Posle su izbacili 3660 sa normalnom tastaturom. Drug i ja cijeli beograd obidjosmo da je nadjemo, pisalo na mobilnisvet.com da je ima u nekim radnjama. Kakvog razocarenja kad je ne pronadjosmo, na kraju se morao zadovoljiti sa 3650
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja pođem u Monet (kod česme) da uzmem 7250i.
Uzmem na kraju 3650
Ne znam na koji paket je to bilo, ali nije neka razlika u cijeni bila..
Međutim očajna tastatura, izađe poslije par mjeseci 6600 pa hajde onda i to...
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
Ja sam svasta nesto nosio da vise ni sam ne znam sta sve, imao sam vazda "pametne" sminke me nisu privlacile jer su bile preskupe a nisu ispunjavali moj "hakerski" nacin koriscenja
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Evo nadjoh sliku od p900, slikano pocetkom 2004 godine sa bratovim samsungom v200.
Ericsson GO 118 - počeci 1998-me
Bosch Com 738
Alcatel OT View
Motorola T180
Alcatel OT 300
Ericsson 3618
Nokia 3510
Nokia E70
Nokia 6220
Samsung Wave
iPhone 4s
iPhone 6s
iPhone 12 neki
- Ladan ko taština duša -
Ova tema pređe u nostalgiju,pa da dodam:
Neđe početak 200-tih ili ranije, svi imamo dobre mobilne, a drug Alcatel easy db. Na selo kod mene niko dometa, osim ovaj drug na alcatelu. Ni taj tel ne baš svuđe doneta nego na jednu poziciju u kući. Bio nam je jedina veza sa svijetom. Naravno kad zazvoni- nestajala je slika na TV-u
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
kad se sjetim kupih 7650 i instalirah na njega IRC (mIRC) . qq zore sam osvicao na mirc a treba ujutro u skolu da se ode
4mb memorije , ubacuj pjesme preko IR i BT pa ih krati da traju 15-20sec da sto vise stane .Izadje app Remote , pa gasi ljudima televizore hahahahha
kasnije izadje 3650 a on je podrzavao memoirsjsku pa je sve josh lakse bilo
tek kakva je revolucija bio 6600 (prasica)m posle nje N95 ...
Dva telefona koja su mi bas bila mila su Sony Ericsson P800 i Nokia N900 (telefon sa najjboljom tastaturom na svijet a imao je i FM transmiter) ... steta sto je bio na Meamo i taj operativni nije zazivio nikad
ps. zao mi je sto danas ni 5% ushicenja nemam kad promijenim telefon ili izadje nesto novo . U taj period svaki novi tel je donosio nesto novo tek vidjeno ... a ovo danas svaki telefon izgleda isto , iste boje, iste funkcije ....
Last edited by Stivi; 23-03-26 at 07:52.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
To je poenta sto si morao sam nesto da odradis, da se malo pomucis, naucis
Sad sto kazes, primakni dva tela jedan drugom i vdimo se
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Meni je u lijepom sjećanju ostao Samsung U600. Ona dva dugmeta na touch. Tanak, lijep.Jedan brat uzme N95, a ja ovaj Samsung. Nešto mi je N95 bio maca u odnosu na ovaj. Mada i skuplji. Mislim da je tada N95 bio blizu 1000, a ovaj 600-700.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jedan od prvih a što je najjače mogu u njega obične AAA baterije.
![]()
Evo jos jedna zvijer od prije 20+ godina. Nokia 9210i. Imala je i antenu koja je mogla da se podigne. Kako mi se jedan drug krenu sprdati, kaze kakvu to ciglu nosis od telefona. Ja rekoh sad ces da vidis. Otvorih ja telefon, on samo zinu i nastavi dalje svojim putem.
Posebna ljubav za Sony Ericsson
T100
T610
K700
W800i
![]()
The more things change, the more they stay the same.
sjecate li se koliko je popularan jedno vrijeme bio Samsung D500
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da, fascinantno je kada nešto krene po narodu kako se isti primi.
To je i za N95 za koji ne kažem da je loš telefon već da je za istu cijenu mogao da se uzme P990 (jer je izašao prije njega) kao i za D500.
Mogao si unjesto D500 da uzmeš P300 i da imaš mnogo bolji telefon sa fantastičnim dizajnom.
Evo mi ga još u fioci P300, dok je D500 samo još jedan debeli slide telefon.
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
da i medju prvim dual sim D880
Niko da pomene maske za 3310 tj 3330
I cuveni screensaveri…
i to one futrole sto se za kais kace (za pas)![]()
![]()
e qq kako se trendovi mijenjaju
Pa onda ovakve zastite za telefone
A niko motorole zabice da se sjeti
Last edited by retype_htc; 23-03-26 at 14:52.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks