Me kukam nego pricamo. I neb se svađo bez ako mora![]()
Me kukam nego pricamo. I neb se svađo bez ako mora![]()
Jel i dalje cepaš Niveu![]()
Sve za tebe bejbe![]()
Stize kontigent iz rumunije VOZOM![]()
Ovaj iz gornjeg polja me nervira veli ban bi za nju primio ali ne propušta priliku da podjebava đe stigne, ono ko ti je tražio ko ti je išta tražio ono JBT koji HOROR.
Nego daj da viđu što sve koristiš ako ti nije mrsko.![]()
Moramo se spricnut dezedoransom nekim mi sto nam rastu dlake ispod pazuha a ne brijemo...
Ustvari nr moramo. Ima onaj kao kristalni kamen sto ne mirise ali kad u baleu neku otputujem posto kod nas keine
To realno stvarno moze
Zar ti nije lakše onda da se obriješ mislim zamisli hemijski da zaustavljaš rast nečega to je pakao.Mehanika.
![]()
Ne mogu tu. Sigurno bi dusevnih septickih jamica bilo![]()
Izvuceno iz konteksta po vasim licnim potrebama![]()
Ne nego da se full obrijemo i mazemo se necim sto sjaje zene. Nemojmo![]()
Tome treba strijemuš
Vdio sam vam pricu juce lingvisticari))
Ništa meni prirodno kod oba pola ne smeta ali smetaju mi jednostavno vještački mirisi.Dobijem vrtoglacovicu od vještačkih mirisa.Imam jako izraženo čulo mirisa eto ništa nije do tebe.Još kad dođu na salone vina naparfemisani to mi je vrhunac ne mogu jednostavno više zbog svega toga iste ne posjećujem.
Ja isto vjerujem da ti to poprilicno dozivljavas na sledeci nacin....
Kad sam god letio odakle god ukljucujuci i pariz i milano i london (njih pominjem kao neko sveto trojstvo mode) nikad niko "snazno" nije mirisao kao podgoricanke i podgoricani na Bg aerodromu. Nije to do malo nivee sto ja stavim no sto radis sa posgoricanima![]()
A podgoricanin sam. Da ne bude zabune
Jesi izvorno..Podgoričanin?
Realno da
...mislim uvjerila sam se u to.
Titograda![]()
Ozbiljno te pitam vidim da je podjeljena na kvartove ka Nikšić.I svi ratuju protiv sviju.
Da nisi sa Zabjela
Ne mora javnost da zna![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks