Ponavljam evo vec deceniju oa jos jednom
Nema vece splacine od naroda od crnogoraca, a se usele i prime dvije plate na sve zaborave
https://www.vijesti.me/sport/rukomet...judima-iz-rscg
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ova djevojka za dan nezavisnosti da pjeva na trg. Hvala i prijatno
E o ovome ja pričam.Prošle godine sam otišla u Novi da mi ne zvči Jadranka Bajraktarević u Nikšić od grupa u crvenim majicama i crnogorčenjem koji je rokerski grad, nemam ništa protiv bilo čije proslave ali meni je težak kič radije ću na mir negdje sjesti pored mora Novi mi se pokazao kao idealan.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Не помамљуј Оут-а.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
sramota. našli da slave državni praznik sa zastavom Crne Gore i crvenim majicama. i to u 'čuvenom rokerskom gradu'.trebala si vidjet sa šubarom pa zabranit im
rokerski veli grad. nikšić.
https://www.cdm.me/hronika/sprijecen...upa-u-niksicu/
dosta fin ovaj grad. oličenje svega lijepog. mjesto da slušaju rok, oni se biju
i ono najvažnije odje - samo mojne molim te u isti koš onog raspada od nekakve jadranke i ovu djevojku. ne ide to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 24-03-26 at 22:00.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ko spoji navijače Sutjeske, Budućnosti i Partizana ako dobro pročitah.Ali dobro, vazda ti ubaciš što te volja iako ovo nema veze sa proslavom dana nezavisnosti.Meni je kič crnogorčenje kako se danas prikazuje niti mašem ni sa tri ni sa dva prsta, oću na mir nešto da obilježim ako mi znači u nekoj finoj atmosferi bez dizanja buke i galame pripadnosti nekom čoporu pod istim obilježjima.I onda spucaju masu fotki ka evo mi smo pravi pripadnici ove države.Što da se čini hvala bogu nismo svi isti.
Ja barem zbog politike ne prosipam safru po nijednom pedlju Crne Gore.
Last edited by Bluemoon; 24-03-26 at 22:12.
Zasto sam izabrao Dzejlu bas, pa sad cu vam reci. Zato sto je otmena, skromna i kulturna djevojka, koja ima i glas i stas. I volio bi da je cujem da otpeva neku nasu pjesmu uz naravno sve ostale. Ovakve djevojke su rijetkost u 21 vijeku
Turnir u cast Andrije Delibasica i debili se potuku. Stoka. Sve to treba zamit na teski fizicki rad kopanje tunela za autoputeve malim plasticnim cekicem sa kuglama oko noga po 5 godina.
Divljani neotesani. Pi.
A prepisite zakon Margaret Tacer da pocinemo od kretena.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Primitivci i olos za medalju!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ali veli sto ce partizanov bus odje. i cudis se sto su se potukli.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam što me ne čudi tri navijačke grupe spojiti na jedno mjesto.Doduše prošla utakmica Sutjeska Budućnost prođe bez frke iako viđeh grupa Varvara dobro bijaše pod gas.
Ljudi, to su navijači nije publika bečke filharmonije.Još došli grobari iz BG.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Iz policije ističu da su aktivnosti sprovedene neselektivno na teritoriji cijelog regiona Sjever i da će biti nastavljene i u narednom periodu.
Naglašavaju da akcije nemaju političku, nacionalnu niti vjersku pozadinu, već isključivo bezbjednosni karakter.
Prema procjenama nadležnih, bezbjednosna situacija na području opštine Rožaje je stabilna i zadovoljavajuća...
Nevjerovatno policija se izvinjava sto pise kazne a ne izvinjava se sto u njoj rade na saobracajne kazne svadbarske pjevacice ... jel to sramota pjevacice sa pinka rade u UP
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.youtube.com/live/2OZG6Ac..._alZ5zUfffKeYh
Premotajte na sat vremena,sledecih 10 minuta vrijedi odslusat,lipi noviteti.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Znaci poskupice i 30%
Hrana u aprilu može biti skuplja do 10 odsto
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ja-do-10-odsto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio sam u amsterdam jednom za kings day
Kakvo je to uzivanje
Ne mora to da bude seljana nikakva, vec je trebao da bude spektakl
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Smeta mi na način koji se ođe odvija, kapiraš ili ne kapiraš? Wat Ever.Ne volim seljoberiju ka na svadbe balkanske i toliko isticanje nečega i qurčenje unazad od svakog dana proslave veći mi je gušt sjesti popit čašu vina uz neku laganu muziku i gledat u more taj dan.Ne pronalazim se u opštenarodnim proslavama jer su meni lično kičeraj.Ali ti koristiš priliku da podmećeš kako mi smeta zastava ka outline što veli da mi majce smetaju.
Gradonačelnik bilo kog grada me realno kad taj grad posjetim ne zanima.Vi vrtite tu par twitova postavljate ođe od đetića do ostalih i živite u te algoritme pa ođe safre prosipate ja gradove.
A što se navijača tiče imam i ja jednog druga sa Zabjela strašan mi je drug ali je lud ka struja opisivao mi je u nedjelju što su prošli od Nikšićana i pratnjom policije više no u medije da vidim i zajebavali smo se u stilu e sad smo na ratne noge.To što vi i neki dio Crne Gore živite u paralelne svetove u par tvitova vaša stvar.
Aj uživajte taj dan nek vam ne prenese đetić kako je prošlo po gradova.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 25-03-26 at 09:05.
There are currently 12 users browsing this thread. (4 members and 8 guests)
Bookmarks