Nisu još, brzo će
Da li su to svi digli za po 2 eur?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nisu još, brzo će
ja sam skoro prebacio broj isto iz One, iskoristio sam mogucnost kad su povecali pretplatu za euro. imao sam onaj promotivni paket 9 eura dvije godine. uvecanje mi je time bilo neznatno, tipa 40 centi mjesečno ali sam raskinuo radi problema da roamingom, svako malo mi nabiju po par eura, od kad sam prenio broj kod njih, kao ostvaren saobracaj u raomingu iako mi je uvijek sve ugaseno i internet generalno i internet u roamingu kad idem vani. i jos me ubijedjuju posle da moram biti oprezan kada putujem kao da sam juce poceo koristiti mobilni
predjoh u telekom, 2 godine 50% popusta na non stop od 25 eura ali evo sada odmah 2 eura povecanje
ja mislim da ce svi povecat
AZZK ih je vec cimala oko istih minimalnih dopuna…
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pogadjanje sa operaterima? Svaka vam cast kada ste toliko mocni da se vi kao fizicka lica mozete pogadjati sa opraraterima ili da vas zovu i da vam nude duplo veci popust od onoga koji zvanicno nude.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Last edited by Apolo; 28-03-26 at 12:57.
Da da nije me teren prepoznao
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ko umije njemu po 6/12, a u Srb su davali 15 i 18, a i 24 mjeseca po 1 din / 1 cent (rezimski telekom)… samo da se predje.
Ako ti ih je zao, pa ti podji do poslovnice i ugovori po punoj cijeni
Nego da EKIP/Ministaratvo konacno donesu neki pravilnik ili izmijene zakon da NEMA povecanja cijene u toku trajanja min. ugovorne obaveze.
Dobro je da moze da se raskine, ali sta kada svi dignu cijene istovremeno.
Last edited by Sale; 28-03-26 at 16:32.
Dakle ugovor ima dvije strane.
Sa jedne strane je pravno lice, dok je sa druge fizičko.
Ugovor se potpisuje na 12 ili 24 mjeseca.
Ono što je meni smiješno:
Pravno lice nakon 12m (ili bilo kojeg perioda), jednostrano odluci sa podigne cijene. Fizičko lice može da nastavi da plaća ili da raskine ugovor bez penala.
Fizičko lice nakon 12m (ili bilo kojeg perioda), jednostrano odluči da raskine ugovor. MORA da plati sve do kraja ugovora kao da ga je koristio.
Zašto fizičko lice onda jednostavno ne može da odluči sa plaća manje pravnom licu i da onda pravno lice može da odluči da li će nastaviti saradnju sa fizičkim licem ili da raskinu ugovor bez penala![]()
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
I sta kad raskineš? Uzimaju ti broj ili sta?
Oslobadja se ugovorne obaveze i mozes da preneses u drugu mrezu ili na sekunda/one/mono paket, pa tada nema pretplate
Lopovčine. Ženi poslali poruku da se uvećava pretplata za 1€. Posle pola sata nova poruka, izvinjavaju se, ipak se povećava za 2€. Čisti lopovluk i ucjena
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Reklo bi se da na Zabjelo nema nista od servisa CTelekoma. Bice u Vojislavljevica kabal neko kinuo garant.
Last edited by hercules; 05-04-26 at 09:39.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja nemam mobilnu mrezu
nothing comes from violence and nothing ever could
Ko da mi placamo treca lica
Postovani, obavjestavamo vas da je problem u radu fiksnih i mobilnih servisa u pojedinim djelovima Podgorice uspjesno otklonjen. Smetnje su nastale usljed nepaznje trecih lica. Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.
nothing comes from violence and nothing ever could
I meni je stigla ista poruka jutros. Doduse je nedelja pa i sve da je meni licno bilo problema na mrezi, prespavao sam
Godinama unazad su imali promo dodatnih 100GB uz postejd paket na 12/24 mjeseca. I to im je konstantno bilo aktuelno, za nove korisnike i za produženje ugovora. Ovih dana mi ističe ugovor i vidim potrošeni mi gigbajti, reko nemoguće. Međutim saznajem da sad više nema tih dodatnih gigabajta, pojela maca. Poslije X godina gdje se to uspostavilo kao standard, vraćaju nas na neke nivoe usluge iz vremena SSSR-a, ali da im za to zadovoljstvo plaćamo svako malo sve više. Daboga se ne najeli, reketaši raspali!
Last edited by ctrl+alt+delete; 06-04-26 at 12:33.
If you could reason with religious people, there would be no religious people
Proradilo placanje racuna kroz aplikaciju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks