Експерт у свом пољу.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Last edited by Mylene; 20-03-26 at 00:14. Reason: Nema na čemu.
Što je Xanax lijep i sunčan dan…što je danas…
Γνῶθι σεαυτόν
γνῶθι σαὐτόν
Neko Prozak neko Xanax nation
...
Pre će biti rakia nacija.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hit the prozac and don't you come back no more, no more, no more, no more... Hit the prozaac
Soma.
Alfa beta gama mejlovi.
@NetworkMaster imaš ti neku zemlju da onaj biznis sa teme turizam otvorimo ja imam strašne ideje ispitala sam tržište.
Ja na moje selo se plašim da ne upadnu u neke uvale vrtače i pećine pa da moram još da ih spašavam.Ili medvjeda da ne sretnu.
Ali to bi im bilo primamljivije željni su nevolje.
A mogla bi kuću od elektroprivrede da otkačim ono osjetite čari prije nn godina bez struje i vode.
Last edited by Bluemoon; 20-03-26 at 16:50.
...pravite kafu na pržulin, igrajmo fircig pod petrolejsku lampu..no jbg akciza na petrolej 15 eura![]()
Neka hvala Njemca ujede poskok i ja završim na sud.Ništa od toga.Makse oli to bi pakao bio da brinem o gomili debila.
mislim da sam jedina koja je ludjela od cak norisa i soundtracka
nothing comes from violence and nothing ever could
A đe si bre ti @Lapis Lazuli nema ti niđe
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo svratila malo
Kako si tii, kako je u braku sa Jonijem i Buvom ?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Neka si malo
Buva kad je vidio o čemu se radi utekao glavom bez obzira, a ja i joni još nismo došli sebi zbog njegovog odlaska. Ali borimo se nekako ohrabrujući jedan drugog, ne ppkazujući tugu I sjetu kkao ne bi uticali na ovog drugog. A dok smo sami priželjkujemo da Buva ukapira kako je pogriješio što nas je napustio i da se što prije vrati.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ahahah, morate onda naučit kako da zadržite muškarca poput njega
Razvijte neku taktiku dok se ne vrati, zasjedu kao za malu iz Idee da napravite.Namamite ga onim sirom iz Pavinog polja ili tako nečim... pa kad dođe, uhvatite ga i ne puštajte
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks