Bilo neko zensko indijansko ime koje htjedoh kao paralelu da napisem ali alchajmer sakrio
Ahahahaha kakav bulšit.![]()
Bilo neko zensko indijansko ime koje htjedoh kao paralelu da napisem ali alchajmer sakrio
Da nije Pokahontas.
Ma ne. Nebitno![]()
Oli ovaj film da staviš na spisak.![]()
Koji film? Pokahontas? Ne vjerujem realno![]()
A što bi stavio ajde reci.![]()
Sto bih stavio gdje?![]()
Pa na onaj spisak filmova JBT što je ovo kakvi su ovo jadi ne moš š muškarcima nikad u dom.![]()
Zasto sam u mnozini? Hvala a razumijevanju![]()
Oh maj lord sad si u jednini.
Da nisi ni pomislila
Bio sam jutros na kafu koja se pretvorila u mozda 10-12 starih pesama... Pa sam stao, pobjegso kuci jer mi je jasno da ce se ekipa razici prekosjutra, malo kao odspavao popodne i sad imam poveci burek umjesto mozga u glavi
Iskreno
Ah kako si me dotakao.
Crtani. Ima onaj crtani kad opicena djevojcica vlada mozgom nekog da li robota... taj je dobar ali alchajmer.... I jedan japanski jos bolji... Alchajmer... I neki francuski, to je tek beyond alcajmera)
Moja poenta je da lav nije na vrhu kruga no neki virus koji je recimo tebe drma.Pa si kuka ka da ti pomoći nema.
Crvi nas i svaku vrstu na kraju pojedu tako da su vjetovatno oni na prvom mjestu sto se tice regularnog ekosistema. Ako si to mislio?
Ahahahha pbraćaš li se ti to meni u muškom rodu jel to kompliment.![]()
Typing prediction, non ti preocuparla cara
Baš je gadno biti žensko ali što bi ti o tome znao.Znava.
A negdje teze, negdje lakse. Ja vas stvarno ponekad ne razumijem ali ajde da se ne pecamo na tu temu. Svakako ste ljepse![]()
Povlacim rijec, ja ne vidim druge![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks