A ne bi ti ovaj ukrao pelet no je srbin pa zato
Prva lekcija koju bi morao da nauči kad se vrati:
Koga znaš, znaš koga ne znaš, ne znaš.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
A ne bi ti ovaj ukrao pelet no je srbin pa zato
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni može da ga nosi ali da mi da procenat taman da se ne bakćem sa roštiljdžijama.
@NetworkMaster šibni mi broj toga no kad je za dž valjao pelet meni ne bi dao procenat garant.
Last edited by Bluemoon; 06-04-26 at 15:49.
Hahahhaha pa nije covjek ni ukro ni sklonio vec je zloupotrijebio polozaj... vjerovatno je pelet na suvo mjesto da se ne pokvari))
https://www.kolektiv.me/296887/direk...ri-tone-peleta
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To nije mogao "sam" da odradi.A i ne bi u takve avanture da nije ima ljude na koje može da se osloni.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A ko ga je prijavio bez ti na koje se oslonio(čitaj: ti koji su morali da mu ga utovare, transporruju i unesu a nisu se okoristil)
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ahahahha na to i poentiram bio je stipsa prema saradnicima.
Ipak je tu najsumnjiviji magacioner koji zaprima "robu".
Last edited by Bluemoon; 06-04-26 at 17:51.
Pa može li se ova situacija računati kao neki pozitivan iskorak u odnosu na vrijeme kad je odgovarao samo mašinovođa a svi iznad u hijerarhiji izašli čistih ruku ili kad je pravno stradala djevojčica(bacila de na ministrovo auto) koja je i fizički stradala ? Ili da ipak sačekamo sudski epilog, možda na kraju strada samo magacioner jer ključevi su ipak kod njega bili?
Zavisi ako je potpisao da je zaprimio 10 t JBG.
Nadam se zbog njega da nije.![]()
Porediš babe i žabe.Ako jes zaprimio 10t onda sad u priču ulazi i stražar koji je radio u smjeni kad je misteriozno nestalo na tone peleta.
Poenta je da ima sistem ljudi koji su sve ovo organizovali a odgovarati će onaj đe nečiji potpis ovaj može da se izvuče ka gišna glista.Pravno.
U prevodu u takvim situacijama se izdaju "usmeni nalozi" tako da niđe ne stoji potpis dotičnog direktora.Samo usmeno odvojite mi toliko i toliko i to neki ispod prihvati svojim potpisom.Tako da.
Nije to čačkalica.
Last edited by Bluemoon; 06-04-26 at 18:13.
...a kad nećeš da izvršiš "usmeni nalog" nekog na vrhu pa te isti preraspodjeli i stavi neku gnjidu koja je na to spremna.
I onda još gnjidu da žališ.Zbog takvih gnjida se i dešava što se dešava.
@joni,ubacio si neke fensi izraze vidim,šta je ovo trigerujem?![]()
...
To ti je ono kad si bio mali, pa su ti kupovali pantalone 2-3 broja veće, u struk si bio ka isposnik iz Etiopije, a roditelji nemaju para za kaiš pa trigerovanjem riješe problem spadanja gaća.
No, ti si izgleda rastao u svili i kadifi i nosio si kožni kaiš sa velikom alkom
Last edited by joni; 06-04-26 at 21:19.
#bogatismo
a tu nedje 5+.
e da vidimo i tu rozgu na mnebeer fest
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks