Kad smo već kod šupljih zidova, koliko otprilike košta da se zvučno izoluje stan? Je li cijena po kvadratu ili se određuje na neki drugi način?
Kad bi lokacija bila jedini kriterijum, prvi izbor u PG bi mi bila ta zgrada, sa pogledom na trim stazu. Sreća pa svakako nemam para za takvu ekskurziju, pa sve i da je zgrada najkvalitetnija na svijet i u Beograd.
Last edited by NHM; 10-04-26 at 12:30.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tamo su se prodavali po 10k kvadrat i prije 4/5 godina tako da nije ovo nista strasno. xD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi preuzimamo drugu taktiku... a to je da ce Grad/ Drzava omoguciti kupovinu gotovo duplo jeftinijeg stana na Veljem Brdu.... i na taj nacin ce smanjiti cijene kvadrata u PG.
Radunovic najavi za danas otvaranje idejnih rjesenja za projekat Velje brdo....zivo me zanima na sta ce to da lici....
Magarac i šargarepa
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
imate na youtube klip sojica - magarece livade. opisana situacija identicno
f6
Ali 100% sam uvjeren da ce Velje Brdo da uspije !!!
I sigurno dobar dio gradjana ce da dobije stan pod povoljnim uslovima a onda nastupa jedan kongresni centar i privatizacija drzavnih parcela... no neka bolje ista no nista
Bice dobro jedan dan tu da djeca igraju paintball ili amerikanaca i kineza.
FOTO: Izabrana najbolja rješenja za Blok A1 na Veljem brdu, prvorangirani iz Srbije
https://www.cdm.me/ekonomija/foto-iz...ani-iz-srbije/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako dijelimo pare ovo nema nidje
Ni da smo norvezani
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Uradiće to kvalitetno...Slavenka čega god se uhvati to procveta!
...
Ни 1000€ квадрат ви не ваља.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Najteze je napraviti render, posle sve lako ide
27 ideja je pristiglo i ne mogu da se pronadju! Samo prvorangirana rjesenja.
Moze li se dje vidjet ostala resenja ?
Minimum 20god. nećeš moći stan da prodaš.![]()
Neko reče da sve to liči na obične spavaonice,pa mi na'mpade zašto su rušili kasarne...
...
Za projekat koji se nece ni realizovati
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
A zašto ste toliko sigurni da se neće realizovati? U redu rokovi koje oni lupaju I slične priče. Ali zašto država I ovakva kakva je ne bi mogla praviti zgrade a jedan Dadi može?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Moze pravit al em ce to bit gore od Dadija em racunaj odma desetine miliona minusa i cim dodje frka, gasi program.
Desetine miliona minusa zbog?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nemogucnost izgradit to za te pare
Placanje infrastrukture koja ce zbog polozaja biti preskupa
Tradicionalno neodgovoran odnos prema drzavnim parama
Šeme kumovske
Nemogucnost da se nadju radnici
Od samog starta neozbiljno rade, nema projekta, nema proracuna. Vise bi se ja i ti unijeli u jedan trotoar oko kuce,negoli sva ta bulumunta u ovo.
Ovo sto gradjevinari sad prodaju je socijalna gradnja, a kosta preko 1000(bez komunalija,placeva itd itd).
Po trenutnim cijenama materijala, majstora i usluga, mislim da ne moze. Mozda nekakve kosnice, grdje od ovih sto prave, al ovo sto oni pricaju, ne.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks