Živimo veli crnogorski san, kako se čoek sprda lagano. Nikad skuplje nije bilo nego ovim prevarom zvanom Evropa raspad
Šta će mu Evropa sad pored Veljeg brda, u kojem se prve zgrade useljavaju sredinom 2026. godine, a svih 10 hiljada stanova od po hiljadu eura po kvadratu do kraja 2028?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Živimo veli crnogorski san, kako se čoek sprda lagano. Nikad skuplje nije bilo nego ovim prevarom zvanom Evropa raspad
Evo direktor `Puteva` objasnjava kako se radi o nalazistu kamena odlicnog kvaliteta. Za najzahtjevnije radove. Pri tome je dovoljno blizu, a dovoljno daleko od Podgorice. Zbog goriva i drobilice. Mada, opet, radi se o Medunu, bez Meduna nema ni Crne Gore. Sumnjam da bi Englezi na Stounhendzu napravili nekakvi kamenolom.
Polinezija gospodo.
Medeni j... ne vadi
https://www.cdm.me/hronika/ponovo-se...isla-tri-puta/
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne mogu dva kilometra puta izgraditi dvije godine a sad obećavaju novi grad bez planiranih komunalija do 2028, dobro se naslućuje izborna godina ocekujem veliku količinu lažavina u narednih godinu dana
Marija Bogavac iz BP baci koplje 56.32 metra... novi nacionalni rekord Crne Gore.
E kako to lagano baci bjelopoljka
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
https://www.cdm.me/drustvo/nvo-kuca-...n-u-podgorici/
Mislim da bi pocinioca u afektu i afteru odrobija... monstrumi
Strani plaćenici,Dajguz,Pipun i ostali.
Sjetimo se za vrijeme “bitke za botun” kako su pipun i oni oko njega svo vrijeme bili u trenerke crvene zvijezde,a Dajguz u zadnje vrijeme voli da se slika u onu jaknu sa zastavom i grbom Srbije,da pokaže da je pravi Srbin.
Kakve splačine…i kakva moraš splacina da budeš da ih glasaš…
Ne pustise Aca iz pritvora zbog dvije puske neregistrovane a pustise Vesnu Bratic iz pritvora na inicijativu Milatovica?!
Vala onakvu ljudinu da drže zbog dvije puške,sramota.
Kakva sprdnja od drzave. Taman da nam Pajkovicka bude sljedeca premijerka,za bolje nismo.
Nafta?
There are currently 16 users browsing this thread. (1 members and 15 guests)
Bookmarks