Koliko me sjećanje služi, bila sam zaebanija dok sam metal slušala.... sad sam omekšala, više tolerancije prema ljudima i njihovim demonima itd... Nisam sigurna da mi se to i sviđa, tj postalo je malo zamorno.
Ne treba se puno šjekirat,to mu vele nekako dodje sve normalno sa starošću...
![]()
Last edited by Nk beer; 06-04-26 at 16:34.
Pusti me da se podmladim onda, oli?Taman sam voljna..
Ovo je izašlo, vele, na moj 7mi rođendan.
When I'm walking a dark road
I am a man who walks alone
True, my friend... so true.
E pa ti si onda taman,savrseno,idealno!
Hahah
Taman, ono kao - u najboljim godinama?
Peace sells... but, who's, veli, buying?
Svakako,svakako,
uz to ja bih dodao i najrelaksiranije jer nema više ono "Oj mladosti zabranjeno voće" i tome sl. skrupula...
E to jes... To - najrelaksiranije. Za ovo što će doći ne znam, ali mogu da pretpostavim, a za ovo prije - si potpuno u pravu ;D
..a ovo dođe - imperativPlus su preslatki
![]()
Eto,posto sad znas da znam znanje,ide jedna podmlađujuća...
Jedna klasika
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Za sve podmladjene i podmladak...
jos jedna najbolja pjesma ikad
Polinezija gospodo.
E da si stavila Cecu pa i da razumijem ;D
No ne moram ni da razumijem sve.
Slazem se,nije Dragana kao ona puno bitna tu, vec sam Južni vjetar,sve sto su radili iz tog domena i sa raznim pjevacima je top...
Ps.evo mene kao metalca kad se olesim od alkohola,veci dio pjesama od njih mi nekako legne, ponekad kad zbog drustva nemam izlaza, onko meracki pravo...![]()
Last edited by Nk beer; 13-04-26 at 12:57.
Za pomamljenice!
I posle da mi neko prica da su sve metalke tuga ribe!? E da su ovakve bile u moje doba,ja bih kharao...
Fun fact : Moja Draganica je svojedobno izjavila da je sa Juznim vetrom pevala pesme i nosila majce "guns and roses"-a,u stilu da su toliko bili opusteni na koncertima,tako da nije mala stvar!![]()
Last edited by Nk beer; 13-04-26 at 22:43.
Ovo je za merak
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ali komentari.... zato:
Ja sam mislio da je ova grupa Lavina neki got, trčanje kroz šumu i to...Neka razvodnjena kombinacija Bauhausa, Type O Negative (što je moja krvna grupa), Cure i/ili Afi od novijih. Oni su baš hard rok i metal, mada me ova druga pjesma podsjetila malo na Babymetal, što je kompliment jer volim Babymetal.
Sviđa mi se muzika, ali glas nikako. Džaba, koliko god pokušavala.
Meni se čini da bi on mogao drugačije da pjeva ali se nešto utripovao, ne znam, meni ne smeta toliko. Kao imitacija više glasova, čak kad kaže ovo "Rip it, rend it" na 01:04 u Iron Will liči mi na Mejnarda iz Tool, i još masu drugih glasova, pomalo i kao onaj iz AFI, Dejvi Havok (to sam morao izguglat), ali besmisleno je analizirat. Kad bi mene pitao ja bih mu, naravno, rekao da radi onako kako misli da je najboljea dobra je ova pjesma od AFI, nije baš metal ali je masu dobra a i što ima veze uostalom
Morao sam ovo nać, svašta mi nešto naumpada noćas, i rekoh ona pjesma đe lik vrišti (a nije Hey Man Nice Shot od Filter, ali neka je i ona) što se riplejovala do ludila na MTV devedesetih i sad razmišljam, pored nekog krindža, kad počne da vrišti, pa ovo što je ofarban ka đavo u crveno i ove kao zgrade iza što gore od kartona i fotografija i supermenovo odijelo....Liar Rollins Banda nije loša, tekst je dobar ali kako ga izgovara je isto krindž, pa se još smije neđe prije četvrtog minuta...I đe onda pjevača rok grupe iz Niša da kritikujem
Kako kod Filter nema ništa krindž, nije to samo zbog teme pjesme. Brate, neki trud, isto kao i na filmu.
Metallicu ću da izbačim jer sam ovu pjesmu slušao do besvijesti, kao i cijeli Load i ReLoad ali i da kažem kako je dobra jakna ovome iz AFI-ja, sa ovim krstom obrnutim (pa neka ga i satanisti štuju) i kako je dobro ovo kad se ljuljaju u spotu.
Prvi put live nakon 38 godina.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks