E kako mi je milo što su ih Vukovi tresnuli, i to bez Edvardsa.
U derbiju Boston tresnuo OKC, ako ovako nastave nijesam siguran da je Thunderu sigurno ovo prvo mjesto na zapadu.
Meanwhile, kod Denvera je odbrana i dalje misaona imenica. Sreća pa su Džemo i Jokić bili raspoloženi.
Marej brojao do 53p, Jokić 23p, 21sk, 19as uz samo jednu izgubljenu. Šteta što nije nategao tu još jednu asistenciju, pa da sve bude 20+.
p.s. Zna li iko zašto im ne ulazi Valančiunas, jer ga ne vidim na listi povređenih?
13 poena razlike u produzetku je najopasniji rezultat u kosarci, m?
kakav scott foster special u produzetku. nepisano pravilo da se ne challengeuje scott foster ima prednost naspram trivijalnih pisanih kosarkasih pravila, kao sto je faul u napadu/odbrani kad se igrac krece i ostale kucine. nije dovoljno da ne prizna da je napravio gresku, nego kao slag na torti iskljuci naza. da, ja sam ovdje sef ili zali se uciteljici. kakav sujetni blavor.
zato sto je zadnjih 5 utakmica koje je odigrao bio najgori igrac koji je tog dana igrao kosarku. na samo na toj utakmici, nego na citavoj planeti. ali i dalje bi mi prije igrao nego spencer jones i slicni eksperimenti koji su osudjeni na propast.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Kem Tomas treba da lakira nokte, zaplese na TT i zavrsice u Oklahomi.
Kako niko takta nema vise.
Nakon onog Bemovog krindza umjesto da pokazu klasu, odu i laganeze odigraju protiv Vizardsa, Branson upro ne vidi nikog, slavi one trojke ni da su u finalu NBA...
Tristan Vukcevic je ispred tebe prijatelju, malo treba da te sramota sto si uzeo minute velikom Koleku.
Unistava Prej ove fizicke radnike sa Djuka.
Kako izbusi Don mocni Bruklin. Pa ce u PO ćop ćop.
Kako izbusi Don mocni Bruklin. Pa ce u PO ćop ćop.
A vele Jokic ima problema s povredom.
A cega ima druze moj, samo mu daj mocnu Jutu.
Bez Markanena miševi kolo vode...
Jokić opet tripl 30 i kusu i nidje nikakva objava na NBA.
Ima oklahoma i šaj + Dončić 41 da je dao.![]()
Ne brinite.
Ovo nećete naći na NBA stranicu.
Strašan i tragikomičan kraj na Clippers - Pacers. Kawhi pogađa za pobjedu na 0.4 do kraja, ali to je još i najmanje bitno u cijeloj priči. Nembhard na izvođenju šutira direktno na koš iz auta nadajući se odbitku ili nečijem sporvođenju lopte u koš - i pogađa. Ladno iz auta pogađa od table, pravila kažu izgubljen posjed i lopta Clippersima. Mathurin, do juče u Pacersima naravno, biva namjerno fauliran i dobija bacanja - promašuje oba, Pacersi imaju 0.1 za izvođenje. Opet Nembhard iz auta u koš i dok je lopta u letu Jay Huff biva fauliran i sad ima bacanja za pobjedu ili makar produžetak - i pošto već na startu rekoh da je Kawhi pogodio za pobjedu, jasno vam je što se desilo.
Gleda sam tekmu. Do tog pogotka Kavaja.
sjajna zavrsnica duke - uconn i trojka mullinsa za pobjedu. tarris reed djeluje kao player.
Da,uključih da odgledam kraj,lijepo pogodi sa velike daljine.
...
Za SGA 25 slobodnih bacanja a za cijelu ekipu Detroita 23,dosta zanimljiv podatak![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kako bi dobro pao Orlandu.
Sags je ko s ulice pokupljen.
Boston se trsio Smarta kad je bio DPOY, a Sagi uzeo neku pilulu da mu defanzivni IQ bude ko u beka CBA lige.
A sut u padu, organizacija igre ni dao bog...
suggs sa 4 kradje u prvom poluvremenu, bilo bi i vise da bookera sudije ne izvlace.
Nekako su svi glupkasti ako cemo pravo.
Vidje li ovu pistu za Bukera?
A bore se da ne budu u play in.
Ili sad ova tri bacanja za Buka.
Finiks tim izadje i i odigra na maksu, izgubi, dobije.
Orlando ekipa s pomracenjima.
utakmica kao iz sezone 93/94, izgubljene lopte i retardirani faulovi. dobacice do sto bacanja zbirno.
kakav kos dade Dzamal za kraj cetvrtine.
Zastrasujuca forma pred PO.
Mala opservacija.
Ide Sensiba na kos, ima ulaz nivo Ljubovica, ako jos postoji taj klub, Jokic ga pusta da polozi.
Ide Ejs Bejli na kucanje i Jonas ga rusi, ovaj sa slobodnih 1 od 2.
Ukratko objasnjeno zasto je svih ovih godina Denver ekipa od 50 pobjeda, uprkos tome sto imaju best eva igraca.
Srusi Koncara, 1 od 2.
U napadu lopta kruzi, svaki sut otvoren, ne vidi se potreba za jednim igracem koji distribuira loptu.
Last edited by Bruda; 02-04-26 at 02:55.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks