...
svakako cu ga provozat sa dijagnsotikom cim ovo oko vitla zavrsim...a to sto mi vitlo radi je za poseban post..![]()
Last edited by E_K_V; 29-03-26 at 19:24.
Koji su ovo konjski zivci druze, ja bi' ga zapalio do sad, jebes mi sve
Stay salty.
A ovo mi je bas za zivce lijek... Kad me svi napice tokom dana, dodjem kuci, pevucem se i iskljucim se iz svega...
Dosta stvari ja uzmem da radi oko njega a da i nije bilo neke potrebe prevelike![]()
Vitlo montirano konacno i probano, radi sve kako treba....
Ubacio sam prekidac izmedju vitla i akumulatora, a nosac je takav da se fiskira samo sa po 3 sarafa u ovim zonama koje sam zutom zaokruzio...
E sad da bih izbjegao bilo kakkva uvijanja, u ovom dijeku oznaceno plavom sam horizontalno dodao po dva sarafa na obije strane, i sto je jos fora, taj bocni zid je duplo deblji nego ovaj gornji dje mu fabricki dodju rupe za fiksiranje nosaca...
Inace sam morao da izmjestun dvije sirene, da prilagodim dodatno nocas zbog cijevi od hladnjaka ulja, a branik je za sad samo nabacen, moram jos jednu modifikaciju sitnu da uradim kako bi branik sjeo tacno kako treba... I nista to nevi bilo moguce da nisam imao pomocnika...
I turbina danas konacno prvi put vozena duze od 2-3km... Predjoh nekih 40tak km, za sad sve ok...
Koja makina
https://www.facebook.com/share/p/1JN7KMmnvX/
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Nikad u teren ko da mi kaze vozila baba pomorca po pomidore samo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vidio sam ovo cudo uzivo. I brutalno izgleda.
Mislim da bi realno ovo mogao da uzme covjek i da vozi do kraja zivota, koliko god zivio.
Ako cujete dje da ima neki stari wrangler ili cj 5 ili 7 javite. Na oglase nidje nista
Ja razmiljam o nekom Wrangleru s pocetka ovog vijeka...
Ne zanm kolika su greska, ali cijene drze jake za 20 godina staro auto?
Ja sam ga imao davno 98 godiste top bio i prodat 5500e
Zalim ga i dan danas kao prvog psa kojeg sam imao
Ima li ko kakvu varijantu da se nesto poruci sa alibabe a da shipping. Nije 2x skuplji od samog artikla?
A pisao, pitao, shipping za dvije stvari koje su zajedno 200e je jos 300e, plus ostali troskovi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks