Energomont
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam jesam li ubo temu, al dje bi preporucili da trgujem kancelarijsku stolicu? Imam 120kg i 193cm, bukvalno mi nijedna do sad nije odgovarala, nebitno je l gejmerska ili kancelarijska. Ili se posle pola god rasklimaju nasloni za ruke ili se citava rasklima, istine radi svaka je bila od 100-120e max. Bih sad da odvojim 200-300e za krstenu stolicu koja ce trajat bar 2 god. Slao upit u drtrade al mi presmijesno zvuci da dajem po 400-500e za njihove stolice koje izgledaju apsolutno isto kao ove od 100.
Energomont
Mislim da ti na vecinu stoji ogranicenje od 100-120kg, ovo sto je jeftinije, tako da mrka kapa.
DrTrade uvozi dzabaluke robu sa alibabe isl, x5-10 cijenu i ljepota
Ikea Markus. Sad ima i L veličina. Da se razumijemo, nije to rang ovih skupih stolica, ergohuman i sl., al za pare koliko košta (između 150 i 200 eur, zavisi đe i kad je nađeš) nema joj premca. Klasa je za ove "gejmerske" i generalno za skoro sve stolice do 300, 350 eur
Edit
Za Markusa piše da je max 110kg
Last edited by rzeljko; 21-03-26 at 23:44.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Dje kupujete zavjese dje mogu pogledat
Dobih ponudu od Vukcevica skoro 600e za draperije i zavjese za dnevnu i trpezariju . Nesto mi se ucinje to masu para , da dam po prostoriji 300e za zavjeseili se to tako krece …
Jel ima josh neko sem njih da radi po mjeri . Moze i skadar ako neko ima preporuku
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Od cega su mu te zavjese za 600e, proizvode li struju
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ne no se skidaju, peru i vracaju same tzv. samoperive
nothing comes from violence and nothing ever could
Jes, jos ti ovi iz tuzi dostave u pg
nothing comes from violence and nothing ever could
I Vukcevicima sam ja rekao dimenzije , bez kacenja donosenja i sl![]()
Ne znam kako to ide , nisam zavjese nikad kupovao od pamtivijekaal mi se ovo ucinjelo mnogo
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Koja je to duzina zavjesa???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
350e danas platila zena na gintas
Za dnevnu i sobu od zida do zida
350cm i 275cm
Prelijepo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
350 je otvor?
Prije 4-5 godina je moja za sobu uzimala, 35e, mene se tad nesto skupo ucinjelo, sjecam se da sam je zezao do 2028 nema mijenjanja.
Valjda sirina zavjese 350, a posto se racuna sirina prozora x2-3 da se nabere
Ja sam trazio ponudu kad sam useljavao, 1600e kod vukcevica mi je ispadalo 11 otvora - draperija i zavjesa, 2022.god. Posao u istanbul drugom namjerom, usput kupio rolnu draperije i zavjese, oboje 400e, i kupio majci masinu za sivenje.
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Last edited by branko.kotor; 05-04-26 at 10:51.
Bas ove nedjelje sam mislio da uzmem neke draperije, gledao sam na sajt Okova po 15-20e. Sve ukupno bi me izaslo 40-50€
Svakako je za izdavanje ali sad se zamislih kad citam kako uzimate po 600e, sto je tolika razlika??
Ima li iko da je stavlja one plafonske letiperke ventilatore na balkon recimo.
Zanima me ima li kakvog efekta ljeti u noTnjim satima![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks