Pa sto bi zurio, polako svaki dan listas mobile i lagano, naletice nesto povoljno a dobro.
Prema tome, šta da ti kažem?
Biduj na Alkopu. Kafa, fotelja, listanje. Bio je jedan Pezo sa pocetnom 50 eura. 2,0hdi. Kao stvoren za CG
Jeste, Alkopa, Pezoi, Renoi...stvoreni za nas.
pežoi 2010. god. HDI mogu da se nađu u voznom stanju za manje od 1000 eura u drugim državama, ne razumijem što bi se bidovalo na alcopi
She is only here to annoy herself!
Pozdrav svima .Ja nudim ove usluge ako nekom treba.Mozete licitirati preko moje firme auta iz zemalja Evrope.
Troškovi aukcije:
• Izlicitirana cijena vozila
• Troškovi aukcijske kuće: 250-450 € (u zavisnosti od vrijednosti vozila)
• Troškovi EU izvoznih papira: 50€
• Kontrola kilometraže i kvaliteta vozila na CarVertical, sa izvještajem – 17 €
• Drugi kontrolni EU izvještaji (ako su dostupni na aukciji) – 0 €
Usluga organizacije kupovine na ino aukciji:
- Organizacija kupovine na ino aukciji,
- Plaćanje inostranstvu,
- preuzimanje vozila,
- organizacija transporta, pretovara u inostranstvu
- angažman oko inostranih papira
ELCAR cijene usluga:
Vrijednost vozila 00.000-10.000 € - 350 €
Vrijednost vozila 10.000-20.000 € - 400 €
Vrijednost vozila 20.000-30.000 € - 450 €
Vrijednost vozila 30.000- + € - 500 €
Povrat ino PDV-a:
- vrijednost ino PDV-a plaćamo mi.
- Umanjuje se vrijednost ino PDV-a za 20% (usluga ino agencije za PDV).
Transport:
Transport od aukcijske kuće do CG organizuje ELCAR sa najpovoljnijom cijenom, potpuno transparentno, plaćate samo čisti trošak prevoznika, bez uvećanja, bez provizije.
Organizacija uvoza u CG:
- Tehnički pregled (50€),
- Mašinski fakultet (50€),
- COC dokument (50-120€ - zavisi od marke vozila).
- Uskladištenje u carinsko skladište (20€)
- Obezbeđivanje špeditera u CG (50€)
Svi troškovi u CG su potpuno transparentni, plaćate samo čiste troškove, bez uvećanja, bez provizije.
Cijena ELCAR usluga za organizaciju uvoza u CG je 50 € + PDV
Sve gore navedene usluge obuhvataju naš rad, koji se završava nakon skladištenja vozila u carinsko skladište.
Vaš posao je da platite carinske dažbine i PDV koji obračunava Carina CG. Dokumentaciju za carinjenje pripema špediter u CG, kojeg smo mi obezbijedili. Vozilo ide direktno na vaše ime.
prevode dokumentacije si zaboravio![]()
Jesam li dobro shvatio da je cijena usluge od 350-500e + troskovi prevoza i 20% od povracenog pdv-a? Plus ovi fiksni iznosi
Iako je sve detaljno opisano, ne bi bilo lose jedan primjer za auto od 15 hiljada npr
Na pdv od 2000€ uzmu 20% tj 400€ ?
Osim toga, ostalo je ok, ali ne znam zašto bi neko uzeo 20% od pdv-a …
https://www.facebook.com/share/v/17jUqLtPm9/ evo neki osvrt majstora na pitanje koje motore treba izbjegavati
A gdje je 2.0 Inginium?
Honda 1.0 takodje...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
paa ovo je najvjerovatnije sto im najvise dolazi, sigurno popravljaju najvise ovih motora i imaju najvise nocnih mora kad ih vide
Ne ne oni jedva cekaju da vide ove motore
Satelitski resiveri/oprema
Koliko bi koštala šlepa za jedno vozilo C segmenta (hečbek) iz Braunšvajga (Braunschweig) do HN? Da se pokupi u salonu i obavezno skenira faktura na izlazu iz EU.
Čini mi se da se par forumaša reklamiralo za te usluge ođe ili griješim?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Mogao bih ja da ga dovedem za oko 1200-1300e na tockove sa svim troskovima ukljucenim, ti da zavrsis Zoll table
to ti je najbolje, šlepa ti je 900 eura + troškovi + čekanje na utovar ako nemaš sreće ostade ti 2-3 nedjelje
Otpada, prodao se.
Doduse ima jedan drugi u Saarlouis. Sad gledam, 1580km u glavu od placa do carinarnice u Zelenici, HN. Ne znam je li ti to izvodljivo.
Danas sam se cuo sa prodavcem i dogovorio neto cijenu sa novim TUV (to je valjda HU odnosno tehnicki) i Eur1 papirom. Morao bih jos da vidim sta i kako za tablice.
Bio je i neki forumas nudio usluge pregleda vozila u DE?
Malo me handri sto sam na brod trenutno, inace bih se sam zaletio po njega, a ovo cekanje od 2-3 sedmice mi je totalno nebitno. Cini se kao dobra prilika, ne bih da mi umakne, a ni da se zaletim sad kao brav ako nesto nije kako treba![]()
Stay salty.
Drug za autobus dobio eur1 iz de, ovi nasi nisu vjerovali pa su zvali da provjeravaju tj mislili su da je falsifikat….
Da nisi mislio na ovaj:
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...nk_source=appu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jel' trgovao ko sto skorije preko AutoScout-a ?
Kako sam se zapalio za Raptora vec neko vrijeme. Odje polovnih nema. U Njemacku da biras.
Ima jedan narandzasti u Zagoric, svaki dan ga gledam, KAKVA BABAROGA.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks