Bijahu li obojica kumovi Đukanoviću?![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Cega brate ono je za Boku najbolji potez sto ce imati, 6 hotela i onakva plaza... mjesto metar kamenjara imace elitnu plazu. A ovo je kosovar pravio svoju privatnu destinaciju.
Kad ce da ruse gospu od skrpjela i ono je masakr za morsko dno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Za ovo smo se borili 30 godina!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Mislim da jos nisam upoznao neku osobu koja ima ovu sliku sa prekrstenim rukama a da nije neki teski prevarant![]()
Zoran Jelic sa i bez Brkova na aparate
CEDIS: Vladimir Čađenović dobitnik međunarodne nagrade i priznanja “Stvaretelji stoljeća”
Top lista nadrealista. Očaralo ih njegovo izlaganje. hahhahahahahh
....Čađenović je drugog dana u okviru agende samita, imao izlaganje na međunarodnom poslovnom forumu, na temu „Značaj preduzetništva za ekonomski i društveni razvoj“.
Istog dana, predsjedniku Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema temeljem Odluke Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja za doprinos razvoju preduzetništva na području srednje i jugoistočne Evrope dodijeljena je nagrada i priznanje “Stvaratelji stoljeća” za izraziti profesionalizam u obavljanju osnovnog javnog poziva na području srednje i jugoistočne Evrope za 2025. godinu.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Gubitak EPCG 90 MILIONA!!!!
Mašala!!!!
I naravno smijenjen predsjednik Odbora direktora zbog takvog rezultata
Al ka u prkno!
Za ovo smo se borili 30 godina!
Đuka jes sigurno
https://x.com/gradjankap/status/2039...MNfGKNr96RlWvw
Uz najljepše želje za dalje mokrenje po osvježivačima…
Tko leti, vrijedi...
Da kineski kočari nisu izlovili svu ribu iz Adenskog zaliva, Somalijci bi i dalje lovili ribu i ne bi bili pirati. Da Milo nije 30 godina uništavao jedan narod i državu - ne bi ga odmjenili još gori lažovi, hoštapleri, bitange... stvorio je sistem toliko nakaradan da svaka politička i društvena elita koju taj sistem proizvede mora biti nakaradna.
Nameće se zaključak da nisu ništa krivi Spajić, Mandić...ne da mi se nabrajat; oni nisu ni mogli biti bolji; i dužni smo im da ih narednih 30 godina ne diramo, već da upremo prstom u stvarnog krivca za sve ovo.
Znači đe se god obrnem Lomi pa Lomi... Šta li će biti ako (kad) se DPS dovati opet državne vlasti, a ovi im sadašnji ostavili u amanet zakone o kojima stari DPS nije mogao ni da sanja...![]()
Džukac je to bio isto, ko se sjeća njegovih "udaraca" tipa pranje novca PZP, đe su našli nekakvom majstoru u autu par desetina hiljada eur, i ljudi iz PZP ležali u pritvoru pola godine baš nizašto. Pola godine istrage je masu. Za državni udar je od gotovine napravio veresiju, sje*o nas je sve, otvorio prostor pipunu i ekipi da se sprdaju sa predmetom, držao nekakve babe po zatvorima, a ono đe je bilo "mesa" - to se zaboravilo.
Međutim, takav kakav je, meni nije jasno za šta je sad procesuiran. Sve što čitam za njega i Čađenovića - svodi se da su radili nestručno, po ocjeni sadašnjeg SDT, ali to nije krivično djelo...da bi bilo djelo za koje je SDT nadležan, treba da su "nestručni" s namjerom, za račun kriminalaca. Ja ne viđeh, posebno za Čađenovića, da je nekakva sprega dokazana...
Katnića ne treba žaliti, pokvaren je do srži. Potpuno svjesno je radio sve i to na najbolji-najpokvareniji način za koji je bio sposoban.
E sad, ako se nekome javila emaptija na nečije loše fizičko stanje što implicira i loše zdravlje, to na nekakav način i mogu da razumijem. Ali dolaziti do zaključaka da je bio "neznaven" je besmisleno.
ja vam se izvinjavam, ali meni je on blago retardiran pored toga sto je bezobrazan.
a to sto je radio sa ekipom sa kojom se posvadjao, polako. i to ce doci na red. i jeste, za sdt je.
nothing comes from violence and nothing ever could
U Crnoj Gori biznis ponekad zavisi i od – organa gonjenja, policije ili tužilaštva. Upravo o tome govori slučaj bivšeg pripadnika Specijalnog policijskog odjeljenja, danas suspendovanog policijskog službenika Gorana Mitrovića, koji je uklonjen sa posla upravo jer je istraživao dvojicu uticajnih biznismena.
Voli ovaj Sukovic da gazi... mozda je u korumpiran
kad prenosi E, onda sigurno jes
A dobro inp mitrovic mozda zadnji covjek u cg koji treba da se pojavi na tv i prica o postenju…
f6
Jes no mu se prasta jer je stvarno radio na jednom slucaju
Не драга форумашице, он се само представљао као такав.
Пушти саговорнике да помисли што и ти, исто и ја велика већина која га слуша, а онда те среди.
Била је нека емисија са новинарима, заборавио сам телевизију, гдје је и Ђукановић у једном моменту остао кратких рукава.
У истом формату, са истим новинарима, са Катнићем као гостом, остадоше кратких рукава.
Исто је било и са Вањом Ћаловић код Комненића, боље би прошла ту ноћ да није кречила.
Ја сам волио да пишем сумасишавши Катна, али много тога је, а то није.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Ko zna ... al cim na na racuno preko 100k a zena zubar zaradjuje 1000 eura e to je vec cudno... za zubare
Zaboga oće li ko kukat jedan dan kad se prevrne politika, pa počniu novi/stari da koriste ove sjajne alatke i prakse za sprovođenje svoje pravde. I ja sam vala za to, da se uvati još jedan krug, da ne bude Crnogorac => DePeEsovac => Kriminalac, no da se pohapsi i na drugoj strani što više nosilaca funkcija, da ne slušamo još 10 god "Lazović pa Lazović"
Ovoga Mitrovića što pomenuste - kažu da je to najbolji inspektor za privredni kriminal u državi, magistar ekonomije - e takvih treba ogorčenih, da ih puštiš s lanca. donji prag 5000 evra Milutina Simovića - sve preko hapsi. Tipa Zdravku Krivokapiću upad u 5 ipo ujutru radi nekakvih ugovora za održavanje klima uređaja, đe je država oštećena 25 iljada, po nama...; pa dalje redom, ne daj bože ko nije dnevnice opravdao. Poseban akcenat na đecu, supružnike, braću/sestre nosilaca funkcija.
Dočekao sam na forumu i državu i popis 2011, i pored Aleksandra Rakovića koji mi je tad krv pio; pa dako dočekam i ovo gore, da vidim što će se po pisat...
Pa upravo se radi o "donošenju zaključaka" po forumima i kafanama, na osnovu informacija koje nam pažljivo pripremi ND "Vijesti". Ovo nije odbrana ni Katnića ni bilo koga - isto je on ovako radio, i tamo je đe treba da bude - već samo konstatacija da je propuštena šansa za uspostavljanje vladavine prava, zarad katarze "naroda željnog pravde" i ko zna čega sve ne. Evo da ne pričam napamet, vala ću pročitat malo detaljnije za šta ćeraju Čađenovića, pa ću onda pisat.
Eh, sad... da si me pitao prije 7 godina, kapi ga ne bi zalila. al posle toliko vremena, drugacije se osjecam. Sto ne znaci da ne treba da odgovara i on i svako za ono sto je radio.
ja mogu zadnji clanak da prokomentarisem da vjerujem u to, jer to je modus operandi i to sam dozivjela licno od njega.
na kraju krajeva, kao kad udjes u bolnicu, u cijeli kolektiv, tako i svi ovi, pocevsi od policajaca, advokata, preko tuzilaca pa sve do sudija, odlicno izmedju sebe znaju sta su radili.
tako da mi se kaki od price sta su ispravno radili kad su sve to ponistili onim sto nisu.
Sex Afera u Niksic ... inspektor i inspektorka u sexu, ufatio ih muz inspektorke i naravno muz nagrabusio...
M.Medenica
Izgleda UP postaje Uprava za Prostitutke
Jel realno ovo ? Ajd sto je otiso al sto je pošo sa sluzbenim a reko da je o svom trosku pa ko kome ga odje meće a ne sijeva po beranski
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks