I sta ti kaze secerovic?
Sent from my iPhone using Tapatalk
UPS RASPADI.
02.02. stiglo sa amazona u PG, 04.02. su stavili da mi je dostavljeno (delivered)
I nisu još dostavili. Pih.
Daj da sastavimo mail amazonu, ups-u da miču go*na više. Ne mogu ocariniti artikal 3-4 dana.
I sta ti kaze secerovic?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nije dostavljeno mjesec dana?
Moje iskustvo sa UPS-om, upravo za pošiljke sa Amazona je sasvim OK. Stvarno, nije mi bila nikakva preša da sačekam tih tri-četiri dana. U principu flawless.
Znajući gdje živimo, ne vidim koliko bolje bi to neko drugi obavljao. Sa DHL-om je slično, osim ako imaš mišljenje da bi oni bolje radili ovaj posao. Iz mog ličnog iskustva, to je tu negdje.
Dhl je obično bio sjutra dan, dok je bio zaduzen za amazon i nijesu lagali da je dostavljeno a ustvari nije.
Izvini ja kiksah mjeseceu Martu se sve dešavalo…
Pisao sam amazonu, nude mi refund… da znam da će ići na štetu ups u cg tačno bih prihvatio.
Last edited by stefke; 06-03-26 at 19:16.
Ni meni sa amazona nije bilo nekih prevelikih problema... Jeste da paket predje gotovo vitavu planetu za 4-5 dana do CG, da onda kod nas zaglavi vise od toga mozda i duplo ali mi kao mi...
Ima li dje na internet da se nadje kupon za intersport, bih jednu vecu trgovinu da obavim.
Je li ko uzimao preko Njuskala.hr, pa u Dubrovnik u Boxnow pokupi paket?
Probaj ima li preko hrvatske pošte ili overseasa, to možeš pokupiti u Grudu koja ti je komad prije Dubrovnika
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ne znam da li sam kačio, ako jesam praštajte
Ukoliko imate prigovor/žalbu na ponašanje/rad službenika, obračun carinskog duga... pored carinske otvorene linije na (besplatnom) broju 0800 81 333 imate od skoro i email [email protected]
Ukoliko imate pitanja tipa "šta mi je potrebno za uvoz....", "da li mogu da uvezem....", "kolika je carina ako hoću da uvezem..." za to služi centrala uprave carina 020 442 000 i tražite Odsjek za carinske postupke
E kakve su ovo tranje u UPS ovo nema nidje. USA-PG 42 sata. PG-KO evo se ceka 7 dana, a bice jelte jos najmanje 3 dok prodje vikend. Vazno su oni u ponedeljak stavili da je to dostavljeno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stigla je, medjutim ne presi im se
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pošiljka iz uk 27,5Ł nekih 31€
Pdv naplaćen 6,67€ i dhl laganih 12,10€
Sprdnja.
Last edited by stefke; 27-03-26 at 14:06.
Je li ko narucivao u zadnje vrijeme sa Ebaya kakva su iskustva,ceka li se puno za dostavu?
eBay je pijaca. I tu nema pravila. Zavisi odakle ti prodavci salju robu. Ima dosta dropshippinga, pa salju iz Kine.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ima li ko kod za Ananas?
Vidim na telekom app da nema vise kupona.
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Evo da pohvalim UPS.
25. mart - paket krenuo iz Engleske.
1. april - stigao u Podgoricu.
2. april - poslali mi instrukcije za plaćanje na Viber.
3. april - jutros im poslao uplatnice, prije pola sata su mi dostavili paket.
p.s. Evo i njihove instrukcije za plaćanje i dažbina, ovo je za pošiljku vrijednosti 135 USD (malo ispod 124 eura u trenutku plaćanja)
![]()
Preko kojeg sajta da porucim parfem, da se dostavi u Njemacku? I koliko troskova otprilike ima ?
Mislim da nećeš imati problema sa bilo kojom online parfimerijom unutar EU.
Ako ćeš nešto "lokalno" u Njemačkoj, onda notino.de.
Treba mi info hitno za druga, sta naplacuje DHL kad je vrijednost posiljke ispod 150e? Znaci recimo paket je 50 a shipping jos 30. Pdv, spedicija neka?
Sent from my phone
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks