Uzdravlje onda![]()
Tebe.![]()
Uzdravlje onda![]()
Imam afterfejst na nive-u![]()
Ostavi i meni nesto da mi ostane da postojim![]()
Bogami danas ne mozes imat na niveu. Fejkujes! Kupljeno je neko drugo ******, sjetio sam te se na kozmetiku u supermarket![]()
Može ako ovog pijevca mi komšijskog se nekako riješiš nepodnošljiv je.![]()
Ja jedino da ga udomim.![]()
Plasila? Pazi da ti ne kazem, sad mozes sebi da das masti na volju kako pljujes moje imstant osvjezivace![]()
Jesam ozbiljno pomislila sam JBT sad kad priđe štandu nivee pa se sjeti svih onih mojih hejtova na njihove reklame.![]()
Thank you lord you broke my chains![]()
Pa i nije da sam neki konstantni konzument nivee. Bila je aktuelna trenutno... I sad ono setam i vidim tu istu niveu. Rekoh e, ne, ne... Sto ti je psiholoski bullying![]()
Mislim ja sam samo mislila da te zadirkujem ali sam pomislila JBT možda sam pretjerala šta ako priđe štandu nivee i razbije ga u komade.![]()
A greota. Mirisala je na neko more, alge neke![]()
A to ti je fejk, ti mirišeš i bez nje i na jedno i drugo.I još nešto ljepše sigurna sam.
Ahahaaha pazi im komercijale.Nemoj žalit za njima niČ.
Gej. A od ove pece, krcato alkohola ili nesto. Ne valja, poznsjemo se![]()
Nisi valjda uzeo Dove on je najprodavaniji.Za muškarce.
Ne ni dove ni kako se zove onaj najgori, rexona...Nista. Imam tih ampulica esencijalnih ulja tako da posalji tog kokota pismonosu da ga usput nahranim i posaljem ampulice po njemu pa mi spravi nesto... Mislis da meni priroda nije mila?![]()
Ja bi njega najradije u supu skuvala koliko mi je nerve izmasira kukurikanjem.
E zamislio sam scenu kad sam ti rekao jedino da ga udomim kako mi cupka onim nogama dok trci po laminatu i parketu i dere se u zatvoreni prostor. Pakao![]()
Vjeruješ ti da on i dalje kukuriče tačno bi mi u lonac završio milosti bez.![]()
Nadaj se da ce da udje kod toga psa![]()
Ali Rexona oni se nisu trudili ni za reklame.Đe se Rexone sjeti.
Dobar pas!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks