Quote Originally Posted by Dimitris View Post
A ko je ovu knjigu predstavio primjerom propagande ? Možda pobjednici nakon svjetskih ratova?
A možda nikada nije ni napisana ? A možda se nikada nije ni desila?

I koliko puta je zabranjena za žtampu i u kojim zemljama je zabranjena za štampu,?

I šta se desilo sa zagrebačkim sudjenjem za vrijeme SFRJ ?

Nešto čudno piše riječ STVARNOST , hmmm ???

Ja sam čitao onu prvu verziju iz 1905 prvi put štampanu u Rusiji,..

Nešto je sasvim čudno ,kako u tekstu ko god da ga je pisao te ili ranijih godina je opisana do detalja današnjica
i kako su današnje sjedinjene narkomanske države opisane toliko precizno

Da nije neki putnik kroz vrijeme sastavljao ovaj " propagandni " uradak ?
Najveći deo teksta „Protokola“ poreklom je iz dela francuskog pisca i satiriste Morisa Žolija „Razgovor između Makijavelija i Monteskjea na onome svetu“, napisanog 1864. godine

kako to da poslednje poglavlje ovog teksta popisuje sve bitne osobe koje upravljaju kako carskom rusijom prije revolucije, i njihovu nacionalnost
tako i sve osobe koje vode revoluciju i kasnije upravljaju Rusjiom nakon revolucije i njihovu nacionalnost

Ah, da, opet putnik kroz vrijeme koji piše u 1864 toj godini, ono što se dežava u periodu 1915-1918 , a i što će se dešavati u našem dobu

Nekako čudno se piše riječ benzin !!!!
Koga briga za tu knjigu đe tebi osjećaj za ljudsko biće nemaš ga.Ko je "čistio" Evropu?Idi tamo po Njemačkoj pa prosipaj tu sliku.Ti prije svega pojma o pojmu nemaš kroz šta je njemački vojnik prošao i narod tamo ti si nešto čitao u svoje papuče udobne u dnevnu sobu i ođe genocid opravdavaš iz ww2 ne bi li drugima podmetnuo da isti osuđuju jer čoče ako ga osuđuju opravdavaju ovaj.Ti si prosto u nekoj iracionalnoj realnosti ušuškan u zone konformizma.Viđela bi ja tebe tamo kako im je to bilo "čistiti" Evropu.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk