Ako misliš na vladimira martinovića,on više nije u demokratE,a mislim da nije ni u politici.
Ovoga gledam u Skupstinu, crni, gadan lik, usne malo vece
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kakvi su ovo zelenasi
Predložene nove tarife notara: Ugovori od 180 eura, ostavinski postupci do 350, ovjera potpisa 3,5…
https://www.cdm.me/ekonomija/predloz...ra-potpisa-35/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moraju i oni od nečega živjet, poskupjelo gorivo...
Meni se čini da su im ove tarife odavno, bar za saglasnosti i ostavinski
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jes, i meni je bilo 350.
a ugovori da ih prave su toliko, sama ovjera ide po potpisu
nothing comes from violence and nothing ever could
„Prilikom obavljanja notarske djelatnosti notar je dužan da postupi na način koji je ekonomski najpovoljniji za stranke“, precizirano je u predlogu Tarife
Kod jednog 180 eura kod drugog 330 ... sve zavisi kako ga poznajes da ti odradi procjenu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Notari su najbezocnija pljacka koju je neko mogao izmislit.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A imas i ovoga koji posle 16h naplacuje mimo tarifa
nothing comes from violence and nothing ever could
Kod tri različita notara imao neka posla i na isto pitanje mi dali tri potpuno različita i međusobno nekompatibilna odgovora. Ko mi je kriv kad nisam studirao pravo i postao advokat pa da sam sebi završavam takve stvari...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Шта тамо нотар све ради? Овђе служе да се овјери потпис на документу. Пред њима потпишеш докуменат, потпишу се и они, ударе печат и ајде здраво. Банка својим клијентима за џ, као дио својих услуга.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mozete li naci finansijski izvjestaj nekog notar???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
One j tu da ti potvrdi da si se ti dogovorio sa nekim to sto si se dogovorio. Jr niko drgui ne moze garanatovati da si se ti dogovorio sa nekim nesto, lise notara, kojega zabolje ona stvar sto ste se vi dogovorili, samo vidi imali kakvih para u tom dogovoru i da on uzme procenat.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
https://n1info.hr/vijesti/ztc-svih-s...ozarnu-sezonu/
Хрватско ратно зракопловство поред шест активних и два наручена Канадера има и шест Аиртрактора од којих 5 са противпожарном фарјрбос опремом.
Свих шест је сервисирано на вријеме у ЗТЦ-у и предато на употребу у овом мјесецу, да спремно и на вријеме дочекају сезону.
Код нас од три авиона истог типа, можда је један исправан, ниједан нема противпожарну опрему, а пилоти пензионери.
Али и то је разлика у менталитету.Далматинци, Кварнерци и Истријани су убиједили Славонце и Загорце да је Хрватска и медитеранска земља.
Ми ове наше Колашинце и Пљевљаке још нисмо.Док нам се не десе неки Корнати.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Prije ce bit da su Slavonci, a narocito Zagorci ubijedili juznjake da se te stvari ozbiljno shvate i da pare za to ne `zalutaju`. Svakako je tragedija kad imas Ministarstvo vojno i policijsko, a ubjedjujes se kao da si na pijaci ili kafani. Mozda putnici u autobusu da se dogovore ko ce da vozi. Ili putnici u avionu. Ili da Rusi, Ukrajinci, Poljaci skupljaju smece po Baru. Ispade u Crnu Goru tehnicki pregled za vozila gradjana jedino ozbiljno mjesto sve ostalo nivo kafane. Katastrofa. Inace kad dodje do pozarne sezone kao da u sjevernom dijelu drzave nece goret. Nezapaljiva shuma neka. Crnogorski patent. Cudna je i ta pacifikovanost gospode u uniformama. Da ministra ne naljute, daleko se kazalo. Eto nekakvi sindikalista se bio skoro pojavio da nas obavijesti o neobjasnjivom. Situacija podsjeca na vojnike sa Timoka kada su 1914 isli na Drinu. Marsevali su danima i govorili `nismo znali da nam je toliko velika drzava`.
Polinezija gospodo.
Dalmacija donosi Hrvatskoj toliko novca da se svake godine sve vise prica od nezavisnoj Dalmaciji. A po mentalitetu nase zabiti i zabiti u Dalmaciji su identicne, ili - blizi je Dlamaciji po mentalitetu neko iz Pljevalja i Kolasina nego neko iz Zagreba.
Daleko od toga da su Kolasin i Pljevlja zabiti... A mozda i jesu.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Generalno, svi oni koji su okruzeni krsem i dracom su slicni. Mi, Dalmacija, Hercegovina, Albanija...
Have a parachute.
Ne postoji "mi" po tom pitanju moja poenta je da su regioni u okviru Crne Gore različiti nije baš da recimo Boka je krš i drača pa sad po principu razlika hajde da se rasparčamo ili Dalmacija da izađe iz HR.Ne mislim na tvoje pisanje no osjeća se u Crnoj Gori dosta podjela.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nije u nas sve krs i draca, ali nije ni u Dalmaciji, Hercegovini i Albaniji pa smo slicni, sto bi rekli, pprepoznaju nas. I kod Grka i Turaka se nalazi nas mentalitet, ili obrnuto.
U CG jedino sto dijeli je religija, a politika je samo glasnogovornik religijskih organizacija. Izuzmi religiju i onaj sa sjevera ce biti isti kao onaj sa mora.
Have a parachute.
Izuzmi religiju pa ipak neće sjeverci i primorci biti slični osim po jednom.To nema veze sa religijom nego se izvlačimo na religiju i nacionalizam odnosno političari.Slični su što u ovakvom sistemu sjevercu se više isplati da se bavi kriminalom umjesto stočarstvo ili____ tim i tim______ ili primorcu da se isplati da u par tura brodari kokain.I umjesto da ljudi uskuliraju političare puše tu priču.Tu je sva sličnost u ovom sistemu a bogatstvo razlika sjevera i juga a ima ih je samo bogatstvo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks