Ako nekom trebaju malo bolje metalne narukvice za Seika (a i poneki drugi japanski brend) da znate da je Serious Watches iz Holandije postao zastupnik za Islander Watches.
Dostava ide preko ekspes kurira i kosta 25 eur (preko 99 eura je besplatna). Ranije su slali DHL-om za CG, nijhesam odavno porucivao tako da ne mogu garantovati je li to i dalje slucaj.
Cijene sa sajta su umanjene za EU PDV kad porucujete za CG (pisace u zagradi do cijene).
https://www.seriouswatches.com/colle...ted-descending
Sat ostavljen u Kotoru,u starom gradu.
Iskusan casovnicar. Rekao da je dobar menizam,da nije mnogo koristen(sto je zaista tacno),da ne treba da se radi full servis. Eto da vidimo,nadam se da ce danas zavrsiti.
Posle podizanja,javljam dal se sredio.
Uglavnom supruga ga prepustila nekom lokalcu prije 2 godine,on je rekao da jedino u BG rade ove satove,tako da je on organizovao sve,sekundača je ispala iz ležista,i prostor za datume je bio poremecen. Al je sat radio i bez toga.
Vratili su ga "popravljenog",nije se koristio neki period,nije se palio vise... Inace star 30 godina i vise,s tim koliko god stajao u fioci, kada se pomjerili vise puta,on se palio.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Ozbiljni mehanički satovi moraju na servis na svake 4-5 godina najmanje.
Servis je od 300-400 pa na više. Skupe igračke, al kao i svaka druga strast, mora malo da košta.
Prestanete da se kockate&kladite, prestanete da pušite pa vam ovo bude dosta lagano za platit. Kao i gomilu drugih stvari.
Last edited by Gagarin; 27-02-26 at 06:08.
Tko leti, vrijedi...
Orient Bambino rijetko lijepi satovi
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Zakacih ga nedje, taman dobar povod da se zamjeni hardlex.
Narucen Namoki Double Domed Sapphire Crystal sa Blue AR. Plava anti reflektujuca boja na staklu se ne vidi ali ok. Sa gasketom i postarinom 52.85e + 2.40e Posta CG + 10e montaza.
Ovo je drugi put da narucujem sa Namoki, sve preporuke. Stiglo je za 7 dana.
![]()
\\OFL•GIC
Vish, nije to lose znati. Hvala!
Top 5 najboljih brendova, a da nisu Tissot, Seiko, Citizen, Longines I mali Casio?
Sent from my 25069PTEBG using Tapatalk
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
🫤 Posle mjesec dana,sat nije popravljen. Uglavnom rekao je da neki mehanizam po njegovom da je ostecen i zamjenski dio koji on ima par mm je veci. Orignal tesko naci.
Odlucio sam rodbini da ga proslijedim na ljeto,mozda nadju casovnicara vani koji mozda ima dostupne djelove.
Uđi u grupu na FB 'Satovi i časovnici' i traži časovničara koji može riješit to
Od kad su Sinn i Tudor stepenica longinesa?
Tudor je stepenicu iznad u svakom smislu, mozda i dvije (cjenovno, izradom..) sinn ne simpatisem previse ali je i on iznad rekao bih.
Neka ta prica za longi aloo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Svastika mi nosila,uglavnom mu je radnja gornje strane parkinga prema skoli. Tako mi je rekla. Mislim da je neki treci,prezime neko bas cudno....Hvala kolega. Posto je ovo vikend,zvacu ga u ponedeljak...
Last edited by miovrag; 21-03-26 at 17:26.
Poslusaj Miska ima iskustva s oldtajmerima Miovrag
Nadjen u fioci pokojnog djeda...
Nisam siguran da mu ima spasa...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks