Ima li ko da mu napise od mene, cuti poltronu
Nemam te mreze zbog ovakvih poltroncina
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
odrzavamo mi prijateljske odnose kad idemo tamo u soping, ne mora on za nas i na nas racun
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima li ko da mu napise od mene, cuti poltronu
Nemam te mreze zbog ovakvih poltroncina
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kako je dobro bit ugrozen, parazit na budzetu.
Te ugrozene šapice nisu nista teze od misa pomjerile u zivotu.
Tarique likes this.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ovo je čisti bezobrazluk. Ali može im ga bit kad su gradjani ćutali još od vremena dRpsa na zloupotrebe svega i svačega.
Ja odavno ovo govorim,dok ne promijenimo svijest nećemo ići naprijed.
Nikakva odgovornost ne postoji.
Ovaj ljakse je pošao tamo da se kurcči sa službenim vozilom da se vidi da je on neka ličnost,iskompleksirana seljacina.
https://www.pobjeda.me/clanak/video-...dnik-skupstine
Da je ovo izbačeno juče,mislio bih da je prvoaprilska šala.
A onda posle 10 sekundi guglanja naidjem na ovo
https://nova.rs/vesti/svet/ko-je-vla...era-crne-gore/
Šta smo Bogu zgriješili,pitam se…
Rijesice to pajkovic kad izbaci snimak
Gnjido prodana
Vraneš: Pljevlja za zajedničku državu, 21. maj nije za slavlje
https://www.cdm.me/politika/vranes-p...je-za-slavlje/
Sent from my S25+ using Tapatalk
Koga briga sto ova glava mlati
Moze li prekrsajna prijava za ovu glavu sto ne placa frizera
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Al sa sjetom što nije ona stara država pa da ovaj ide na Goli otok![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Upravo sad gledam snimak “gospodina” vraneša koji nosi zastavicu Srbije na reveru.
Nista,neka albanci drže albanske,bosnjaci (oni koji zbore da im je BiH matična država) zastavice bosne i hercegovine,hrvati hrvatske…Dobro je sto nismo u NDH tj. NDCG pa sad ima slobodu da to radi.
Svi narodi ovoga svijeta se bore za nezavisnost,a dio crnogorskog naroda i dalje odbacuje svoju. I ne samo nezavisnost,nego sto je još gore sto postoji ovakvi koji bi svoju drzavu utopili u drugu,pa iako je bratska…Tuga.
Steti i tebi i meni i svima, jer od nasih se plata finansira.
Ljudi se lijece neuslovno, donacijama, sms porukama, djecu uce polupismeni nastavnici u neuslovnim skolama itd itd, da bi se pare dale politickim partijama i ovakvim parazitima, koji su nezahvalni i bez obraza.
No to je tako bilo vjekovima na ovome jadnom prostoru, i izgleda nastavice se tako i u narednim vjekovima.
Steta sto ne znamo za bolje.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kapiram ja tebe, dok ovaj palamoodi, drugi isti takav krade nase pare pa nema za lijecenje.
Pa kakvi su ovo *****ri i smecari, pi fukare.
Prvi čovjek Herceg Novog Stevan Katić ne spori da je došlo do devastacije prostora u toj Opštini, ali odbacuje odgovornost lokalnih organa i funkcionera za betoniranje mora u Baošićima.
On u razgovoru za emisiju Načisto sve prebacuje na Upravu za zaštitu kulturnih dobara i problematizuje njihovo navodno ćutanje.
https://www.vijesti.me/tv/emisije/80...rnost-odbacuje
Sent from my iPhone using Tapatalk
A pustite ih da izduse. Svakako ovo je neka nova Crna Goru na koju treba da se navikavate. Nece CG niko ponijet za Pozegu. Necete ni dinarima placat.
Ajde bogoTi. Hehe.
Nego ima li koja nova dobra fora, prica li se sta?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Izgleda da je Čedo digao nivo mora za 30 centi ... bezveze prica ne bacajte kamencice u more
Skotska ili Kvebek nisu htjeli nezavisnost. Ne znam kako je sa Kaledonijom. I Grenlandom.
Eno imas stanovnike Bahreina koji slave kad iranske rakete pogode - Bahrein. Sad mozda to ne rade javno jer ih hapse. Oni znaju zasto to rade.
Na velikim nadmorskim visinama i ispresijecanom teritoriju uvijek postoje posebnosti i treba velika mudrost pa i neko postenje da se uklopi neka Svajcarska. Ali valjda je zbog mudrosti i postenja Svajcarska posebna.
Eh da. Marko Miljanov. Za stanovnike Pljevalja Milanov. Njemu je Austrougarska u jeku sukoba sa King Nikolom ponudila knjazevstvo Kucha i A(r)lbanije. Znameniti Popovic je odbio, a mogao je efektivno da pocijepa Crnu Goru. Mudrosti i postenje.
Inace su i Albanci bili protiv nezavisne Albanije te neke 1913 jer su bili za kalifa u Istanbulu. Ali to je neka druga prica (bitna i za nas).
Last edited by biljaneta; 02-04-26 at 19:45.
Čudi me to od OKG demokrate... poslije DPSa iz doba Gvozdenovića, imamo iste a vrlo moguće i gore verzije tog DPSa u vidu današnjih Demokrata i PESa.
Ljudi moji pa vidite li šta ovi rade, mičite ove idiote što prije.
https://x.com/i/status/2039783107746779404
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Pa prvo treba Porto novi da se kazni...
Puštimo ih da map izduše?
Mada, i ovo je poštenije no ono ljaljaško splačinarstvo, pravimo se ludi, u Herceg Novom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks