#tripletavibes
nothing comes from violence and nothing ever could
7 година, 150 страница, 3,700+ порука. Шта рећи, коју поруку послати.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nikakvu,kakvu...čim bataljuje izgleda mu impotencija sve planove ošteti,a u cvetu mladosti,šteta.
...
A okle impotencija, hvala bogu dobro sluzi, no iskreno da vam kazem nemam vremena za ubacivanje novih. Imam 3 koje su za stalno primljene. I vise nemam ni snage ni volje da idem van pg, samo tu sto mi je na dohvat ruke. Vidjeh danas NSX, zdravo se hrani
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 10-04-26 at 15:11.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa to je znak da si ostarao,a ja sam sa 40+ pičio po 700,800km da se izmeračim,a ti koliko skontah nemaš ni 32,33 max.
...
U potpunosti te razumijem, ove odje kad progovore svu volju za zivotom mi ubiju pa kako god izgledale
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Eto se složismo u nečemu konačno
NO ajde malo se aktiviraj,meni ne dozvoljava broj g da lajem puno na temi![]()
...
Ко чита тему а не јавља се, нека стави + или тенкс. Знамо да вас има. Чисто да се види колика је и даље популарност.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam ja, evo i ovi lajkovi potvrđuju
A dobro, ti i jony ste u godine pa...![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hm,necu,posle ce me @tigrovo napast da @sparco progovara iz mene
sad cu ka @joni da mudro ćutim![]()
...
Prizivaš tigrovo na ovaj temi..hmmm![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nemam te yebene mreže,a pada mi napamet da napravimo nagradnu igru za Tripletu...da mi odredimo koju ce da smuva i da mu se da rok...
...
meni je misterija teme je li Edo ista uprio sve ove godine
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Koliko vidim, nije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks