Slabo ti pratis fidbal kad nisi cuo za mirceu luceskog
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Juventus
Inter
Milan
Napoli
Roma
Atalanta
Lazio
Svaka cast Kivuu kao igracu i sto je sve osvojio s Interom ali nemam vjere u njega jer je Rumun. Zamislite kombinaciju na klupi Rumun-Bugarin (ako je Kolarov Srbin onda sam i ja), a ne moze dobro ispasti sanse nema. Ako osvoji titulu onda je doktor svog posla. Odje mu se lomi karijera, ili ce biti trener ili nece. Ako izgubi titulu a imao je 10 bodova prednosti, najuriti ga iz kluba bez milosti
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Slabo ti pratis fidbal kad nisi cuo za mirceu luceskog
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A što bi sa Turamom, virus neki? trebalo bi da bude spreman za atalantu
98% ovo osvaja inter, nemamo.se sta lagati, ali milo je da ih bar pljasnemo kad god nam dodje
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ma nije, samo je malo štopova rukom
https://www.instagram.com/reel/DVqDX...84NG5kcHNkZA==
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Inter je 5 mečeva bez svog kapitena Lauatara.
Učinak Interovih napadača u tih 5 mečeva: (Thuram, Bonny, Esposito)
0 golova
0 asistencija
Tripleta
Ja to pričam odavno. Turam može UZ Lautara,ali bez njega je kurcčina. Mada ionako sad nije u formi. Sva sreca pa je ovo pri kraju sezona i vraca se lautaro inače mrka kapa. Bas nemam neka očekivanja od napada iduce sezone,samo je sreca ako lautaro ostane još koju godinu.
Last edited by Tripleta; 10-03-26 at 15:02.
Kakva Barselona druze
Daj mi izvor informacija? Link
Nemoj mi fb Inter Balkan pls.
Prvo oni nemaju centa,ako se rese Casada ,Cristiasena,Ferana(dace bog),lewa ide kao free. Arauha ako prodaju za dobre pare,pa da uzmu nesto. Al opet jure stopera.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Bez brige, ja i Marota smo na vezi, sve mi javlja
Je li ovo realno da nije sviran faul nad damfrisom? Proslo kolo ona ruka nije sudjena,jel bio penal ili nije… Posle vele navijaci drugih klubova marota liga..
Nidje faula, intenzitet 0, osjetio da mu je prislonio ruku na ledja i odmah se bacio, ali posto nije dugo igrao izgubio je osjecaj kako da odglumi faul. Glupo je uopste onakav igrac da iscenira onako, ono je stijena i treba da ostane da nogama i vrati loptu golmanu. Greska je Kivua sto je tek oporavljenog Dumfrisa stavio da igra cijeli mec, naravno da mu treba vrijeme da se adaptira. I legendica od trenera je odlucio da cuva rezultat od 64. minuta, a kao sto to obicno biva mora doc kazna kad ne napadas. Umije li iko iz tog kluba iskopirat Bajern iz Minhena, dati bogastvo na 4 krila i jednog trekvartistu, da se konacno zaigra nogomet na Meaci, a ne sve od noge do noge?
Kao sto sam rekao ranije, ne moze Rumun osvojit prvenstvo, ispred nas ce biti Napoli i Milan, samo bi dobro bilo Napoli da osvoji
Last edited by Tripleta; 14-03-26 at 16:17.
Inter je morao ovo da rijesi i prije izjednačenja,ali sudjenje bas lose. Faul nad fratezijem se nije ni gledao,mogli su svirati penal lagano.
Ne vjerujem da će Inter sebi dozvoliti da ispusti ovoliku razliku 9 mečeva prije kraja,ali sve ovo je bezveze zadnjih par nedelja. Mada na ljeto slijedi rekonstrukcija,ne bih ovo mogao gledati i iduce godine. Samo neka se lautaro vrati jer nema ljeba bez njega.
Nad Fratezijem je bio penal 100%, to je vec kradja. On prvi dolazi do lopte, a Skalvini ga kupi po nogama, definicija penala
Uzdamo se u Lacio
Jel istina da je Dimarko rekao Kivuu kad je izlazio "zasto me mijenjas, ti jebbeni cigganinu?"
Ako jeste, kula od karata..
Ako jeste. Danas jedan treba da ide. Prvi put cujem a iskreno nisam ni gledao protiv atalante. Cak ni highlightse
Ladno ce Milan da ostane bez jedine klase u timu (uz Jildiza najbolje krilo Italije) jer ga guraju zbog nakaradne 3-5-2 da igra spica, sto nije njegova pozicija. Momak je lijevo krilo i ozbiljna doktorica ali ce Alegri da ih unazadi samo tako kad im on ode. Onda protivnicke ekipe nece imati koga da se plase i bice im lakse da se brane protiv Milana
Sa srecom Napoliju titula, zasluzeno apsolutno.
Dobro sam ja na pocetku sezone pisao da ce dobro biti ako Inter izbori LS jer odje nema kvaliteta, ali mi zamazase oci rezultatima na kratko pa se ponadah, sad se sve vraca na svoje. Sledece sezone kad Juventus dodje sebi tek tad nece osvojit nista, ovo im je bila jedinstvena prilika
Ma osvaja Inter ovo,kakav napoli,predaleko su. Milan isto neubjedljiv skroz,pa 6 bodova i nije mala razlika,još im slijede mečevi sa atalantom,napolijem i juventusom. Inter ako izvuče 4 boda u naredna dva meca(roma i komo) to bi bilo to za ovu sezonu.
Moglo se i ovo nocas dobiti mada je realan rezultat bio na kraju,nadam se da će fiorentina ostati u ligU,ali sto se Intera tiče jedan od gorih mečeva ove sezone.
Dobro je sto slijedi odmor zbog reprezentacija da se vrati lautaro,jer bez njega ljeba nema,sto se i vidi po broju postignutih golova od kad se povrijedio.
Ne čudim se previše ovakvoj igri i rezultatima svakako i da se nije povrijedio,jer je bila velika razlika u bodovima,pa se možda malo i opustili momci. Da vidimo samo protiv Koma u kupu oce li da grizu,kao sto su radili do prije par nedelja.
Sto se tiče sljedeće sezone,biće jako teško boriti se za skudeto bez pravih pojačanja,ova ekipa je potrosena,često to kažem.
Čak i ovaj damfris za koga sam se nadao da će biti veliko pojačanje kad se vrati,nije to to kako je bilo pogotovo prošle godine.
Ali eto,da vidimo sad protiv rome i koma,očekujem da će bas da grizu za bodove jer se kiksalo bezveze protiv atalante,pa i nocas,samo sto će i romi i komu trebati svaki bod za Lš,neće biti lako svakako.
Ovo sto radi Alegri Leau je za pricu. Gura ga sve vrijeme u spic a momak je klasicno lijevo krilo. To je isto kao da Barselona Jamala ili Rafinju stavi u spic, a ovima to nije prirodna pozicija i kad ne mogu da se snadju onda pocne prica kako pojma nemaju. E to se desava Leau, a najbolji je igrac lige
Bolje ovako za Milaneze. Svakako ne bi osvojili. Pa sto prije da im se nade ugase.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks