Page 174 of 175 FirstFirst ... 74124164170171172173174175 LastLast
Results 4,326 to 4,350 of 4370

Thread: Sta se igra ?

Thanks Thanks Given 
    2,876
    Thanks Thanks Received 
    3,475
    Thanked in
    1,558 Posts

Ja sam.skontao da vise nista osim fudbala ne mogu da igram,presao Ragnarok, kupio Sekiro i Ghost of Tsushima, cini mi se da bih lakse igrao sa kompa, ni pola sata mi ne drzi paznju.

Tu es mon hero.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    23,929
    Thanks Thanks Received 
    9,819
    Thanked in
    7,332 Posts

Vring topic.

Thanks Thanks Given 
    2,370
    Thanks Thanks Received 
    2,384
    Thanked in
    1,494 Posts

Mene se igra Indiana Jones,al dalje skupa eskurzija.
    Sada je na snizenju al dalje preskupo za moje domete. Cekacu ga na nekom jacem snizenju.
    Trenutno zavrsavam Uncharched 4 na Charched mode.(Najtezi nivo)

Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Nije ni Denuvo više što je bio izgleda, probijen Crimson Desert.
    Sve Denuvo igre padaju na neki novi Hypervisor crack koji valjda zahtijeva da ugasiš svu zaštitu na računaru, uključujući i na samoj matičnoj. Ko voli neka izvoli. Lično mislim da nije vrijedno. Uzeo sam Crimson Desert na Steam i tražio refund poslije sat vremena jer vidim u kom pravcu ide i ovih dana prosto nemam vremena ni živaca za takve igre. MMO u single player formi, sa sve MMO tipom fetch questova. Možda je uzmem negdje na ljeto kad budem na godišnjem ako ne budem imao ništa pametnije da radim. Neće nigdje pobjeći, to je sigurno.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

Thanks Thanks Given 
    6,158
    Thanks Thanks Received 
    13,606
    Thanked in
    5,155 Posts

Čim ugasiš igru, na klik se vraća sve. Ja je probah juče, iskreno baš razočaran, prije svega kretanjem lika ni combat mi nije legao. A kako su odradili uticaj vjetra na grane drveća, ono je za zatvor.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Čim ugasiš igru, na klik se vraća sve. Ja je probah juče, iskreno baš razočaran, prije svega kretanjem lika
    Kretanje je kriminalno loše. Sporo i tromo. I kamera je "pijana". Baš je osjetan camera lag.

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    805
    Thanked in
    488 Posts

Ja sam bio zainteresovan da probam Crimson Desert (nije moj tip igre), ali vidjeh na recenzijama da ih pljuju kako su loše odradili kontrole i borbu, tako da sam se automatski oladio.

Što veli Vanja, sačekaćemo ljeto, dako izbace patch ili dva da to srede.

p.s. Evo listam ovaj Steam Sale, ima ponešto fino da se nađe po džabe cijenama - Resident Evil 3 je 3,99 eur, Dying Light 2,49 eur, The Witcher 3 Wild Hunt 5,99 eur, Fallout New Vegas 0,99 eur... za svakoga po nešto, samo treba prelistati.

Thanks Thanks Given 
    6,158
    Thanks Thanks Received 
    13,606
    Thanked in
    5,155 Posts

Da, kamera lag je paklen mada mislim da su toga svjesni i da rješavaju to. Na gamepadu je bolja situacija ali generalno je kretanje loše, animacije kretanja takođe. Btw, kad sam upao u jedan potok kao na početku, 5 minuta mi je sigurno trebalo da izađem, baš bagovito i razočaravajuće iskustvo.

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Nije ni Denuvo više što je bio izgleda, probijen Crimson Desert.
    Na SE Resistance je efikasan koliko i lopata ljeti protiv komarca.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Kamera jeste problematična ali meni je igra legla samo tako. Neda mi se da čekam pola godine ili duže da sve ispeglaju.

Jeste ogromna i uzima dosta vremena ali idem lagano pa koliko traje da traje. Ionako sumnjam da će nešto bolje izaći ove godine.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Neda mi se da čekam pola godine ili duže da sve ispeglaju.
    Ja imam još nekoliko igara u backlogu pa mi se da. Od instaliranih koje nikako da dohvatim ljudski imam Doom Dark Ages koji sam počeo prije mjesec dana i tek sam tri nivoa završio, Hogwarts Legacy koji sam prije više od godinu dana počeo i nikako da nastavim. I Resident Evil 4 Remake koji sam igrao možda nekih sat vremena. Prešao početno selo i sreo Luisa. Osim toga, imam gomilu igara koje sam pokupovao po sniženjima a nisam ih ni takao. Tako da će Crimson Desert da čeka i da čeka
    Last edited by VanjaTheMan; 23-03-26 at 22:55.

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

RE 4 remake sam prešao 2 puta kad je izašla, remek djelo.

Thanks Thanks Given 
    259
    Thanks Thanks Received 
    196
    Thanked in
    129 Posts

Re 4 sam poceo na VR2...odlicno, bas dozivljaj.

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,300
    Thanked in
    880 Posts

Kamera jeste problematična ali meni je igra legla samo tako. Neda mi se da čekam pola godine ili duže da sve ispeglaju.

Jeste ogromna i uzima dosta vremena ali idem lagano pa koliko traje da traje. Ionako sumnjam da će nešto bolje izaći ove godine.
    Izgleda da ko ima problema, ima razlicite probleme. Uzeh, igrah 10ak sati ali striktno exploring/side quests i igra kao igra mi je OK, kamera je kod mene super responsive, combat isto ali igra (barem u mom slucaju) pati od random problema koji nisu prisutni kod svih na PCu.

1.) Grafika je na momenta nenormalno dobra pa onda u zavisnosti od svjetlosti postane takav uzasni shit da je to za ne povjerovati.
    2.) Problem sa zamucenim teksturama kada god se kreces, nista ga ne rjesava (ali pojedini settings poboljsaju).
    3.) Boje su oversaturated, bas su se, da prostite, presrali sa color shemom. Morao sam inject color fix da bi izgledale iole normalne.

^ svaki moguci setting proban (ukljucujuci i RR), nista ne pomaze (pojedini samo ublaze probleme)

Izgleda da PS5pro ne pati od nicega sto navedoh ali odlucih se za PC jer em je super-duper high end PC, em ne volim ovakve igre da igram sa joypadom. Izgleda da sam se poprilicno zeznuo.

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Čudno mi je da imaš te probleme sa high end mašinom, jesi probao neke od nexus modova?

Stavi lighting na max podešavanja (mislim da je jedina stavka koja ima opciju iznad cinematic) to ti drastično podiže kvalitet slike ali prepolovi FPS. Što ti neće biti problem ako je neka top tier GPU.

Meni je što se tiče grafike najveći problem mrak, baš se slabo vidi išta u nekim situacijama.

Thanks Thanks Given 
    6,158
    Thanks Thanks Received 
    13,606
    Thanked in
    5,155 Posts

Je li izlazio kakav mod da se smiri ono drveće, mada moguće i da su pečovali onu sprdnju?

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,300
    Thanked in
    880 Posts

Čudno mi je da imaš te probleme sa high end mašinom, jesi probao neke od nexus modova?

Stavi lighting na max podešavanja (mislim da je jedina stavka koja ima opciju iznad cinematic) to ti drastično podiže kvalitet slike ali prepolovi FPS. Što ti neće biti problem ako je neka top tier GPU.

Meni je što se tiče grafike najveći problem mrak, baš se slabo vidi išta u nekim situacijama.
    Lightning na max ne rjesava probleme, sta vise, sam lightning na MAX ni ne izgleda nesto puno bolje (iako ukljuci Path Tracing). E sad, RR + lightning na MAX itekako poboljsa situaciju ali u tom slucaju ne da se prepolovi FPS vec ga mozes baciti u kantu za smece osim ako nemas 5090. Sa RR se ne mozes se cak ni osloniti na frame gen jer ti je base FPS mizeran.
    Nadam se da ce RR da otkljucaju te da ne bude vezan za lightning setovan na MAX jer RR + PathTracing (to je ono sto se ukljuci kada stavis light. na MAX) su sve osim igrivi za 99.999% PCs.

Jednsotavno su failovali totalno sa osvjetljenjem u igri u odredjenim situacijama, pogotovo po noci i u zatvorenim prostorima. Nadam se da ce to rijesiti jer igra ima potencijala da bude jedan od najboljih open world RPG sandbox igara ikada.

Pricam sa aspekta igranja na 4K, vjerovatno je daleko podnosljivije sa RR na manjim rezolucijama. Sto se tice PC-a jedini next step mi je 4090/5090, al' misha mu, valjda bi igra treba da izgleda zadovoljavajuce i sa zestoko clockovanom RTX 5080.

@BitRate
    Nope, ali barem se moze donekle smanjiti kolicina lisca i ostalih gluposti sa foliage density (interesantno ovo ne utice prakticno uopste na FPS...).

Sto se tice modova nisam istrazivao previse osim sto sam injectovo ReShade za boje jer one boje drveca i zelenila su sve osim normalne.

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Pa to ti je skoro pa najjača grafa, ja sirotan ne mogu da upalim RR sve i da hoću. Ali kad stavim lighting na max vidi se osjetna razlika kod mene ali padne i FPS značajno.

Jasno da ima problema i da će trebati vremena da sve ispeglaju, ko ima šta da igra ne mora da žuri.

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,300
    Thanked in
    880 Posts

U principu sa RR i frame gen x2 sam OK, mada i dalje nisu rijeseni mnogobrojni problemi sa osvjetljenjem (sumrak / noc / tamnije unutrasnjosti itd). E sad, to sto mi smeta taj input delay sa frame gen, *bg, to je do mene.

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Legao još jedan ozbiljan peč.

Ovim tempom igri će trebati manje od godinu dana da zasija punim sjajem.

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,300
    Thanked in
    880 Posts

Legao još jedan ozbiljan peč.

Ovim tempom igri će trebati manje od godinu dana da zasija punim sjajem.
    I sjebali su grafiku jos vise na high end PC sistemima (za vecinu barem). Mnogo su neozbiljni, al' mnogo. Da ovo radi neki triple A studio prstale bi kritike na sve strane...

Zamisli kada si toliko lud da izbacis patch i ne provjeris ni osnovne stvari kao npr. dal' ti slucajno ukljucivanje RR ne prebaci teksture sve na low... Dal' toggles za saltanje kvaliteta modela u settings rade kako treba ili mozda low izgleda bolje nego cinematic? Smijesno...

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Kod mene je bolja slika sad.

Eto dobro je da nemam high end i RR.

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,300
    Thanked in
    880 Posts

Kod mene je bolja slika sad.

Eto dobro je da nemam high end i RR.
    Onda ne znas sta si miss out jer bez RR je igra nista posebno (sto se tice grafike). Da budem iskren, bez adekvatnog RR igra ima toliko losih graficking momenata da mi je nevjerovatno da su je mogli toliko sjebati.

Sibni koji screenshot, bas me zivo interesuje na sta to lici kod tebe.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Dobro je neko napisao na Steam povodom novog patcha: "What happens when a game launches into "early access," but does not tell us it is early access?"

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,221
    Thanked in
    1,559 Posts

igram Tourist Trophy na PS2 dok čekam da mi stigne volan iz BG da krenem da igram GT3 (prva 2 volana koja sam nabavio ne rade na PS2), ovo čekam evo 25 god...
    She is only here to annoy herself!

26. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Page 174 of 175 FirstFirst ... 74124164170171172173174175 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)