Smrznut pomfrit se koristi zbog ekonomije , veca je zarada nista vise!!! I to znaci da je gazda guzica
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Значи и кртолу увозимо. Одлично.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ih da vidite tek čuda kad se francuski krompir pojavi u gintas ko gusinjski...krnovski..kolasinski...
Jel neko skoro bio u restoran Conte u Perast viđeh imaju neki vaskršnji meni a budem na tom potezu od Risna prema Kotoru.Ili neki restoran izdvojen kao on da nije krkljanac naokolo.
(zanima me riblji meni)
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jesam ja,uvijek je dobro u Conte,ali su mu cijene paklene.
Ovih dana ocekuj guzvu svuda po primorju.
Ako oces bas iz mora,imas izmedju Perasta i Risna dva kao restorana,tacnije uzgajalista skoljki
Drugi od Perasta drzi Sasa 067 548 535
Morska hrana,domace vino,I gala pogled,amijent vise kao da si kuci kod njega.
Hvala.
Mislim da znam koji je.
U pravu si u Feral recimo već sve rezervisano.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 10-04-26 at 10:30.
I od mene preporuka za 2 domacina cesto sam tamo vikendom na dorucak imaju i malo igraliste pa je extra za djecu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
U Fisherman 17€ Diavola. Mnogo jada.
Makiato, kisela mala i Diavola 21.40€
Zato na autobusku i dalje numero uno sto se mene tice u Bd. Teleca natur snicla, metar u nju - 16€.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Pasha; 11-04-26 at 14:04.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
U Feralu đe obično idem je haos od gužve drežde jedni nad drugima i mora da se rezerviše što se meni ne radi jer ne znam kad šta.
Jedrenjak u Igalo mi je odličan.Pogled direkt na more a gužve nema.Uzeh mušlje na bijelu buzaru i dobar im je domaći pica hljeb.Zamjerka što je meni lično buzara preslana ja zapravo i ne solim a ovo mi je bilo kao morska voda.
Dobro je da nisam išla inače imam sve više problem kad kažeš da ti je nešto preslano u restoranima meni je ili na granici podnošljivo slano ili preslano izgleda da su ođe ljudi navikli na so šakačke pa se i restorani prilagođavaju tome.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Isto, sve mi je slano što pojedem van kuće, nešto podnošljivo, nešto nejestivo.
A izreda vidim ljude kako dosole hranu čim je konobar donese, bez probanja, nikako mi to nije jasno.
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Aj sad da dodam i ribu iz Ferala uveče je manja gužva.Žućenica im je salata brutalna riba je dobra ali ovo oko soli tamo me znaju ako treba što da se dosoli to po mom ukusu pojma nemam kako čine sa ostalim gostima no definitivno ođe narod pretjeruje s time njihova stvar no dobro je da je još neko to primjetio.Pošto restorani prate jel klijentelu.
So sluzi da zamaskira ukus prestojanog mesa ili ribe.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Evo ne znam ti bolje znaš od mene ali Jedrenjak ne zamišljam ka fuš restoran.Tražila sam im danas zeru soli da ne stave bilo je okey.Kažem ti ne razumijem se ali lično u mušlje zrno soli ne bi dodala.
A ovo dolje Galiot u Đenoviće krvavi biftek žilav ali ajd ništa svježe nisu imali od riblje plate veli osim hobotnice i lignji.
Ne pamtim gori krvav biftek.
Istina, služi da zamaskira sve i svašta i da pojača ukus.
Problem je što smo svi navikli da jedemo preslanu hranu, i kad bi se solila manje, većini bi bila bljutava.
Čulu ukusa treba vremena da se resetuje, i tek nakon nekog posta u smislu unosa manje količine soli i pojačivača ukusa počnemo da osjećamo prave ukuse hrane koju jedemo.
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Nikad nista u zivotu posolio nijesam
Niti cu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Bitno je da ga redovno zabiberiš.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kakvo meso kupujemo bez zacina je bezukusno
So nije začin, svakako.
Nego konzervans.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks