Brutalno ali bas. Uzeh sedmicu . Kasnije saznah da ima dzigerica pa cu to sledeći put probati . Pomfrit takođe odličan
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
7 cevapa? Kakva je to mjera?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Mjera za one kojima je malo pet, a mnogo deset.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kome je puno 10 cevapa?
I ko su ljudi koji jedu 5 cevapa?
Mojim koleginicama i moje koleginice.
Ja jedem pet ćevapa.
Da li me to čini manje vrijednim, makar u očima onih koji uživaju u prežderavanju![]()
Meni je deset previše, a pet premalo. Ponekad pojedem deset, ali onda cijeli dan ne mogu disat.
Nije isto 5 ćevapa kod Šuća Grude i 5 ćevapa "Pod Pločom", da se razumijemo.![]()
Ja ih samo ponekad jedem, i to obično kod Siniše. Tamo svakako nema porcija no se naručuje koliko ko čega oće.
Ada i kad kupujes u mesare nedje je u kilo 40 komada (Ljujkovic) a nedje 22-24 (Plana, Jevric).
Ja se jednom zajebah tako na prilazu N.Pazaru i preko telefona narucih za nas troje 30 komada, reko da budi gotovi dok dodjemo da ne cekamo...pakla toga 15 smo jedva pojeli.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Last edited by kimmi; 26-03-26 at 19:49.
Kod suca grude bi i dijete od 5 god pojelo 20 komada
Jos ne vidjeh nidje te dzinovske cevape, 10ka mi je minimum
Saraj. Je li kasno SAD za to?![]()
Porcija od 10 ćevapa Pod pločom je dosta. Naravno ne jedeš samo ćevape, lepinja, salata... Meni je 5 ok, 7 mi je knap, dok mi je 10 već previše. Ali u ovaj Saraj M mogu i 15 bez problema.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Uh. Dobar je tamo ćevap samo bi mu bilo pametnije da ima jos neku radnju pored magistrale pride
Rodjak iz Sarajeva narucuje po 5 cevapa, zbori da se ne lade. Jos kad ima pive uz cevape bude tu dosta petica
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ja u Banjalucki 16 lagano jer su porcije od 8-12-16 cevapa. Svi ti koji su sitni mogu da se pojedu 15 kom
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Doručak u Hotel Podgoricu (švedski astal), katastrofa. Tj ko hoće "hladni" doručak sa suhomesnatim, sirom, salate, može da prođe ali sve ostalo što je prženo i da je prošlo bilo kakvu termičku obradu, katastrofa. (jaja bjehu svježa ruku na srce pa se od njih odvalih neplanirano).
Bolje da su uložili u tu hranu malo no što plaćaju dvije hostese da te sačekaju i požele dobro jutro (jedna na ulaz u hotel a druga na ulaz u restoran).
PS: Kobasice ne probati ni pod prijetnjom.
Za 5e ne znam sto ocekivati...
Kad maknes Pdv ostaje im 4.1e.
Ako ti je trosak hrane max 35-40%, da bi makar neki profit ostvario, znaci da za 1.5e po osobi treba da spremis dorucak.
Kvalitet za euro i po... tesko
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks