A to su bile price i iskustva, i ja sam se presmijao kad sam se nedje vratio na pocetak da vidim sto sam radio. Ali vise sam tad zena imao kad nisam centa u dzep imao i kad sam se preznojavao kad naruce telece medaljone, i kad sam vozio reno megan, nego sad kad je sve suprotnoprvi put kad sam instalirao tinder (davno je to bilo), niko od nasih nije znao sta je to pa nisam imao konkurenciju, sam bio sa 11 zena za 3 mjeseca. Mozda 9 ruskinja, beloruskinja i ukrajinki, a 2 nase. Normalno, prezervativ se koristio, nisam lud
Pricao sam, to mi je ostalo u sjecanju, u jednom danu jednu ruskinju ispratim na aerodrom u tivat, a druga mi pise da dodjem kod nje u Becice, i ja podjem. Posle kad sam poceo da pisem ovuda, Crnogorci su masovno poceli da koriste tinder jer je masu citan forum i van registrovanih korisnika, pa je onda postao popularan film Tinder swindler i ja sam manji kajmak kupio. A i kad mi iskoci neki spoj u Budvu, Bar, ja ne podjem jer mi je muka kad imam u pg. A tad sam bio zeljan svega, mladji, poletniji i nista mi nije muka bilo. Sad sam drugaciji covjek u svakom smislu, i fizicki i psihicki. Na sta sam tad licio, kuku, mrsav, ja ne znam kako su htjele uopste. Hvala
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Muslim da ti više ne gode tolike količine kajmaka i da ti tijelo vaši za detoksom, brokulijem, postom...
Ako nekom nije jasno o čemu pričam, da probam sa onom starom: "onoj raboti vrijeme prolazi."...ili... sa onim vicem kad je vaba ležala sa đedom u krevet i pecka ga sa:"Đede, ja još mogu noge dić uvis" a veli joj đed:"Mogu i ja no nas nema ko .ebat!"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I na tik tok sam se bacio. Najvise me loze ove zauzete
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jos dan obrade, donja je.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
I to cu da je naceram da dodje iz Bosne kod mene. Ne bi bila prva koja je prevalila kilometre
I onda cu da joj kazem da nazove decka i prica s njim dok radi blowjob
Last edited by Tripleta; 28-03-26 at 21:07.
Znaci ima lufta da moze i prozborit koju
Jbg ovo je zicer bio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Normalno, nisam crnac
pravi uvod za bracu i cudne price
nothing comes from violence and nothing ever could
Da priča sa dečkom, što bi se reklo preko Q
Po pismenosti bi se reklo da je zaljubljeni iz Tutina
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Iskra turskog pogleda iza suncanica
onako, veli, lepa![]()
Mozda oce da kupi golfa...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kakav bolid.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nemoj tako.
Šta misliš da zapneš za oko jednom ovakvom romantiku, koji bi prevrnuo svijet da te nađe
I naravno, izvinjenje Tripleti što hulimo na temi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks