Fight club je jedan od rijetkih filmova koji je bolji od knjige po kojoj je snimljen.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jedini muškarac koji volim da uđe u ovu kafanu pored @zubizaretta je @NHM.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
..za razliku od ovog sranja..
https://youtube.com/shorts/i8VnWFxXQ...Jug3fHIXg3o7eh
Kakvo ****** JBT kakvo ****** od filma.
Kako joj je milo ovu rijec "sranja" izgovorit' cudo jedno![]()
Okle znaš što sam izgovorila pošto ja vidim samo zvjezdice.![]()
Kakve seronje JBT kakve seronje.Industrija oružja za ubijanje Čovjeka.
Jel to okey ubiti Čovjeka jel to okey kakva promocija oružja.
Jel to najprofitabilnija industrija DANAS industrija ORUŽJA.Fak.Jes.
Last edited by Bluemoon; 29-03-26 at 12:49.
I kako Čovjek može biti jak ako ubije drugog čovjeka?Evo baš se pitam mislim ako bi mi se to nedajbože desilo EVER da ne bi mogla da živim sa tim.
Sto bi rekao jedan moj drug... Trenutno sam u elementu kopanja solidnih filmova bez scena oruzja u njima i ako izuzmes komedije malo mi ostaje
Još uvijek nisam ali ti me izazivaš.
Zajebevam se, to znaš.![]()
Nista ti ja ne znam
...mislim zajebavam se da bi tebe ne da sam neke JBT kako me stavi u ZBUNove.Udruženo s mojim umom koji nije baš danas načisto.
Što bi moja kuma rekla eto ti ga retrogradni Merkur a to mi je jedan reka kad nije stio da izvrši zadatak koji sam mu zadala veli jebe me retrogradni Merkur.![]()
Sloboda Čačak.
Tamo mi je otac završio pripravnički u Slobodu Čačak.Drago mi je da tamo nije osta kako se čudno piše Sloboda jer tamo prave granate.
Kako bi se loše osjećala da mi otac pravi granate.
i tebi
Moj otac nikad nije volio vojsku.A devedesetih je pravio od mesinga labudove i sloniće od mesinga još pamtim taj miris mesinga možda bi to trebalo jedino da pamtim iz jebenih devedesetih.
Ali ne, ja pamtim jebena sranja.Ah opet sam zamisli upotrijebila tu riječ.Ja jebena sranja pamtim.
Ono kad su mu razbili šoferku i ti isti mu sjutradan nudili novu za sto maraka a sad imaju i pumpe i sve što nemaju ta *****.
A možda bi bilo ljepše da pamtim taj miris legure cinka i bakra koje je on pretočio u figure labodova i slonova.No čovjek na kraju krajeva ne može da bira, možda pamti ono što ga boli više od onog što mu je milo.
Kakav bulšit od spike zaboravi @zubizaretta.
I sto veliš @zubizaretta burek ti je u mozak.
Last edited by Bluemoon; 29-03-26 at 15:19.
Zastareo ti je taj slucaj. Pentium ovdje danas. Kod vas?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks