Mali off ali danas pročitah strašnu umotvorinu kao muškarac u sexu se trudi da zadrži orgazam, a žena da ga dostigne.![]()
Ja bih mu na tvom mjestu održala lekciju
Nedavno sam baš sanjala brata kako upoznaje neku djevojku i kako me zove da vidim valja li i što mislim. U snu bješe crnka, i bilo je tu još nekih detalja.. ujutru mu poslah glasovnu čisto da se zna što sam sanjala... kad eto njega za dva dana, zove i počinje s tim kako sam vještica..
Uglavnom, crnku je upoznao, a da li valja... tek ćemo vidjet hoću li je procjenjivat
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ahaha ne moram ni da sanjam, teško da će ijedna da mi se dopadne![]()
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Bolje da ti se ne dopa'ne pa da vremenom ima prostora za napredak nego obratno
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Neko ostrvo gdje žive mrtvi koji ne znaju da su mrtvi.A boja vode tirkizno plava.
I zaglavih tamo niđe prevoza.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
napravili se da su mrtvi kad su viđeli tebe![]()
She is only here to annoy herself!
Ahahahaha e to se zove duhovitost.Zrelog muškarca.Ovaj NSX ko da ima 6 godina.
Šalu na stanu ostrvo je bilo prilično jezivo kao neko grčko ostrvo iz onog filma Lazarev Put i tako neka spika.Najgore što ne rekoh na kraju sna kad sam trebala da odem neka velika drvena zelena vrata da povučem ručku i izađem ostane mi ručka u rukama i tražim bilo šta u prostoriji da razvalim vrata.Vidim šanse nema a kroz prozor vidim neke razgovaraju lupam na prozor ova me gleda ka ono hu kers.
A sinoć sam sanjala nekog provalnika koji je zarobio mene i koleginicu i mog bivšeg.Ovo dvoje nedobog da me neko s njima zarobi i drži nas ka taoce glede sna.Ja svo vrijeme u snu gledam da ovoga se rješimo a oni u kukavičluk najstrašniji.Na kraju se sama izvučem i idem po nekim hodnicima i majka mi u snu kaže zar nećeš da pozoveš policiju ostavila si ih s onim provalnikom reko nek se snalaze kad nisu kooperativni.Inače, najupečatljivije mi je ipak u snu bilo jedno magarence.Njegovo krzno i umiljatost i kaže mi neko to je bio Aćimov.Aćim o kojem priča je inače jedan pored naše seoske kuće koji je umro još davno.Može biti da je ovo zadnje vezano za moje hendlovanje priče koju mi je majka juče ispričala što je jedna rodica sa sela umrla dok je radila nešto u štali a živjela je s bratom o kojem je brinula i kako je prenio na krevet misleći da spava.Kako me ta priča potresla.
Last edited by Bluemoon; 05-04-26 at 15:53.
E ako sam ja zreo, onda je NSX prezreo, i ubuđa se.![]()
Još si i skroman.Odraz zrelog muškarca.
sanjao sam da sam ostavio auto neđe u Bar pored neke zgrade đe ima neki spust dolje ka rijeci(mislim da to nema u Bar al ajde) i da je bila vrlo blaga nizbrdica, zaboravim da zaključam i da je ušla nekakva đevojka baš mršava narkomanka što joj nisam dao 5e i da mi je spustila ručnu i da je auto završilo dolje pa sam je ka jurio oko te zgrade i taman da je uvatim probudim se
She is only here to annoy herself!
Meni snovi sa kolima su obično u redu top deset košmara.Što je neobično jer sam prilično staložena u vožnji kakav god da je haos, mora da potiskujem u nesvjesno ondaK.
Sanjao sam Goozicu![]()
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
oj, a kako, mili?
nothing comes from violence and nothing ever could
Na nekakav motor smo bjezali, ka u film, nesto sam te ka spasavao...![]()
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
od cega? spasi li me na kraju?
A ti znas da te ne bih ja ostavio u opasnosti
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
awww![]()
Kako čudan san.
Kao neki peron ljudi preskaču sa druge strane a rešetke među i dva dječaka sa ove a roditelji im sa druge.Pokušavam da im pomognem da dođu do roditelja ali jedan nije uspio nestaje druga strana.Ostajem sa dječakom i cijelu noć idemo kroz nepoznate ulice a on me pita da li ćemo ih naći..kažem ne znam da li ćemo a traži ćemo.
Kakvi snovi..kakvi snovi..kakav Muškarac u njima..
Utonuh u san kasno uz zvuke buda bar 3 čini mi se naizmjenični košmari naizmjenično čujem u pozadini muziku.
Neki odvratni međuljudski odnosi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks