Koliko murije zbog balavurdije.
Doduše neki nisu ni balavurdija ima ovako vođe čopora i beta mužjaci i ovi što mutiraju.Mladi izdanci.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kad udjem u Ideu osjecam se ko ovca za sisanje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko murije zbog balavurdije.
Doduše neki nisu ni balavurdija ima ovako vođe čopora i beta mužjaci i ovi što mutiraju.Mladi izdanci.
Ali, ovo.
Ovo je zanimljivije od recenzija hostela.
Postala si ultras u medjuvremenu?![]()
Ne no posmatram mikrozajednicu navijača kao zajednicu žutih i crnih mrava ovaj outline me sinoć inspirisa da gledam sve iz drugog ugla.A i drug sa Zabjela koji je navijač ali on je lud načisto.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
The real football factories![]()
Znaš li koliko me sve to zapravo zanima u stvari no me ovaj moj ubi sa nekim planovima tačno sam se odvikla od toga pa se zabavljam glupostima.
Brzo ces ti na neki stadion koliko me logika sluzi![]()
Zadnji put kad sam bila kupila sam karte za pogrešnu tribinu meni bilo svejedno ali drugu nije tako da nikad više.Ja kad vidim ljude kako navijaju izgleda mi ka da gledam neko posebno stanje ludila.
Mislim ne znam suludo mi je sve to.Ako je to igra zašto je bitan rezultat, ali rezultat je svima najviše bitan.Ako taj rezultat nekoga čini srećnim drugoga čini nesrećnim.Ako nekoga nešto čini nesrećnim, kako tebe može da čini srećnim.![]()
Sto bi rekla jednom jedna moja prijateljica iz bg meni stvarno nije jasno zasto muškarci izaberu neki klub i onda se oko njega nerviraju citavog zivota![]()
Pa ne znam ima to neku višeslojnost mislim ne bi o tome razmišljala da mi nije ovog druga sa Zabjela ne nervira se on oko kluba.On uživa u svemu tome u tim previranjima vole i tu moć čopora i ratnika.Neđe čak imam osjećaj da više vole postojanje tog drugog kluba protiv kojeg su i drugog čopora da se dokažu.Pričao mi je čak oko nekih fora ako suprotna ekipa navijača nekome otme transparent pa okrene naopačke da ga i njegova ekipa kazni.Višeslojno je to treba to sve analitički proučavati kako je kod homo sapiensa muškog roda opstalo od pećinskog doba.
@zubizaretta
Ono što meni nije jasno ali želim da razumijem je kako u nekoj igri a to jes igra možeš biti srećan zbog tuđeg poraza.Ima neko pleme u Africi kad su došli Englezi i rekli im kako se igra fudbal da su igrali sve dok nije bilo nerješeno eto ta priča me zamislila jer ti domoroci nisu htjeli da se bilo ko osjeti loše i Englezi su pitali šta radite više koliko igrate kažu igramo dok ne bude nerješeno.
Last edited by Bluemoon; 25-03-26 at 21:16.
Ne pricam sad konkretno o ovome iznad ali zasto nesto ne bi opstalo od samog pocetka regardless of genders ako smo pisani kao takva vrsta? Simple as that![]()
Svakakve nekakve se drustvene norme izmisljaju prije iz razloga kako bi se imala ili olaksala kontrola nad masama homo sapiensa nego radi njegovog napredovanja
Čija kontrola?Šta su mase?Zašto bi jedan pojedinac bio iznad drugog?Zašto bi neko kontrolu vršio nad pojedincem, zar pojedinci ne treba da imaju sistem?Zašto bi lider bio vladar a ne kooperator?Zašto postoje granice između zemalja?Zašto ja mogu a neko ne može na tlo neke zemlje i obratno samo samim rođenjem dobio je to a ni on ni ja nismo birali gdje da se rodimo.Kakav je to poredak stvari?Jel to nije odmaklo dalje od žutih i crnih mrava?Ali, žuto i crni mrav njemu je dovoljno sjeme žita i mrvica hljeba.On zna što mu je dovoljno.Pojedinac u ljudskom rodu postaje monstrum koji osjeti moć i degradira ne samo ono humano u njemu no i ono što ni animal sebi dozvolio ne bi.A to smo tamo u onoj kafani pričali jer human traži ono duhovno u materijalnom zato su njegovi apetiti u materijalnom enormnih razmjera do samog razaranja i sosptevnog postojanja od odnosno sopstvene vrste koja je indirektno kriva za to jer je takve pojedince dovela na "čelo kolone".
Ne čini moć ljude monstrumima, već samo otkrije što pojedini u biti jesu.
Isto je i s novcem. Neko s više novca, isti koristi da poboljša što je u njegovoj mogućnosti, a neko isti koristi sasvim suprotno, pa se stekne utisak da 'novac kvari ljude' što je skroz netačno. Ono samo pokaže pravo lice, a niko iz sebe ne može dat ono čega već prirodno u sebi nema.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Uh. Da li se slazem? Generalno da. Ali jednostavno ne mogu nocas toliko da kucam da bih "rasčlanio" onaj post iznad![]()
Kake su vam to teške teme oko ponoći, stop to.
Nego, melodiju koju čujete dok gledate?:
![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks