Skandal.
Tu es mon hero.
Odgovorno tvrdim da je Esposito najgori igrac na svijet i zelim mu sve najgore i u zivotu i u karijeri.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Skandal.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Mi znamo ko je espozito. Hejtujes ga mrvicu pocajano ali samo malo. Realno je nazalost tako
Izvanredno su odigrali. Crveni možda, ali ima ekipa koje ni igrača više ne da ne pretvore u gol, nego ni igru sa igračem više ne umiju da nametnu - BiH pak večeras razbila Italiju od momenta kad su imali igrača više. Zasluženo su izjednačili u finišu, isto kao i protiv Velsa, i isto kao protiv Velsa odlično šutirali penale. Dvaput na penale isto treba proći.
Slično je na dvostruke penale prošla i Češka. Malo mi je žao i Dansku i Irsku jer mislim da su pokazali više fudbala od Češke, ali svejedno. Kad ćemo mi nekoga proći dva puta na penale, kad ćemo uopšte stići do bitnih penala...
Italija propušta treće uzastopno prvenstvo, nestvaran podatak. Naravno, u njihovom stilu, imaju osvojeni Euro u tom periodu, ali ipak...
Srećno dalje braćo
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
Nadam se da ce neko Espositu pucat u noge. Kako mali zasluzuje samare, kukuu, kuku kakva serija treba da mu se opali, jooj mrznov izbaci Italiju i ubi ih psihicki promasenim prvim penalom
Nadam se da ce Donaruma da mu ebe majku u svlacionicu
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 31-03-26 at 22:55.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Donnarumma, pravo ono gabeljsko ponašanje na kraju.
I ne samo na kraju![]()
Sad bas gledam, Bosna dobi grupu koju moze da prodje vala, Kanada, Svajcarska, Katar.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
koja je kvota da ce da izbace iran sa mundijala, da bi ugurali italiju na konto najboljeg UEFA plasmana od repstacija koje se nisu kvalifikovale?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Izvinjavam se ali JBT ovaj lik.
E neka je primio golove noćas kakva je ovo pojava od Čovjeka.
Last edited by Bluemoon; 01-04-26 at 01:18.
poseban pozdrav za ono smeće komentatorsko koje je plakalo svo vrijeme. iz dna duše mrzi BiH. nije mu ga lako bilo sinoć
svaka čast reprezentaciji BiH, pokazali su kako se igra za nacionalni dres. mi smo hiljadama kilometara daleko od svega ovoga. naši fudbaleri (čast izuzecima) su pizde obične koje boli ona rabota za reprezentaciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Po komentara srbija crna gora hrvatska svi su navijali.za Bosnu. I bas mi je milo.sto.je Bosna pobijedila !!!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Katić fudbalerčina a Alajbegović buduća zvijezda fudbala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva šteta za Hearts, još su uspjeli da povedu i nisu izdržali da ne prime gol na samom kraju utakmice. Zaboraviće se koliko su bili blizu, baš mi je krivo, 40 i kusur godina niko nije bio šampion a da se ne zovu Celtic ili Rangers.
ne mogu da vjerujem da osmand na kraju nije dupetom dao gol. ne vjerujem da bi mu ko zamjerio. slavi li se vise u glazgovu ili edinburgu?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Veliki Jose Mourinho, siempre traductor, je uspio. Podvig za sva vremena, sezona bez poraza, staje u vrstu sa Wengerovim Invincibles, Capellovim Milanom, Leverkusenom Xabija Alonsa, čini mi se i Juventus da je uspio jedne od sezona kad su osvojili 17 Scudetta uzastopno... Ali on, Jose Mourinho, je jedinstven i poseban, onako kako samo on umije i želi da bude poseban - uspio je da bude neporažen i završi treći u ligi. E to je pravo, to se broji, to je umjetnost i performans najvećeg nivoa.
HAhahah baš danas pisah o tome, imaće to kao izgovor i pođe sad u Real da ih ubije 2 godine, ali ćemo makar imati spektakl svako malo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks