To mi se jedino nudilo u ovu malu radnju a da nije onaj bas zadnji tresh tipa baltik vodka![]()
Ipak si uzeo Kumovu rakiju.
@extravaganca suza je jedino iskreno u čovjeka.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
To mi se jedino nudilo u ovu malu radnju a da nije onaj bas zadnji tresh tipa baltik vodka![]()
Mada nije ni toliko losa. Nisam znao sto da ocekujem
Nastavi slobodno.... A to volim![]()
Ma salim se. Prva si pocela sa peckanjem a ja prihvatio pravila igre.
Kako si mi rekla sinoc? Cemu ova kurtoazija za najobicnije hvala)
Hahahaha nešto sam krenula da pišem ali si me prekinuo bolje je tako.
Zasto? Reci![]()
Mislila sam kad počne utakmica da je vrijeme da ćeš da odjebeš našu konverzaciju i tako bi bilo sasvim okey.Ali stavio si me u poziciju na koju nisam navikla.
Ja bukvalno nisam znala ni ko igra.
I ja sam mislio bice tako ali ispade paralelno i tamo i tamo. Nije neke velike razlike bilo u atmosferi ta 2 svijeta vjeruj mi.![]()
Oni momci iz Bosne su baš skromni slušala sam njihove intervjue nakon pobjede zanimala đe sva te fenomenologija JBT kako me duša zaboljela dok sam ih slušala.
Jedan je rekao eto u zemlji koja se raspada parafraziram to nam je ostala jedina radost.A baš su skromni i neiskvareni.Ovi Crnogorci ne do Bog da su na njihovo mjesto kurče se i kad gube.
...ono izgubili smo iz...INATA..crknite
Podsjeti me kako sam zimus govorio makedoncima/makedonkama u Skoplju jer su u oni svi wow, obozavamo crnogorce, vi ste nam mozda i najslicnija nacija iz jugoslavije. Sto ste ovako dobri i isplati li vam se? Nemojte ovakvi u cg![]()
Ahahahha znaš o čemu zborim.
Kako da ne znam? Zivimo na isti plac
Pokušavam da nađem grad đe nije tako ali mi ne ide.
Znaš li ti s kim sam ja dobar.. znaš li ti ko sam ja...srediću ti ja to...znaš li ti ko je meni kum..
Ahahahha
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ti su jos i najvise benigni. Zmija cuti, puzi i ujeda i strcka otrov![]()
Ali dobro... Naucis da citas izmedju redova i da se kreces van dometa snajpera. Kao taman greote bosanci onomad
Zmija ujeda samo iz odbrane.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
#jerstoceceljade
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks