Zgrada nije preslatka ali joj je ova terasica prijatna. A mjesec smo prodali, tj trampili za neku gradju i konstrucije. Trebale su nam!
Zgrada nije preslatka ali joj je ova terasica prijatna. A mjesec smo prodali, tj trampili za neku gradju i konstrucije. Trebale su nam!
A zvijezde ste pogasili ka svijeće i okle onda ova svjetlost na more od čega potiče?Još samo surlaš da pojede ovu palmu i toeto.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Sve za gradju i armaturu![]()
Grobari iz Nikšića i iz Beograda.Ahahaha ova fotka Moskva mi je zanimljiva ne piše klub samo Moskva ali to su raširili u Beograd.
Pitam se @technus jesi tu neđe.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Pise samo nisi obratila paznju, Cska moskva grobari su prijatelji sa pomenutim navijacima kluba
Da mi je neko u prošlosti rekao da ću da uđem na fejs samo da vidim stranicu navijači sa Balkana ne bi mu vjerovala.Ali zabavlja ahahahah kakvi sociološki #fenomeni.
A kulturnih dešavanja više nema sve se vrti oko istih tema.I sve je naručeno i sve je dirigovano.Možda su ovi navijači sa Balkana jedina sirovina preostala ljudskog roda.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
to su bratski klubovi cska, Partizan paok, a ovi drugi koji se ne podnose sa ovim prvima su zvezda, spartak moskva i olimpijakos
@starwalker ovo me podsjeca na setove Vlada Markovica, moguce da je i ova pjesma jedna od njih na setovima
Zamisli tuces se zbog kluba
Aoh mozga bez
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ne tuku se oni zbog kluba nego vole da se tuku grupno ono to im je gušt.Ali šta ti znaš ti nisi centrafor ti si golman ti samo braniš.![]()
Kako zbog kojeg kluba, ne generalizuj)
Prvo maknem silikone da borba bude fer. A satom grebem dok se branim
Samo ti budi pored moralna podrska i ne daj srce drugome![]()
Nazovite me bezdusnom, ali ja ne mogu glorifikovanje zrtve sopstvenih izbora
nothing comes from violence and nothing ever could
Svakako dobra glumica pa joj se dostina toga prasta![]()
A kako da se grebem u odbranu onda?
nemamo mi sta njoj da oprastamo
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks