https://zastave.me/ pretpostavljam mozes ovdje naruciti
Đe ima da se uzme zastava Podgorice?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
https://zastave.me/ pretpostavljam mozes ovdje naruciti
Poručio bih artikal sa ali-ja koji košta €156.83 koja je procedura kada to stigne kod nas, predostavljam da će isporučiti NTC ?
Imate li preporuku za nekoga ko pravi ogledala po mjeri ? Ne treba nista fensi, najklasicnija ogledala.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Staklorezac bilo koji.
Kako da nađem ozbiljnu pouzdanu ženu da pomogne staroj osobi tipa jednom nedjeljno tri-četiri sata po kući, gerontoservis - usisati, počistiti, oprati zavjese, pobrisati dvorište, skuvati ponešto... Ima li neka agencija, volonteri (bila bi plaćena)?
Bogami je ovo kutara za nac.
Mi smo solidno dugo trazili, na kraju preporuka preko rodjaka. Zena starija, zivi kod djeda i vodi racuna o svemu.
Dobro je placena.
Imas li koga da znas da radi u neku bolnicu, pogotovo ovi fizitarapeuti sto idu po terenu kod starih ljudi, mozda ce oni znati nekoga ko se bavi ovim poslom.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Treba li izvod iz CRPS kad registrujem auto (nije prva reg) na firmu?
Znate li nekoga ko popravlja naocare u PG? Prva optika u koju sam usla ne radi popravke, pa da ne lutam dzabe..
Nije to za stalno i svaki dan, nego samo da preuzme određene poslove po kući jer ponestaje snage. Baš treba gerontodomaćica, ali njih socijalno šalje samo po sat i ne mogu da izađu u susret svakom. Ima nekih agencija za čišćenje, one naplaćuju po kvadraturi i čiste redom, samo spolja, pogodne za poslije krečenja, renoviranja...
Raspitujemo se, ali po preporukama neće niko ni da čuje. A vjerovatno bi za pet sati sedmično zarada bila i do 300 eura.
Dobra je ideja za preduzetnike!
https://maps.app.goo.gl/CEoDWtS7mGMryjLz8
Kod njih posle 4-5 (do 9) bude jedan stariji covjek koji im je tehnicar, meni je on popravljao naocare, dzabaluk bude
Ima i servis naočara preko u zgradu preko puta Ribnice na Zabjelo, prvi sprat. Ja sam tamo nosio x puta prije, bez greške.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Koji servisi mobilnih telefona u PG rade zamjenu baterije?
Fala.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Ako je Samsung imaš ovlašćeni servis
Špijuniro golubiro
Ima li neki kolega sa foruma da je arhitekta? Trebao bi mi jedan savjet
Zna li neko dje kupit ove patike? Bilo koja lokacija u svijetu
![]()
Per aspera ad astra...
Postoji li online pretraga arhive dnevnog lista Pobjeda i da li je to besplatno?
Trebao bi se potražiti jedan članak ali su i ključne riječi pretrage ne baš najdetaljnije kao i period u kom je bio članak je takođe ne baš sužen.
Hvala
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Postoji li kakva inspekcija ili rešenje za kretena koji se hvali da ima repove koji ga ne diraju pa ne daje platu radnicima? Tj. daje al kad se skupi od pazara keš pa daje po malo, da ne pominjem da ne osigurava radnika itd...račun mu je blokiran..
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Za radnike radna, a za firmu poreska
nothing comes from violence and nothing ever could
Poznanici imaju problem ne ja...
Uglavnom riječ je o lokalu Tien drži ga narkoman Ivica Todorović.. završili su tamo al čekaju isplatu svaki rok je pobio a ne javlja se na telefon ne odgovara na poruke..daje na rate platu tj od pazara..niko prijavljen račun blokiran mu je..još je neki k u univerzitet pa je povezan...evo trebaju u lokal da mu banu pa da vidimo ima li tog čojeka đe
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Slobodno zaboravi na inspekciju, ko god radi takve stvari uvezan je sa drzavom na max, ja sam jednom radio tako minimalac na racun ostalo na ruke, nije nista kasnilo al je direktor bio obicni gabelj, podjem ja u inspekciju sve prijavim dam sve podatke, 14 dana kasnije stigne resenje. Izasli na teren i nisu mogli da nadju firmu na datoj adresi -> zgrada dje na interfon jasno pise ime firme itd. Na kraju sretnem kolegu koji je ostao da radi i koji mi je rekao da im se bukvalno hvalio kako mu je javljeno da sam bio tamo![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks