upamecano umalo da pokloni jedan, nanjusio sam ga. steta sto diaz ukaki dvije kontre pred kraj.
Nojer je bio strašan.
Ovo je bio meč kao nekad LŠ zanimljiva.
upamecano umalo da pokloni jedan, nanjusio sam ga. steta sto diaz ukaki dvije kontre pred kraj.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Barca i crveni kartoni u nokaut mečevima, nema boljeg tandema. Izgubljena utakmica, a sa njom vjerovatno i dvomeč. Mrtvi Rashford i visoka linija po 9000. put.
Slobodnjak u stilu 90-tih.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
u stilu riquelmea, stobisereklo.
Sprda se PSG sa Liverpoolom, moglo je ovo biti masu gore
sreca pa je dembele licio na onog iz barce. za 2 klase su iznad svih u evropi trenutno.
Atletico zasluzeno dobio, sigurno i prosao u polufinale.
Na ovom mecu se vidjelo da nemaju napadaca,ni stopera. Kada ih dobro zatvore,Lewa se nije vidio,Rasford ima treba bolju završnicu.
Najgori fudbal igraju od svih timova 1/4 a jos sto je gore Simeone je pobjegao u tunel da se ne rukuje sa Flickom. Bas je seljacina.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Kakvu golčnu u zavari iz slobodnog
Forever young, i want to be forever young
Polomi golman Fermina nakon što je spasio sigurna dva gola. Revanš Kupa nam je pokazao da se ovo može desiti, ali isto mislim da niko nije ni sanjao da će u prvih 20 minuta biti 2 gola. Svaka čast Flicku za ovih startnih 11, vidio je (jer ima oči) da se ne može sa Rashfordom i Lewandowskim (koji će sigurno ući). I na kraju, lijepo je viđeti da konačno, nakon što su Suarez i Villa osvojili titule sa Atleticom, a Griezmann i Arda Turan izgledali deset puta gore nego u Atleticu, jedan bivši Barcin igrač pravi jednake kikseve za Atletico kao što ih je radio i za Barcu.
Lamin se konstantno sprda sa njih 3,4 oko njega.
...
Jes ali isto je ovaj Atl M tvrda i zaj***** ekipa. Mada istini za volju mi je 80% vremena obrnut Liverpool
E ne znam, crveni ovo ne moze bit ako se gledaju nekakva nova pravila
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Tesko ko zaustavlja ovaj PSG voz
Ferranov poništeni gol je odredio utakmicu, poslije toga se svako malo gledalo i vijećalo i prekidalo i onda je crveni ubio dodatno. Izgubljeno je u prvom meču, isto kao Kup, ali šteta jer je bila dobra drama do kraja.
Ja mislim da oni lagano mogu sa Arsenalom da se pobiju i da ih prođu.
Mislim da ce ih Arsenal proci ali nikad ne reci nikad...
Arsenal trenutno ima dosta igraca koji su Out,City im dise za vratom ,jos imaju mec protiv njega ako izgube ode titula.
U prvom mecu se morao postici bar 1 gol kuci,bilo bi mnogo lakse. Takodje sut Fermina je trebao biti gol,pa Feranov offside.
Al dobro sta je tu je.
Al Olmo igrac utakmice po UEFI,ne znam stvarno....
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Ako i ove god prospu sezonu pocece da vjerujem da nece nikad vise...
Atletiko je finalista to sigurno
Ali tesko protiv psz, protiv bajerna i mozda
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nikad nista nije bilo sigurno u 1/2 LŠ ali eto vidis, iskreno se nisam previse udubljivao u tematiku Arsenalovih trenutnih povreda...
Neuer je uvijek bio penalčina, a ponajviše posljednjih godina jer ne zna da je vrijeme da batali i ne bruka prvo sebe, a onda i klub i reprezentaciju. Prvi gol nedostojan komentara, ali slobodni što nije odbranio je čisto na svoju starost i babost.
Ispade Bajern.
Šteta.
Omrči ih Nojer.
Real konkretniji i pametniji.
Treći gol je bio neregularan.
Čist faul Ridigera.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks